چگونه از نظر ذهنی و عاطفی قوی باشیم
چگونه از نظر ذهنی و عاطفی قوی باشیم
زمانی که نتوانیم مشکلاتی را که زندگی جلوی راه ما میگذارد را کنترل کنیم زندگی میتواند بسیار آشفته شود؛ پس بهتر است با اعتماد به نفس با این مشکلات روبه رو شوید.
هر کسی می تواند از نظر روحی و روانی قوی تر شود. شما فقط باید روی ایجاد اعتماد به نفس و انعطاف پذیری خود کار کنید و یاد بگیرید که چگونه احساسات خود را در زمان های سخت ابراز کنید. این تغییرات که یک شبه اتفاق نمی افتند، اما به زودی متوجه تفاوت در نحوه برخورد با شکست های خود خواهید شد.
مطالعه بیشتر: چگونه می توان کسی را دوباره عاشق کرد؟
قسمت اول : شناسایی چالش ها و تعیین اهداف
1. معنی انعطاف پذیری عاطفی را درک کنید.
قوی بودن از نظر عاطفی و ذهنی به معنای سازگاری خوب با چیزهایی مانند استرس ، ناملایمات است. انعطاف پذیری چیزی نیست که شما با آن متولد شوید – این فرآیندی است که هر کسی میتواند آن را یاد بگیرد و در افراد عادی یافت میشود.قوی بودن از نظر عاطفی به این معنی نیست که درد یا رنج را تجربه نمی کنید .شما زمانی انعطاف پذیر هستید که بتوانید با موقعیت های دردناک مواجه شوید برای توسعه انعطافپذیری، باید بر ایجاد مهارتهای خاصی تمرکز کنید، مانند: برنامهریزی و اجرای آنها، ایجاد اعتماد به نفس و دیدگاه مثبت نسبت به خود، یادگیری مدیریت احساسات و انگیزههای قوی، و یادگیری برقراری ارتباط و حل مؤثر مشکلات.
2. با تنظیم هیجانی آشنا شوید.
یادگیری مدیریت احساسات بخش مهم دیگری از قوی شدن عاطفی و ذهنی است.
شما ممکن است نتوانید آن چیزی که برای شما اتفاق می افتد را کنترل کنید، اما میتوانید واکنش درستی نسبت به آن انتخاب داشته باشید.
باز هم این چیزی است که فطری نیست; هر کس می تواند یاد بگیرد که احساسات خود را به طور مؤثر مدیریت کند.
3. حوزه های خاصی را که می خواهید تغییر دهید شناسایی کنید.
قبل از اینکه بتوانید قدرت ذهنی و عاطفی خود را تقویت کنید، باید فهرستی از نقاط قوت و چالش های خود تهیه کنید تا تعیین کنید که چه چیزی را می خواهید تغییر دهید.
لیستی از نقاط قوت و چالش های خود را تا جایی که فکر می کنید تهیه کنید.
هنگامی که فهرست خود را تمام کردید، به این فکر کنید که چگونه هر یک از چالش های خود را به هدفی تبدیل کنید .برای مثال، ممکن است این موضوع در فهرست چالشهای خود شما باشد که در بیان نیازهای خود مشکل دارید.
اگر بخواهید روی این موضوع کار کنید، می گویید که هدف شما این است که قاطعانه تر شوید.
4. نقاط قوت خود را تصدیق کنید.
علاوه بر شناسایی زمینه های تغییر، باید زمانی را برای جشن گرفتن نقاط قوت خود اختصاص دهید.
لیست نقاط قوت خود را بخوانید و به خاطر این ویژگی های مثبت به خودتان تبریک بگویید.
هر چند وقت یکبار تلنگر کوچکی به خود بزنید این امر به شما کمک می کند تا بر ویژگی های مثبت خود متمرکز بمانید و به تقویت قدرت ذهنی و عاطفی خود کمک کنید.
مطالعه بیشتر: چگونه به آرامش خاطر برسیم ؟
5. تجربیات گذشته خود را در نظر بگیرید.
اگر اشکالی در رفتار خود مشاهده میکنید ممکن است به خاطر اتفاقی باشد که در گذشته رخ داده است ، ممکن است این اتفاق چند ماه پیش افتاده باش و یا ممکن است چند سال پیش ، این اتفاق میتواند بر قدرت ذهنی و عاطفی شما تأثیر بگذارد .
