فهرست مطالب این مقاله
استرس آن هم در شرایط بحرانی می تواند اوضاع را وخیم تر کند. زمانی که استرس و اضطراب شما زیاد می شود سردرگم و کلافه خواهید شد و نمی توانید تصمیم های درستی را اتخاذ کنید. در شرایط بحرانی و پر استرس اول باید اعتماد به نفس خود را حفظ کنید چون در این شرایط می توانید بهتر با دیگران ارتباط بگیرید. این شرایط ممکن است برای همه افراد اتفاق بیافتد. روبرو شدن با یک تغییر بزرگ که ان را پیش بینی نکرده اید خود یک بحران است که چون شما هیچ کنترلی روی شرایط ندارید قطعا استرس و اضطراب زیادی را تجربه خواهید کرد. کنترل کردن استرس در این شرایط بحرانی کار سختی بوده و به تمرین و مهارت نیاز دارد.

کنترل استرس در شرایط بحرانی
واکنش افراد زمانی که در شرایط بحرانی با استرس مواجه می شوند متفاوت بوده و گاهی نشانه های جسمی مانند سردرد و سرگیجه و همچنین درد در سیستم گوارش و خستگی و بی اشتهایی را به همراه دارد اما در برخی افراد شما شاهد مشکلات روحی روانی مثل احساس ترس و خشم و استرس و شک را مشاهده خواهید کرد. تاب آوری اولین چیزی است که به ما کمک می کند تا در شرایط بحرانی و رویارویی با مشکلات به ترس و استرس خود غلبه کنیم. اگر این توانایی را در خود تقویت کنیم قطعا در شرایط بحرانی استرس ما کمتر خواهد بود و می توانید سریع تر بحران را پشت سر بگذاریم.
مطالعه بیشتر: دوره کاهش استرس با ذهن آگاهی
بالا بردن سطح تحمل و تاب آوری اگر چه کار سختی است اما با تمرین امکان پذیر می شود. زمانی که این مهارت را درون خود تقویت کردیم می توانیم با حفظ سلامت روانی خود سریع تر بحران را پشت سر بگذاریم. با این کار استرس شما به بهترین شکل کنترل خواهد شد و دیگر ترسی نخواهید داشت چون شما توانسته اید راه حلی اساسی برای بیرون آمدن از بحران پیدا کنید. صبر داشتن در این شرایط می تواند اوضاع را برای شما بهتر و قابل تحمل تر کند. هر چه بحران سخت تر و پیچیده تر باشد قطعا استرس شما بیشتر خواهد بود که با تاب آوری می توانید به آن غلبه کنید.

خرید کتاب(کلیک)
عملکرد مناسب در شرایط پر استرس و بحرانی
برای اینکه بتوانید در شرایط بحرانی و پر استرس عملکردی خوب و برنامه ریزی شده از خود نشان دهید باید روحیه ای قوی داشته باشید و بتوانید با صبر مشکلات را تحمل کنید. در شرایط بحرانی عملکردهای زیر می تواند نتیجه مثبتی را به همراه داشته باشد.
- اتفاقها در زمان بحران کاملا غیر عادی و غیر طبیعی هستند و در نقطه مقابل افراد همیشه واکنش هایی طبیعی از خو نشان می دهند بهتر است در این شرایط برچسب ضعیف بودن، یا غیرطبیعی بودن به خود و دیگران نزنید.
- از موقعیتهایی که استرس شما را زیاد می کند دوری کنید. گوش کردم به اخبارهای ناگوار و خواندن اخبار می تواند استرس شما را دو چندان کند. دور شدن از جمع های پر تنش هم می تواند استرس شما را کم کند.
- زمان هایی را با دوستان و خانواده خود بگذرانید و با آنها صحبت کنید. بهتر است احساسات خود را با دیگران به استراک بگذارید این می تواند استرس شما را تا حد زیادی کمتر کند. بدون خجالت در مورد نگرانی ها و حس هایتان حرف بزنید.
- تغییر حال شما کاملا طبیعی بوده و درمان آن نیاز به زمان دارد و بهتر است به احساس و افکار خود فکر نکنید.
- باید قبول کنید که همه چیز تحت کنترل شما نیست. بهتر است زندگی عادی خود را حفظ کرده و تمرکز خود را روی چیزهایی قرار دهید که رو آنها کنترل دارید. بدین ترتیب اتفاقات را تجزیه و تحلیل کنید.
- ساعت هایی را بهدور از فضای مجازی بگذرانید. کارهای آرام بخش را انجام دهید مثلا به موسیقی گوش دهید.
- در شرایط بحرانی و وقتی شرایط دایم در حال تغییر است تصمیم مهمی نگیرید و تغییر بزرگ در زندگی خود ایجاد نکنید به خود زمان بدهید.
- در این شرايط استراحت کافی نیاز دارید و با خواب خوب و کافی می توانيد توان خود را بیشتر کنید.
- ورزش کنید. با تحرک داشتن و حتی پیاده روی می توانید بدنی سالم تر داشته باشید پس تحرک داشته باشید.
- از روشهای آرامسازی استفاده کنید. در مواقع استرس نفس های عمیق بکشید و مدیتیشن کنید.
- در حضور کودکان در مورد اخبار بد صحبت نکنید چون در روحیه آنها تاثیر بد ندارد.
- دارو بدون تجویز پزشک و مواد یا الکل برای سرکوب حسهای منفی استفاده نکنید.
مطالعه بیشتر:

