پشیمانی بعد از مهاجرت
مهاجرت یک پروسه پر چالش بوده که ممکن است برخی افراد بعد از مهاجرت از انجام آن پشیمان شوند. مهمترین دلیل این پشیمانی عدم اطلاع و آگاهی آنها از مهاجرت است. افرادی که از کشور مقابل اطلاع کافی ندارند و بدون اطلاع ما در یک سرزمین ناشناخته می گذارند قطعا با مشکلات بیشتری روبرو می شوند که علاوه بر زندگی سلامت روح و روان آنها را هم تحت تاثیر قرار می دهد. وابستگی بیش از حد به خانواده باعث می شود تا بعد از مهاجرت فرو دلتنگی و ناراحتی زیادی داشته باشد و حتی نتواند دوری را تحمل کند و از مهاجرت خود پشیمان باشد.
بهتر است قبل از مهاجرت اطلاعات کافی را کسب کنیم. اگر چه برای این کار دوق و شوق زیادی هست اما زمانی که در موقعیت قرار می گیرید حس غریبی دارید و نمی توانید به راحتی با دیگران ارتباط بگیرید. مهاجرت به دلایل مختلف اتقاق می افتد. برخی برخی تحصیل تحصیل و برخی دیگر کار و زندگی و … به کشوری دیگر مهاجرت می کنند اگر نتوانند اهداف خود را دنبال کنند قطعا سرخورده و نا امید می شوند و حس پشیمانی از آمدن به کشوری دیگر در آنها پدیدار می شود. پشیمانی بعد از مهاجرت تنها به کمک یک مشاور با تجربه برطرف خواهد شد.
گاهی این پشیمانی به قدری زیاد است که به هیچ وجه نمی تواند فرد را نگه داشت. افرادی که قبل و بعد از مهاجرت با مشاورین با تجربه در ارتباط هستند بهتر می توانند با شرایط موجود سازگار شوند و زندگی در یک شهر غریب برای آنها راحت تر خواهد بود. درست است که در ماه های اول افراد شرایط اقتصادی مناسبی ندارند اما اگر این شرایط ادامه پیدا کند زندگی آنها را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث می شود تا نتوانند دیگر به زندگی ادامه دهند. برای برطرف کردن این پشیمانی مشاور راهکارهای خوبی را پیش روی آنها قرار می دهد.
150,000 تومان قیمت اصلی 150,000 تومان بود.90,000 تومانقیمت فعلی 90,000 تومان است.
خرید دوره(کلیک کنید)
علت پشیمانی بعد از مهاجرت
پشیمانی بعد از مهاجرت به دلایل مختلفی اتفاق می افتد که دد اینجا به چند مورد از آنها اشاره می کنیم:
دلتنگی خانواده
افرادی که وابستگی زیادی به خانواده دارند ممکن است بعد از مهاجرت نتوانند دوری آنها را تحمل کنند. دلتنگی بیش از حد باعث پشیمانی افراد از مهاجرت می شود به طوری که در کمترین زمان تصمیم با برگشت می گیرد. در این شرایط یک مشاور خوب می تواند برای رفع دلتنگی و ناراحتی و غم دوری راهکارهای خوبی را ارائه دهد.
زندگی در کشوری دیگر می تواند به شدت استرس زا باشد
شرایط زندگی در برخی کشورها سخت است بدین ترتیب می تواند استرس و اضطراب را در فرد بیشتر کند. برای زندگی نیاز به یک شغل مناسب دارید تا بتوانید خانواده را اداره کنید. داشتن یک سرپناه کاملا ضروری است. به همین دلیل ممکن است در ماه های اول مهاجرت سختی زیادی را متحمل شوید و افرادی که آستانه صبر آنها پایین لست در این شرایط نمی توانند تحمل کنند کنند به سرعت از آمدن خود پشیمان می شوند. شرایط زندگی در همه کشور ها به یک شکل نیست .
داشتن فرهنگ و سبک زندگی و باورهای متفاوت
باعث می شود تا فرد مدام فرهنگ کشور خود را با آن مقایسه کند و با دیدن تفاوت ها از آمدن خود پشیمان شود. دشوارترین مرحله بعد از مهاجرت همین سازگاری با فرهنگ کشور بیگانه است چون فرد موظف می شود طبق قوانین و آداب و رسوم آن کشور زندگی کند. قدم نهادن در کشوری ناشناخته که از فرهنگ آن شناختی ندارید کاملا سخت لست و گاهی باعث می شود تا فرد از مهاجرت خود پشیمان شود.