تحقیقات نشان داده است که کودکانی که مورد آزار یا نادیده گرفته شدن قرار می گیرند، به احتمال زیاد دارای مسائل عاطفی و روانی هستند که ممکن است د ر آینده ی آنها تاثیر گذار باشند به مطور مثال به مواد مخدر روی آورند یا اقدام به خودکشی کنند.
سعی کنید تعیین کنید که آیا تجربیات منفی دوران کودکی ممکن است به حالات ذهنی و عاطفی شما کمک کند یا خیر. در نظر بگیرید که چگونه و چرا آن تجربیات ممکن است بر شما تأثیر گذاشته باشد.ممکن است لازم باشد با یک درمانگر در مورد تجربیات دوران کودکی خود صحبت کنید تا به طور کامل آنها را درک کنید، با آنها برخورد کنید .
6. تعیین کنید که آیا اعتیادی دارید که نیاز به درمان دارد یا خیر.
اعتیاد به مواد مخدر، الکل، رابطه جنسی یا چیز دیگری از این قبیل ؛ اینها ممکن است به قدرت ذهنی و عاطفی شما آسیب برساند.
اگر فکر می کنید به چیزی معتاد هستید، برای رهایی از عادت های بد خود کمک بگیرید. اگر اعتیاد شما شدید باشد، ممکن است نیاز به درمان داشته باشید.
7. افکار و احساسات خود را در یک مجله دنبال کنید.
روزنامه نگاری می تواند به شما کمک کند تا متوجه شوید چه چیزی باعث شده است که این چالش ها را تجربه کنید، و همچنین راه بسیار خوبی برای کاهش استرس است.
برای شروع کار با ژورنال نویسی، یک مکان راحت انتخاب کنید و برنامه ریزی کنید که حدود 20 دقیقه در روز را به نوشتن اختصاص دهید.
می توانید با نوشتن در مورد اینکه چه احساسی دارید یا به چه چیزی فکر می کنید شروع کنید، یا می توانید از یک درخواست استفاده کنید.
برخی از دستوراتی که ممکن است استفاده کنید عبارتند از:”من احساس ناتوانی می کنم وقتی که…””بزرگترین چالش من این است…”«اگر در کودکی می توانستم با خودم صحبت کنم، می گفتم…»”وقتی احساس ضعف می کنم، بهترین کاری که می توانم انجام دهم یا به خودم بگویم این است که…”
8. صحبت با یک درمانگر را در نظر بگیرید.
ممکن ساست سخت باشد که بفهمید چرا احساس می کنید در حال مبارزه هستید و بهترین راه برای مقابله با احساسات خود را تعیین کنید.
یک روانشناس دارای مجوز می تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را درک کنید. به خاطر داشته باشید که احساس شکنندگی ذهنی و عاطفی ممکن است بخشی از یک وضعیت سلامت روانی باشد که نیاز به درمان دارد. صحبت با یک درمانگر می تواند به شما کمک کند تا بفهمید چه اتفاقی در حال رخ دادن است و در مورد بهترین روش اقدام تصمیم بگیرید.
مطالعه بیشتر: رفتار با همسر بی احساس
قسمت دوم : یکنواخت ماندن
1.از افراد و حتی چیزهایی که آرامش روانی شما را مختل می کند دوری کنید.
اگر با مصرف مشروبات الکلی، مواد مخدر، دزدی، دروغگویی و غیره با سلامت روان خود بازی می کنید، توانایی خود را برای قوی بودن از نظر عاطفی و ذهنی کم میکنید. شروع کنید این رفتار ها را از زندگی خودتان حذف کنید تا رفتار و احساسات شما را کنترل نکنند.
2. مراقب خودت باش.
ورزش، غذای سالم، استراحت و آرامش به شما کمک می کند تا قدرت ذهنی و عاطفی خود را توسعه دهید و حفظ کنید. با مراقبت خوب از خود، سیگنال هایی به ذهن خود ارسال می کنید که شایسته مراقبت هستید.
مطمئن شوید که زمان کافی را برای رفع نیازهای اولیه خود برای ورزش، غذا، خواب و آرامش اختصاص می دهید.به طور منظم تمرین کن.
