نیاز به مشاوره فوری دارم
اگر نیاز به مشاوره فوری داری همین الان میتونی از طریق دکمه زیر درخواست خودت رو ثبت کنی!!!
نیاز فوری به مشاوره دارم
نحوه برخورد با خانواده شوهر
رفتار بعد از عقد و عروسی با خانواده ی همسر چگونه باشد ؟
زمانی که شما وارد یک خانواده ی جدید می شوید امکان دارد از نظر فرهنگ رسم و رسوم و عادت ها با یکدیگر متفاوت باشید و همین امر باعث بروز اتفاقات تلخی می شود .
نحوه ی ارتباط با خانواده ی همسر یکی از دغدغه های عروس ها پس از ازدواج است و اگر نتوانند درست رفتار کنند زندگی شخصی خودشان هم به مشکل می خورد .
اگر نحوه صحیح برخورد با خانواده شوهر به خصوص مادر شوهرتان را نمی دانید این مقاله را مطالعه کنید . در این مقاله راهکار هایی بیان شده تا بتوانید ارتباط بهتری با خانواده ی همسر خود بگیرید .
راه های رابطه بهتر با خانواده شوهر
پخته رفتار کنید
پدر و مادر شما به صورت ذاتی شما را دوست دارند ولی ممکن است پدر و مادر همسرتان چنین حسی به شما نداشته باشند . شما نباید از این موضوع ناراحت باشید نوع رابطه را متفاوت بدانید نه بهتر یا بدتر .
مسائل کوچک را نادیده بگیرید
قطعا حرف ها و صحبت هایی در هر خانوادهای پیش می آید سعی کنید مسئله های کوچیک را نادیده بگیرید و در مورد مشکلات بزرگتر صحبت کنید. همیشه قرار نیست همه چیز با نظر شما یکسان باشد یادبگیرید خودتان را در جای خانواده ی همسر قرار دهید و از آن دید نگاه کنید . برای مثال : من از سوپ متنفر بودم اما هر زمانی که به خانه ی خانواده ی همسرم میرفتم کنار غذای خود سوپ را درست می کردند . اوایل به شدت ناراحت و عصبی می شدم و فکر می کردم که از عمد این کار را انجام می دهند با گذشت زمان فهمیدم همسرم عاشق سوپ است و مادرش برای ابراز احساساتش برای او سوپ درست می کرد . از آن زمان به بعد با روی خندان سرسفره می نشستم و با دید دیگر به این موضوع نگاه می کردم .
بیواسطه صحبت کنید
نفر سومی را درگیر مسائلتان نکنید . اگر از خانواده ی شوهرتان ناراحت هستید با احترام و به صورت مستقیم به آن ها بگویید . زدن حرفتان با واسط باعث سوء تفاهم می شود .
در روابط همسرتان با خانواده اش دخالت نکنید
هیچ واکنشی به بحث و دعوا کردن آنها با هم نشان ندهید و مشغول کار دیگری شوید تا حرمت شما حفظ شود .
انتظارات را رها کنید
اکثر ما تصویری در ذهن خود داریم که پدرشوهر یا مادر شوهرمان برای ما و فرزندانمان چه خواهند کرد . اما ، این زندگی واقعی نیست . ما نمی توانیم کار های دیگران را کنترل کنیم .
کنار گذاشتن کامل انتظارات می تواند به شما کمک کند راه هایی برای قدردانی از چیزهای کوچک بیابید .
از موضوعات داغ اجتناب کنید
مادر شوهر و عروس با هم اختلاف نظر دارند ، پس از اختلاف نظر پشت به هم مینشینند و صحبت نمیکنند . این رفتار کودکانه است . این افراد بخشی از زندگی شما و فرزندانتان هستند و بهتر است برای آرامش خودتان و خانوادتان از پرداختن به این موضوعات اجتناب کنید .
به دنبال زمینه مشترک باشید
سعی کنید چیزهایی را پیدا کنید که بتوانید با آنها ارتباط برقرار کنید . شاید مادرشوهرتان بتواند یک دستور غذایی را به شما یاد دهد یا اینکه بتوانید برای پدرشوهرتان ویدیوهایی از فرزندانتان بفرستید .
