مشاوره ی کسب و کار
مشاوره کسب و کار :
اصطلاح کسب و کار به سازمان یا نهاد سرمایه گذاری گفته می شود که در فعالیت های تجاری ، صنعتی یا حرفه ای فعالیت می کند و کسی که به مشاوره ی کسب و کار می رود با این موارد آشنا می شود. کسبوکارها میتوانند سازمانهای غیرانتفاعی باشند که برای انجام یک مأموریت خیریه یا پیشبرد یک هدف اجتماعی فعالیت میکنند . کسبوکارها از شرکتهای انفرادی گرفته تا شرکتهای بینالمللی در مقیاس هستند و میتوانند از اندازه کوچک تا بزرگ متغیر باشند.
اگر دقت کنیم متوجه خواهیم شد که خیلی از شغل ها به علت شرایط اقتصادی به خطر افتاده اند . این موضوع هم برای کسب و کار های قدیمی مشکل ساز شده است و هم برای جوانانی که جویای کار هستند .
برای کم کردن آسیب های این بحران بهترین راه مراجعه به یک مشاوره و یا فرد متخصص در این زمینه است .
درباره مشاوره کسب و کار در موسسه ذهن موفق پارسیان
مشاوره کسب و کار در موسسه ذهن موفق
- مشاوره: دکتر زهرا فتاحی
- دکترای علوم اعصاب
- دارای بیش از 20 مقاله علمی و تخصصی
- نویسنده 2 عنوان کتاب روانشناسی
- عضو دانشگاه شهید بهشتی
- مدرس دوره شخصیت شناسی
- مدرس دوره طرحواره های شخصیتی
- مدرس دوره هوش کلامی
برای رزرو وقت مشاوره کسب و کار همین الان میتوانید با شماره 02166425154 تماس بگیرید.
در صورت پاسخگو نبودن شماره بالا میتوانید با شماره 09302927933 تماس بگیرید.
اما اگر می خواهید کسب و کاری راه اندازی کنید و یا آن را ارتقا دهید باید مهارت های مدیریت فضای مجازی را هم یاد بگیرید و سپس تبلیغ و معرفی محصولاتتان و یا کسب کاری که دارید را شروع کنید شغل خودتان را گسترش دهید و پیشرفت چشم گیری داشته باشید همه این ها با رفتن به مشاوره ی کسب و کار عملی می شود.
مشاور کسب و کار چیست؟
مشاور کسب و کار فردی است که از نزدیک با صاحبان و مدیران کسب و کار برای بهبود عملکرد و کارایی کار می کند. مشاوره کسب و کار شامل کمک به شناسایی، رسیدگی و غلبه بر موانع برای دستیابی به اهداف یک شرکت است.
مشاوران کسب و کار می توانند تقریباً در هر نیازی که کسب و کار شما داشته باشد کمک کنند. آنها در صنایع خاصی تخصص دارند، در حالی که دیگران رویکرد کلی تری دارند . در حالی که خدمات خاص متفاوت است ،
آنها اغلب برای شرکتهای مشاوره بزرگتر کار میکنند ، اما گاهی اوقات آنها در داخل سازمان یا بهصورت مستقل کار می کنند .
مشاوره راهاندازی کسبوکار چه کمکی به ما میکند؟
این روزها مباحثی همچون کارآفرینی و کسب درآمد برای بسیاری از افراد کم اهمیت شده است به همین علت است که خیلی از افراد به دنبال کار در خانه، درآمد زایی از طریق اینترنت ،کار تولیدی با سود بالا و مواردی این چنینی هستند.
اما فقط ایده داشتن برای موفقیت لازم نیست. در این راه نیاز است تا شما از مشاوره ی کسب و کار راهنمایی بخواهید و کمک بگیرید .
در اینجا خدماتی که یک مشاور کسب و کار به شما می دهد را بررسی می کنیم .
- یک مشاور کسب و کار باید بتواند در زمینه ارائه ایدههای کسبوکار و فرصتهای بازار در جهت کسب درآمد بیشتر به شما کم کند . به طور مثال ، اگر کار شما دیجیتال مارکتینگ است یک مشاور خوب باید شما را در این زمینه راهنمایی کند و راه درامد از طریق اینترنت را به شما ارارئه دهد . به نحوی باید به شما بگوید که در این زمینه خلا بازار در چه قسمتی است .
- صرفا فقط ایده برای درآمد زایی مناسب نیست و نمی تواند را موفق کند و یا باعث پیشرفت شما شود . بنابراین مشاوره جهت راهاندازی کسبوکار در خصوص نحوه درآمدزایی از آن ایده نیز به شما کمک کند و راهکار هایی ارائه دهد
- شما باید قبل از شروع کار مورد نظرتان سختی های راهتان را بدانید و از مشکلات آن با خبر شوید .شاید کسب و کار اینترنتی بسیار پر سود باشد و بتواند شما را به آن درآمدی که می خواستید برساند اما آیا هر فردی از پس این کار بر می آید ؟ بنابراین این وظیفه مشاور کسبوکار است که به شما بگوید چه چالشهایی برای راهاندازی کسبوکار جدید شما وجود دارد و آیا توانایی انجام این کار در شما وجود دارد یا خیر ؟
- مهمترین قسمت شروع کسب و کار جدید تامین سرمایه برای کار است .ممکن است شما سرمایه ی کافی را برای شروع کارتان داشته باشید در این هنگام کار شما آسان تر می شود . اما مکان دارد که این هزینه در دسترس شما نباشد در این صورت شما می توانید از مشاور کسب و کارتان راهنمایی بگیرید . او می تواند روش های تامین مالی و جذب سرمایه را به شما آموزش دهد . در واقع یک مشاور خوب باید در خصوص مشاوره تامین مالی و سرمایهگذاری نیز تا حدودی آشنایی داشته باشد.