روزانه 30 دقیقه ورزش کنید.یک رژیم غذایی متعادل از غذاهای سالم مانند میوه، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین های بدون چربی داشته باشید. هر شب هشت ساعت بخوابید. حداقل 15 دقیقه در روز را به تمرین یوگا، انجام تمرینات تنفس عمیق یا مدیتیشن اختصاص دهید.
اگر ورزش می کنید و عرق می کنید، مقدار زیادی آب بنوشید، حداقل هشت لیوان در روز.
2.ذهن خود را غنی کنید.خود را به چالش بکشید تا همیشه به یادگیری ادامه دهید.
هر چه دانش بیشتری به دست آورید از نظر ذهنی قوی تر و عاقل تر خواهید شد. کتاب بخوانید، فیلمهای خوب تماشا کنید، به کنسرت بروید، به نمایش بروید، باله تماشا کنید، و یک کار هنری یاد بگیرید.بنویسید، نقاشی کنید، موسیقی بسازید، مجسمه سازی کنید ، ببافید و هر چیزی که جنبه خلاق شما را تحریک کند را انجام دهید.
با مردم گفتگوهای عمیقی داشته باشید که فراتر از صحبت های کوچک است. تاریخچه افراد را بیاموزید و تاریخ خود را به اشتراک بگذارید.
3.روی جنبه معنوی خود کار کنید.
بسیاری از مردم از توجه به معنویات خود نیرو می گیرند. داشتن ارتباط با چیزی بزرگتر از خودتان می تواند روح را قدرتمند و هدفمند کندتحقیقات نشان داده است که معنویت و دعا به کاهش استرس و کاهش زمان بهبودی در طول بیماری کمک می کند.
معنویت می تواند اشکال مختلفی داشته باشد، و مهم است که شما آن را پیدا کنید . رفتن به عبادتگاه برای دعا با افراد دیگر را در نظر بگیرید.وارد مدیتیشن یا یوگا شوید.زمانی را در طبیعت بگذرانید و از زیبایی های دنیای طبیعی را لذت ببرید.
مطالعه بیشتر: نحوه برخورد با خانواده شوهر
کتاب دیدار با استاد درون یکی از بهترین کتاب های ذهن آگاهی و آرامش درون که در زمینه رمان نوشته شده است و میتونید با خوندن این کتاب به آرامش درون برسید
خرید کتاب(کلیک)
خرید کتاب(کلیک)
قسمت سوم: ایجاد قدرت ذهنی و عاطفی
1. اهدافی تعیین کنید و از آنها پیروی کنید.
شما می توانید با تعیین اهداف معنادار و تلاش برای دستیابی به آنها، قدم به قدم، تقویت قدرت ذهنی را تمرین کنید.
رفتن از یک مرحله به مرحله بعدی مستلزم اعمال خود، کار کردن با خستگی یا درد، و نگه داشتن آن تا زمانی است که به آن برسید.
این کار راحتی نیست، و هر چه بیشتر تمرین کنید، بهتر به اهداف خود خواهید رسید. اگر اهداف بزرگی دارید که دست نیافتنی به نظر می رسند، آنها را به مراحل کوچکتر قابل انجام تقسیم کنید. برای مثال، اگر میخواهید روی قاطع تر شدن خودتان کار کنید، میتوانید هدف خود را تعیین کنید مثلا به جای اینکه اجازه دهید در مورد مسائل شخصی شما دیگران تصمیم گیری کنند خوذتان قاطعانه تصمیم بگیرید و انجام دهید.
تصمیم بگیرید که حتی اگر عقبنشینی داشته باشید، به تلاش خود ادامه میدهید، خواه هدف مورد نظر حفظ شغل، اتمام یک پروژه، مدیریت امور مالی و غیره باشد.به شکست ها به عنوان فرصت های یادگیری نگاه کنید.
2.خود را در برابر منفی گرایی قوی کنید.
منفیگرایی میتواند به طریق مختلف به سراغ شما می آید: میتواند به شکل افکار منفی ، به عنوان بازخورد منفی یا سوء استفاده از افراد دیگر باشد. در حالی که حذف کامل افکار منفی از زندگی او خارج از کنترل فرد است، راه هایی برای مدیریت آن وجود دارد.
افکار منفی را با یادگیری شناسایی و به چالش کشیدن آنها مدیریت کنید. در حالی که ممکن است بتوانید ارتباط خود را با افراد منفی به حداقل برسانید ؛ حتی ممکن است بتوانید آنها را به طور کامل از زندگی خود حذف کنید.