این واقعیت را بپذیرید که آنها خانواده شریک زندگی شما هستند
یعنی همسر شما در آن خانواده بزرگ شده و خانواده را بیش از هر چیز دوست دارد . این را در نظر داشته باشید و تحمل آنها بسیار آسان تر می شود .
خانواده شوهر را به عنوان خانواده خود در نظر بگیرید و نه مخالف خود
بسیاری از مردم روابط خود را با همسرانشان خراب می کنند ، زیرا خانواده ی آنها را به عنوان مخالفانی که همیشه خواسته هایی را به آنها تحمیل می کنند ، می شناسند .
منیت خود را سرکوب کنید
بیشتر روابط به دلیل این عامل مخرب خود خراب می شوند . متواضع باشید و سعی کنید از هر نوع درگیری اجتناب کنید . قانون ساده است و فقط باید فضاهای خالی را با عشق پر کنید .
از مقایسه خانواده خود با همسرتان خودداری کنید
هرگز مقایسه نکنید مردم متفاوت هستند . پدر و مادر همسرت و پدر و مادرت هرگز مثل هم نخواهند بود . وقتی آنها را مقایسه کنید ، اوضاع بدتر می شود . پس آنان را همان گونه که هستند بپذیر و به آنان محبت نشان دهید . پویایی هر خانواده متفاوت است . این را بپذیرید ، نه اینکه با آن مبارزه کنید .
به بچه ها نزدیک شوید
در مقایسه با بزرگسالان همیشه می توان به راحتی با بچه ها برخورد کرد . سعی کنید با بچه ها بازی کنید یا برای آنها داستان بگویید . برای آنها شکلات یا آب نبات بخرید و اجازه دهید بزرگترها متوجه شوند که شما فردی صمیمی و شاداب هستید . به اعتقادات و اعمال خانواده ها احترام بگذارید . اگر عمیقاً مذهبی هستند ، اعتقادات آنها را تحسین کنید و تا جایی که می توانید ، به خصوص در مقابل کودکان ، به آنها بپیوندید. درکل بهتر است برای بهبود روند زندگی و ارتباط موثر با خانواده حتما مشاوره خانواده انجام دهید.
به بزرگترها احترام بگذارید
وقتی صحبت می کنید ، غذا می خورید یا حتی وقتی بیکار جلوی آنها نشسته اید احترام بگذارید . بازی با گوشی هایتان باید به طور کامل ممنوع شود . توجه خود را به مکالمه یا غذایی که می خورید نشان دهید . توجه نشان دهنده سلامتی شما نسبت به آنها است .
برای کمک به کار هایی که میتوانید انجام دهید داوطلب شوید
این امر علاوه بر نشان دادن استعدادهای نهفته شما ، محبت خاصی را نسبت به خانواده به ارمغان می آورد .
خودت باش
فقط خودت باش تو مجبور نیستی برای به دست آوردن جایگاه قلب آنها اقدام کنی . نشان دهید که در تک تک کارهایی که انجام می دهید صادق هستید . اصالت همیشه جذب می کند .
نگهداری فرزندانتان را به خانواده همسر نسپارید
حتی اگر پدربزرگ و مادربزرگ صلاحیت نگه داشتن فرزندتان را داشته باشد انجام این کار اشتباه است . آنها تفکرات و منطق های خودشان را دارند و با فرزندتان همان گونه برخورد می کنند و این رفتار ها روی تربیت فرزند شما تاثیر می گذارد در نتیجه به صورت ناخود آگاه در تربیت وشکل گیری کودکانتان دخالت دارند . و شاید شما این ها را نپسندید .