مطالعه بیشتر: پشیمانی مرد بعد از ازدواج
شرایط اقلیمی
آب و هوا در همه جای دنیا یکسان نیست و ممکن است شما به جایی مسافرت کنید که زمستان های سرد و سختی دارد به طوری که نمی توان به راحتی در بیرون از منزل قرار گرفت. این شرایط برای افرادی که چنین سرمایی را تجربه نکرده اند سخت است به همین دلیل ممکن است آنها را با پشیمانی روبرو کند
هزینه های بالا و چشم گیر زندگی
مهمترین مشکل بعد از مهاجرت شرایط اقتصادی است چون ممکن است فرد چندین ماه هیچ شغلی نداشته باشد و نتواند با هزینه های سنگین و بالا زندگی کند. در کشورهایی که هزینه زندگی در آنها زیاد است زودتر فرد را از مهاجرت پشیمان می کند. تامین نیازهای خانواده بدون داشتن شغل و با وجود هزینه های چشمگیر امکان پذیر نیست.
آداب و رسوم و سبک زندگی متفاوت
دلیل دیگری که افراد را از مهاجرت پشیمانی می کند داشتن سبک زندگی و آداب رسوم متفاوت در کشور دیگر است. سازگاری با این شرایط سخت و زمانبر است و افرادی که از این فرهنگ و آداب و رسوم شناختی ندارند وقتی با آن روبرو می شوند نمی توانند شرایط را تحمل کنند و به سرعت پشیمان می شوند.
مشکلات یادگیری زبان
ارتباط برقرار کردن با دیگران در صورتی که شما زبان آن کشور را یاد نگرفته اید سخت است و باعث می شود تا شما نتوانید دد بیرون از منزل کار کنید و حتی خریدهای خود را انجام دهید. یادگیری زبان یک چالش بزرگ است و افرادی که بدون یادگیری درست و اصولی مهاجرت می کنند در کشور مقابل سختی های زیادی را متحمل می شوند که زندگی فردی و اجتماعی آنها را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث می شود تا از مهاجرت خود پشیمان شوند.
مطالعه بیشتر: استرس قبل از مهاجرت
نرسیدن به هدف
افرادی که مهاجرت می کنند هدفی برای خود دارند بنابراین اگر راه رسیدن به هدف برای آنها هموار نشود ممکن است در کمترین زمان از رفتن خود پشیمان شوند و اقدام به برگشت کنند.
نقش دوری از خانواده در پشیمانی بعد از مهاجرت
بیشتر افراد امنیت خود را در کنار خانواده می بینند بنابراین زمانی که از خانواده دور می شوند برای آنها سخت است و نمی توانند این شرایط و حس نا امنی را تحمل کنند برای این افراد پشیمانی بعد از مهاجرت دد کمترین زمان رخ می دهد. هر چه فرد با خانواده ارتباط می گیرد حس نا امنی و حتی ناراحتی و دلتنگی و غم دوری بیشتر می شود. او مدام گریه کرده و از شرایط موجود گله و شکایت می کند. در مواردی فرد تلاش می کند تا خانواده را با خود همراه سازد و با مهاجرت به صورت خانوادگی دیگر غم دوری را نداشته باشد.
وقتی فاصله کشور مبدا و مقصد زیاد باشد رفت و آمد و دیدن خانواده با فاصله زمانی بیشتری اتفاق می افتد به همین دلیل فرد مدام دلتنگ خانواده است و تمرکز لازم را روی کار و زندگی خود ندارد. دوری از خانواده می تواند نقش پر رنگی در پشیمانی بعد از مهاجرت داشته باشد. برخی افراد به دلیل تنهایی و دوری از خانواده علاوه بر حس نا امنی گوشه گیر می شوند و ممکن لست حتی افسردگی سلامت روحی و روانی آنها را تهدید کند. با دور شدن از خانواده فرد حس می کند که چیزی را کنار خود کم دارد و مدام خاطرات با خانواده را مرور می کند.
پشیمانی بعد از مهاجرت در افرادی که به تنهایی این پروسه را تجربه می کنند بیشتر است. چه فرد برای تحصیل و چه کار و امورات دیگر مهاجرت کرده باشد این حس دلتنگی و غم دوری را دارد خصوصا اگر شناخت کافی از کشور مقابل نداشته باشد. وقتی غم و ناراحتی دوری از خانواده بیشتر می شود استرس و اضطراب هم افزایش پیدا می کند و فرد با مشکل کم اشتهایی و بی خوابی هم روبرو می شود. اگر این شرایط ادامه پیدا کند می تواند سلامت جسمی و روحی و روانی فرد را تهدید کند به همین دلیل توصیه می شود تا در همان روزهای ابتدایی با مشاور صحبت کنید.