گاهی اوقات این افراد اعضای خانواده، همکاران یا سایر افرادی هستند که باید با آنها تعامل داشته باشید. به جای اینکه منفی بافی آنها ببینید ، می توانید یاد بگیرید که چگونه با آن شخص فقط در حیطه ای که مجبور هستید رابطه داشته باشید .
3.جملات مثبت با خود تکرار کنید.
جملات تاکیدی مثبت روزانه می تواند به شما کمک کند تا قدرت ذهنی و عاطفی خود را تقویت کنید. هر روز چند لحظه به خودتان در آینه نگاه کنید و چیزی دلگرم کننده به خودتان بگویید. شما هم می توانید چیزی بگویید که در مورد خودتان باور دارید یا چیزی که دوست دارید در مورد خودتان باور کنید.
چند نمونه از جملات تاکیدی مثبت عبارتند از:”من هر روز روی قوی بودن از نظر عاطفی کار می کنم.””من در حال یادگیری روش های موثرتری برای مدیریت استرس و مهربانی با خودم هستم.”میدانم که اگر هر روز قدمهای کوچکی برای رسیدن به این هدف بردارم، از نظر عاطفی و ذهنی قویتر خواهم بود.»
4.یاد بگیرید در سخت ترین شرایط آرامش خودتان را حفظ کنید.
زمانی که با یک موقعیت سخت روبه رو میشوید به جای اینکه واکنش تندی را نشان دهید به این فکر کنید که شما عصبانی هستید کمی به خود زمان بدهید تا به راهکارهای که در ذهنتان هست فکر کنید و بهترین راه را انتخاب کنید.
تا 10 بشمارید این راهکار بسیار جواب میدهد ، قبل از اینکه به چیزی واکنش عاطفی نشان دهید، مکث کنید، نفس عمیقی بکشید و به آن فکر کنید.تمرین مدیتیشن ممکن است در کمک به حفظ آرامش شما مفید باشد، زیرا به شما یاد میدهد که به احساسات و افکار خود بیشتر توجه کنید.
به جای واکنش، میتوانید به افکار و احساسات نگاه کنید و بگویید: «خوب، من در حال حاضر واقعاً احساس ناامیدی میکنم» و سپس فکر کنید که چگونه باید این افکارها از خودتان دور کنید.
5. چیزهای کوچک را رها کنید.
اگر حرف های اطرفایتان روی شما تاثیر میگذارد سعی کنید انرژی خود را به چیزهایی اختصاص خواهید داد که درهیج اهمیتی ندارند.
وقتی روی این چیزهای کوچک تمرکز می کنید و به آنها توجه می کنید یا با آنها به عنوان یک دردسر بزرگ نگاه می کنید ، فقط استرس خود را زیاد میکنید . کارهایی انجام دهید که بتوانید استرس خود را کنترل کنید . به جای استرس، به چیزهای آرامش بخش فکر کنید و بهترین، سالم ترین و سازنده ترین راه برای مقابله با استرس را انتخاب کنید.
کمالگرا نباشید ؛ ممکن است باعث شود انتظارات بسیار بالا و غیرواقع بینانه ای از خودتان داشته باشید، اغلب فراموش می کنید توانایی ها و شرایط خودتان را بسنجید و میخواهید کارهایی انجام دهید که در توان شما نیست.یک تمرین تجسمی را امتحان کنید تا چیزهای کوچکی را که شما را آزار می دهد کنار بگذارید.
یک سنگ کوچک را در دست بگیرید و تصور کنید که حاوی چیزی است که شما را آزار می دهد. روی آن چیز منفی تمرکز کنید و سنگ را خیلی محکم بفشارید. سپس وقتی آماده شدید، سنگ را دور بیندازید. آن را در یک حوضچه یا در یک مزرعه پرتاب کنید. در حین انجام این کار، تصور کنید که این چیز و تمام احساسات منفی که همراه با آن دارید را نیز دور می اندازید.
[bookDidar]
6.دیدگاه خود را تغییر دهید.