مطالعه بیشتر: مشاوره خانواده
دوره های آموزشی رایگان در یوتیوب
همین الان میتونی از کانال یوتیوب ما دیدن کنی و مارو حمایت کنی و کلی ویدیو های آموزشی و دوره های آموزشی رایگان ببینی
نمایش دوره های رایگان
مزایای کتاب سیاست های زنانه به سبک حرا
بهبود رابطه عاطفی - رشد سیاست های زنانه - افزایش درایت های مردانه - پیشرفت در رابطه عاطفی - رهایی از وابستگی
خرید کتاب سیاست های زنانه
مزایای کتاب عشق عاقلانه
رشد کیفی رابطه - تشخیص رابطه سمی از رابطه سالم - بهبود اختلاف در رابطه - هدف گزاری برای رابطه ها
خرید کتاب عشق عاقلانه
حتما این مطالب را بخوانید
مشاوره رابطه عاطفی
رابطه عاطفی همیشه مثل یه جاده هموار نیست. خیلی وقتا پیش میاد که حس کنی دیگه نمیدونی چطور باید با طرفت حرف بزنی یا مشکلات رو حل کنی. اینجاست که مشاوره رابطه عاطفی میتونه کمک بزرگی باشه. تو این مقاله قراره در مورد اینکه چطور...
همسر معتاد به کار
همسر معتاد به کار به چه کسی میگویند: اعتیاد به کار یا کار اعتیادآور به عنوان یک مشکل روانشناختی شناخته میشود که به معنای وابستگی بیش از حد به کار، احساس ناتوانی یا عدم توانایی در توقف یا کنترل کار، و تأثیر مخرب آن بر...
نشانه های عشق پنهانی مردان
عشق پنهانی مردان یک احساس عمیق و قوی است که فردی درون خود احساس میکند اما به دلایلی نمیتواند آن را به طور آشکار نشان دهد یا آن را به طرف مورد نظر اعلام کند. در این نوع عشق، شخص اغلب احساساتش را مخفی نگاه...
دعوای خانوادگی و اختلاف همسر
دعواهای خانوادگی ممکن است از اختلافات کوچک شروع شده و به مشکلات بزرگتر تبدیل شوند. برخی از علل دعواهای خانوادگی شامل اشتباهات ارتباطی، نبود تعامل و تبادل نظر سالم، عدم توجه به نیازها و تمایلات همدیگر، و کهانش ابزارهای مدیریت خشونت میباشند. جلوگیری از دعواهای...
5 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
حرف بی خود نزن مادربزرگم چون بابام نماز خون بود اون یکی پسرشو بیشتر دوست داشت .
من هم تجربه کردم درک می کنم چه حس تلخی هست راه حل درست رو نمی دونم اما من رفت و آمدم رو صفر کردم همسرم خودش تنهایی به مادرش سر میزنهمریم
iliyaroosta1400@gmail.cمادر شوهرم اصلا پسر خودش رو دوست نداره وو من از بابت کاراش خیلی ناراحتم از بی توجهی هاش نسبت به بچه خودش ناراحت میشم در حالی که به بچه های دیگش مهربونه و این واقعا همسرم ناراحت کننده ست واذیت میشه خیلی سعی کرد بهش مهربونی کرد منم همین طور ولی همه توجهش به پسر دیگه و دخترش هست اصلا هر کاری ما میکردیم مورد توجه قرار نگرفت شوهرم که دیگه اصلا خودمون رو کنار مشیدیم و دیر سر میزنیم همسرم تلفن میکنه چون وقتی میریم اونجا من تا یک هفته به خاطر حتی صحبت کردن با همسرم و برادر شوهرم بهم ریخته میشم .
شما خانم عزیر ،هیچ مادری ببن بچه هاش فرق نمی زاره ،شاید برای یکیش که یکم مظلوم باشه یا دستش خالی باشه دلسوز ی کنه ،اما شما لازم نیست که برای همسرت دلسوزی کنی ،خانواده ی خودشه به هیچ کس دیگری، ارتباطی نداره،
مادر ها گاها میتوانند خودشیفته و حسود به اصطلاح سمی باشند و در والدین خودشیفته همیشه یک فرزند ارجح تر و دیگری قربانی میشود…به همسرتون فضا بدید خودش تصمیم گیری کنه و به نتیجه یرسه