مطالعه بیشتر: مشاوره شغلی
علیرغم تمایل همه آدمها ، افراد کمی اقدام به راه اندازی کسب و کار و کارآفرینی می کنند:
فردی که می خواهد کسب و کاری راه اندازی کند باید مهارت های زیادی را داشته باشد که در قبل از ورود به عرصه ی کار باید آنها را بررسی کند و در صورت داشتن نسبی آنها اقدام به عملی کردن ایده کارآفرینی کرد و برای ایان کار لازم است حتما به مشاوره ی کسب و کار برود
دلایل زیر را برای عدم ورود افراد به عرصه رقابت و راه اندازی کسب و کار می توان نام برد .
- احتمال از دست دادن سرمایه
- تضمینی برای درآمد بالا وجود ندارد .
- لزوم داشتن روحیه رهبری و هدایت گری.
- یادگیری همه موضوعات مرتبط با کسب و کار .
- برنامه کاری طولانی مدت و بدون محدودیت زمانی در مقایسه با استخدام و حقوق بگیری.
- داشتن حس مسئولیت پذیری بالا و انجام همه ی کار ها
- استرس زیاد و فشار کار بالا .
- تحمل کم خانواده.
- احتمال بروز بیماری به علت تحمل فشارهای ناشی از کار و مسئولیت ها.
- رقابت پذیری بالا و چالش های مرتبط با آن .
- گذشتن از علایق شخصی.
- درگیر شدن ذهن و خستگی آن .
- تمایل اکثر افراد به دور بودن از تنش و دغدغه های کار.
نتیجه گیری
شما می توانید بدون اینکه از یک مشاور کسب و کار هم راهنمایی بگیرید در حرفه ی خود موفق شوید اما شما یک ریسک بسیار بالا را تجربه خواهید کرد .اما اگر شما در کنار توانایی های خودتان از راهنمایی ها وتجربه های یک مشاور کسب و کار هم استفاده کنید قطعا ریسک کارتان کم تر می شود و درصد موفقیتتان افزایش می یابد .
کارشناسان و متخصصین مشاوره کسب و کار، با استفاده از دانش و اطلاعاتی که از تجارت و بازار دارند و همچنین تجربیاتی که در سال های متمادی کسب کرده اند، قطعا می توانند راهنمایان خوب و مناسبی برای کسب و کار شما باشند.
آخرین مقالات
-
اختلال dsm5 چیستآیا تا به حال با اختلالات روانی روبرو شدهاید که تشخیص […]
-
مدیتیشن برای افسردگیآیا تاکنون حس کردهاید که زندگیتان در مه ای از […]
-
کار درمانی چیستآیا تا به حال احساس کردهاید که از مشکلات عاطفی […]
- بازی درمانی چیستآیا تا به حال متوجه شدهاید که کودکتان به راحتی […]
-
همه چیز درباره بلوغ زودرس پسرانتا حالا شده فکر کنی چرا بعضی از پسرا خیلی زودتر از […]
- تکنیک های مطالعه موثرآیا تا به حال ساعتها برای مطالعه صرف کردهاید، اما در […]
-
نشانه های والدین کنترل گر و آسیب هایی که به کودکان می زنندآیا میدانید رفتارهای کنترلگرانه والدین میتواند […]
-
بلوغ زودرس دخترانهمه چیز درباره بلوغ زودرس دختران : آیا میدانستید که […]
-
فواید تنها بازی کردن کودکانآیا شما هم وقتی کودکتان تنها بازی میکند، نگران هستید […]
-
بهترین بازی های مادر با کودک در خانهآیا از اینکه کودکتان در خانه بیحوصله است و ساعتها […]
حتما این مطالب را بخوانید
مشاوره قبل از ازدواج
تصور کنید همه چیز برای ازدواج شما آماده است، ولی در اعماق ذهنتان احساس نگرانی دارید. آیا این رابطه همان چیزی است که میخواهید؟ آیا میتوانید با مشکلات زندگی مشترک کنار بیایید؟ آیا تا به حال به این فکر کردهاید که مشاوره قبل از ازدواج...
مشاوره فردی چیست و انواع مشاوره فردی
در دنیای پر از چالشها و استرسهای روزمره، دستیابی به تعادل روحی و روانی امری حیاتی است. بسیاری از افراد به دنبال راههایی هستند تا از مشکلات شخصی و حرفهای خود عبور کنند و زندگی بهتری را تجربه کنند. یکی از موثرترین راهها برای دستیابی...
مشاوره رابطه عاطفی
رابطه عاطفی همیشه مثل یه جاده هموار نیست. خیلی وقتا پیش میاد که حس کنی دیگه نمیدونی چطور باید با طرفت حرف بزنی یا مشکلات رو حل کنی. اینجاست که مشاوره رابطه عاطفی میتونه کمک بزرگی باشه. تو این مقاله قراره در مورد اینکه چطور...
مشاوره درسی
امروزه با توجه به رقابت شدید در زمینههای تحصیلی و آموزشی، نقش مشاوره درسی بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است. مشاوره درسی میتواند به دانشآموزان و دانشجویان کمک کند تا مسیر تحصیلی خود را با دقت بیشتری انتخاب کنند و با بهرهگیری از...
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
تفاوت مشاوره ی شغلی با مشاوره ی کسب و کار چیه ؟