اگر تمایل دارید در مشکلات خود غرق شوید، راه هایی را برای دستیابی به دیدگاهی متفاوت در مورد زندگی خود و همه احتمالات آن پیدا کنید. همه ی انسان ها گاهی به بن بست می رسند؛ کسانی که قدرت عاطفی و ذهنی دارند می توانند راه دیگری برای رسیدن به هدف خود پیدا کنند.
اگر برای بیرون آمدن از ذهن خود مشکل دارید، این تکنیک ها را امتحان کنید: خواندن اخبار یا رمان به شما امکان می دهد وارد دنیای دیگران شوید و یادآوری خوبی است که دنیا مکان بزرگی است و مشکلات شما فقط یک قطره در دریا هستند.داوطلب شوید. با افرادی که به کمک شما نیاز دارند تعامل داشته باشید ؛ برخی از مطالعات نشان دادهاند که کار داوطلبانه فواید برای سلامت روحی و جسمی شما بسیار مفید است . به صحبت های دوستتان گوش کنید و بهترین راهی که به ذهنتان می آید را به او بگویید . مسافرت رفتن می تواند به شما کمک کند تا دیدگاهی نسبت به موقعیت خود پیدا کنید. به جایی جدید بروید.
7.دید مثبت داشته باشید.
افراد قوی از نظر روحی و روانی تمایل زیادی به شکایت ندارند. آنها به اندازه همه مشکلات دارند، اما آنها خودشان را درگیر این مشکلات نمی کنند و همیشه سعی می کنند انرژی های مثبت را دریافت کنند و به چیز های خوب فکر کنند .
مثبت بودن در مورد آنچه در زندگی شما به خوبی پیش می رود، و در مورد احتمالات آینده، قدرت ذهنی و عاطفی بیشتری را برای مقابله با موقعیت های دشوار به شما می دهد . برخی از مطالعات حتی نشان داده اند که داشتن دیدگاه مثبت می تواند به سلامت جسمانی شما هم کمک کند.
به خودتان اجازه دهید در زمان های شاد در لحظه حضور داشته باشید. سعی کنید تا حد امکان از خانواده، دوستان، حیوانات خانگی و … لذت ببرید.
در شرایط سخت به دنبال چیزهای مثبت باشید. همیشه چیزی برای آموختن وجود دارد.
8.با خودتان صادق باشید.
توانایی رویارویی با واقعیت ممکن است بزرگترین نشانه قدرت عاطفی و ذهنی یک فرد باشد.
اگر میخواهید بر مانعی غلبه کنید، باید بتوانید از پس آن برآیید. دروغ گفتن به خود در مورد آنچه در حال وقوع است، در نهایت به ضرر شما تمام می شود.اگر تمایل دارید که از مشکلاتتان فرار کنید، مانند تماشای بیش از حد تلویزیون به عنوان راهی برای جلوگیری از مشکلات، عادات بد خود را بشناسید و برای غلبه بر آنها تلاش کنید.
قسمت چهارم : برخورد با موقعیت های زندگی
1. قبل از عمل فکر کن.
زمانی که با یک موقعیت بسیار سخت روبه رو می شوید، قبل از اینکه واکنشی نشان دهید یا تصمیمی بگیرید، به آن فکر کنید.
این به شما زمان میدهد تا احساسات خود را کنترل کنید و راه کار های بهتری پیدا کنید. این مهم نیست که موقعیت شما چقدر سخت باشد .اگر زمان دارید برای ارزیابی موقعیتتان وقت بگذارید و احساسات خودتان را در جایی یادداشت کنید.
سعی کنید حداقل یک چیز مثبت را در مورد وضعیتی که دارید پیدا کنید ؛تغییر تفکر به این روش جزئی می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.به یاد داشته باشید که قبل از صحبت کردن، حداقل 10 ثانیه زمان بگذارید تا درمورد حرفی که میخواهید بزنید فکر کنید.
حتی اگر طرف مقابلتان به شما گفته است که میخواهد از شما جدا شود، میتوانید قبل از پاسخ دادن، 10 ثانیه وقت بگذارید تا آرام شوید . اگر این کار را انجام دهید از نتیجه ی کار راضی می شوید .
مطالعه بیشتر: شخصیت estg
2.تمام زوایا را بررسی کنید.
زمانی که آرامش دارید قبل از اینکه تصمیم بگیرید چه کاری انجام دهید، در مورد وضعیت موجود فکر کنید. دقیقا چه اتفاقی افتاد؟ چه مسیرهایی می تواند طی شود؟ همیشه بیش از یک راه برای رسیدگی به یک مشکل وجود دارد.