کنترل استرس در شرایط بحرانی
مطالعه بیشتر: کاهش استرس با ذهن آگاهی
موثرترین راه کاهش استرس در شرایط بحرانی
برای اینکه بتوانید استرس خود را در شرایط بحرانی کاهش دهید راه حل های مفیدی پیش بینی شده که آنها را معرفی می کنیم:
محرکها را شناسایی کنید
در شرایط بحرانی همیشه محرک هایی هستند که استرس شما را زیاد می کنند پس بهتر است از آنها دوری کنید. با برنامه ریزی دقیق می توانید عواملی که باعث استرس شما می شوند را شناسایی و برطرف کنید. شناخت نقاط خطر هم میتواند اضطراب و استرس را در شما کاهش دهد.
با فردی که شما را درک میکند صحبت کنید
وقتی احساسات خوا رت با دیگران به اشتراک می گذارید قطعا به درمان استرس خود کمک کرده اید. حس امیدواری که دیگران به شما می دهند می تواند استرس و اضطراب شما را کاهش دهد. راههای مبارزه با استرس برخلاف تصور عموم بسیار در دسترس و منابعی مطمئن هستند. بهترین آنها صحبت با یک دوست و یا یک مشاور است.
شکست راه پایان نیست
شکست همیشه پلی است برای پیروزی و اگر شما به این جمله ایمان داشته باشید شکست را پایان راه نمی دانید و این می تواند استرس خود را تا حد زیادی کاهش دهد. انرژی منفی که شما برای دیگران می فرستید استرس شما را بیشتر می کنند.
با آدمهای شاد وقت بگذرانید
آدم های شاد می توانند به درمان استرس کمک زیادی کنند. تفریح و وقت گذرانی با انسان های شاد افکار منفی را از شما دور خواهد کرد و باعث می شود تا شما احساس خوبی با آنها داشته باشی و آیت می تواند استرس را از شما دور کند. این مسئله به اندازه توانایی در مدیریت اضطراب در کاهش اضطراب هم موثر و مهم است.
تمرکز روی یک هدف که شخصا برای شما معنادار است
زمانی که حال می کنید کنترل زندگی از دست شما خارج شده احساس استرس می کنید اما وقتی هدف داشته باشید و روی آن تمرکز کنید استرس هم دور می شود.
سر خودتان را گرم کنید
سرگرم کردن و مشغول شدن شما می تواند در کاهش استرس در شرایط بحرانی نقش بسزایی داشته باشد.
مطالعه بیشتر: فواید ذهن آگاهی
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط
آخرین مطالب
تیپ 2 یا امدادگر در اینیاگرام
ذهن موفق پارسیان1403/12/28 11:04:46فروردین ۱, ۱۴۰۴|
تیپ 3 یا بازیگر در اینیاگرام
ذهن موفق پارسیان1403/12/28 10:58:30اسفند ۲۹, ۱۴۰۳|
تیپ 4 یا احساساتی در اینیاگرام
ذهن موفق پارسیان1403/12/28 10:54:43اسفند ۲۸, ۱۴۰۳|
تیپ 5 یا ناظر در انیاگرام
ذهن موفق پارسیان1403/12/19 9:16:38اسفند ۱۹, ۱۴۰۳|
تیپ 6 یا بازرس در اینیاگرام
ذهن موفق پارسیان1403/12/16 13:32:44اسفند ۱۶, ۱۴۰۳|
تیپ 1 یا کمالگرا در اینیاگرام
ذهن موفق پارسیان1403/12/7 13:22:01اسفند ۷, ۱۴۰۳|