فرض کنید دوستی از شما خواسته است در فعالیت غیرقانونی شرکت کنید، و شما مطمئن نیستید که چگونه بین وفادار ماندن به دوست خود و اطاعت از قانون یکی را انتخاب کنید. مزایا و معایب هر همه چیز را بسنجید .
آیا دوست شما واقعاً دوست است اگر از شما بخواهد قانون را زیر پا بگذارید؟ آیا قانون در برابر عدالت واقعی ایستاده است؟
3. راه درست را مشخص کنید و آن راه را در پیش بگیرید.
از وجدان خود به عنوان راهنمای خود استفاده کنید. تحقیقات نشان داده است افرادی که بر اساس آنچه غرایزشان به آنها میگوید تصمیم میگیرند، نسبت به افرادی که به دقت آنها را ارزیابی میکنند، از تصمیمات خود رضایت بیشتری دارند.
گاهی اوقات پاسخ روشن خواهد بود و گاهی اوقات تشخیص درست کار بسیار سختی است. اجازه ندهید که موضوع از کنترل شما خارج شود. با دیگرانی که به آنها اعتماد دارید مشورت کنید. ولی در نهایت، شما باید مسئولیت کارهای خودتان را بپذیرید. بهترین تصمیمی را بگیرید که می توانید بگیرید – چیزی که بتوانید با آن زندگی کنید.
4.به تجربیات خود فکر کنید.
بعد از اینکه با یک موقعیت سخت مواجه شدید، در نظر بگیرید که چه اتفاقی افتاده است، چگونه با آن برخورد کرده اید و چگونه تمام شده است. آیا به رفتار خود افتخار می کنید؟ آیا کاری وجود دارد که اگر می توانستید متفاوت انجام دهید؟ سعی کنید تا جایی که می توانید از تجربیات خود یاد بگیرید. بررسی آنچه اتفاق افتاده است، به جای اینکه فقط سعی کنید آن را از ذهن خود بیرون بیاورید، به شما کمک می کند دفعه بعد که با یک چالش مواجه شدید بدانید چه کاری را باید انجام دهید.
اگر همه چیز طبق برنامه پیش نرفت، اشکالی ندارد. به خود یادآوری کنید که همه چیز همیشه به خوبی اتفاق نمی افتد و شما همیشه دقیقاً به چیزی که می خواهید نمیرسید . این موضوع برای همه صدق میکند و مهم نیست که زندگی آنها چگونه باشد .
مطالعه بیشتر: کمبود اعتماد به نفس در زنان
مزایای کتاب شفای هیجانات نیمه شکسته
افزایش آرامش - کاهش استرس - افزایش اعتماد به نفس - خودآگاهی و شناخت احساسات
خرید کتاب شفای هیجانات
خرید کتاب دیدار با استاد درون
افزایش عزت نفس - سفر به دورن خود و شناخت احساسات خود - احساس همدلی - افزایش اعتماد به نفس - بهبود کیفیت زندگی
خرید کتاب دیدار با استاد درون
حتما این مطالب را بخوانید
مدیتیشن برای کاهش خشم
آیا تا به حال احساس کردهاید که خشم شما تحت کنترل شما نیست؟ آیا در موقعیتهای پرتنش، واکنشهای خود را...
مدیتیشن برای رهایی از استرس
آیا از استرسهای روزمره خسته شدهاید؟ آیا به دنبال راهی طبیعی و مؤثر برای کاهش تنش و افزایش آرامش در...
فواید مراقبه چیست
آیا احساس میکنید زندگی شما از استرس و اضطراب پر شده است؟ یا ممکن است احساس کنید همیشه در جستجوی...
مدیتیشن برای خواب آرام
آیا شبها به سختی به خواب میروید؟ یا ممکن است حتی خواب شما با بیدار شدنهای مکرر مختل شود؟ مدیتیشن...
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
من که همین الان میرم بخونم. چون من خیلی زود ناراحت میشم.
خیلی خوب بود ممنون از مطالب مفیدتون
سپاس از شما که برای شناخت خود زمان میگذارید
با سلام و خسته نباشید .مطالب بسیار آموزنده و پر بار بود ..با آرزوی موفقیت برای شما