مطالعه بیشتر: افسردگی بعد از مهاجرت
راهکارهای علمی برای کاهش پشیمانی بعد از مهاجرت
چون پشیمانی بعد از مهاجرت ممکن لست باعث برگشت فرد شود و هزینه های زیادی از دست او خارج گردد روانشناسان سعی می کنند تا راهکارهایی برای کاهش این پشیمانی ارائه دهند. مشاورین ابتدا علت پشیمانی را پیدا می کنند تا بتوانند مشکل را به صورت ریشه ای برطرف سازند. اگر پشیمانی به دلیل دوری از خانواده و حس دلتنگی و ناراحتی باشد مشاور از فرد درخواست می کند تا ارتباطات خود را گسترده تر کند و از محیط خانه بیرون آمده و خود را با کارهایی که به آنها علاقه دارد سرگرم کند.
بهتر است افراد قبل از مهاجرت با مشاور صحبت کنند و از شرایط زندگی در کشور مقابل اطلاعات کافی داشته باشند. اگر زمستان های سخت برای افراد غیرقایل تحمل است می توانند به کشور دیگری مهاجرت کنند. اگر دلیل پشیمانی فرد بعد از مهاجرت یادگیری زبان است مشاور کمک نی کند تا فرو به بهترین شکل آموزش های لازم را دریافت کند و بتواند با یادگیری زبان با دیگران ارتباط بگیرد.
اگر به دلیل شرایط اقتصادی از مهاجرت خود پشیمان شده اید باز هم راهکارهای خوب مشاور می تواند شما را از این شرایط خارج سازد. پیدا کردن شغل مناسب کمک می کند تا شما سریع تر شرایط اقتصادی خود را سر و سامان ببخشید. مشاور خوب می تواند با راهکارهای علمی خود مشکل شما را به راحتی برطرف سازد. بدون اینکه استرس داشته باشید می توانید زندگی در کشور دیگر را شروع کنید و به اهداف خود برسید.
مطالعه بیشتر: دحفظ زندگی مشترک پس از مهاجرت
آخرین مقالات
-
درمان طرحواره آمیختگیآیا احساس میکنید که همیشه در حال مبارزه با ترس و […]
-
درمان طرحواره تایید طلبیآیا تا به حال احساس کردهاید که برای تأیید دیگران بیش […]
-
درمان طرحواره رهاشدگیآیا شما هم احساس میکنید که در روابط خود همیشه در معرض […]
-
درمان طرحواره بدبینیآیا احساس میکنید همیشه دیگران قصد دارند شما را فریب […]
-
درمان طرحواره تنبیهآیا تا به حال احساس کردهاید که اشتباهات کوچک و بزرگی […]
-
درمان طرحواره آسیب پذیریآیا احساس میکنید همیشه در معرض آسیبپذیری بیشتر از […]
-
مدیتیشن برای کاهش خشمآیا تا به حال احساس کردهاید که خشم شما تحت کنترل شما […]
-
مدیتیشن برای رهایی از استرسآیا از استرسهای روزمره خسته شدهاید؟ آیا به دنبال […]
-
فواید مراقبه چیستآیا احساس میکنید زندگی شما از استرس و اضطراب پر شده […]
-
مدیتیشن برای افزایش تمرکز کودکانآیا کودکتان هنگام انجام تکالیف به راحتی حواسش پرت […]
مزایای کتاب سیاست های زنانه به سبک حرا
بهبود رابطه عاطفی - رشد سیاست های زنانه - افزایش درایت های مردانه - پیشرفت در رابطه عاطفی - رهایی از وابستگی
خرید کتاب سیاست های زنانه
مزایای کتاب عشق عاقلانه
رشد کیفی رابطه - تشخیص رابطه سمی از رابطه سالم - بهبود اختلاف در رابطه - هدف گزاری برای رابطه ها
خرید کتاب عشق عاقلانه
حتما این مطالب را بخوانید
رفتار غیر مستقیم پسر عاشق
تا حالا شده حس کنی یکی از اون نگاههای عمیق و طولانی بهت میندازه، اما هیچوقت مستقیم نمیگه چی تو دلشه؟ پسرایی که عاشقن، گاهی اونقدر غیرمستقیم رفتار میکنن که آدم نمیفهمه این همه نشونه برای چیه! شاید لبخندای کوچیک، مراقبتای غیرمستقیم و توجههای خاصشون...
مشاوره رابطه عاطفی
رابطه عاطفی همیشه مثل یه جاده هموار نیست. خیلی وقتا پیش میاد که حس کنی دیگه نمیدونی چطور باید با طرفت حرف بزنی یا مشکلات رو حل کنی. اینجاست که مشاوره رابطه عاطفی میتونه کمک بزرگی باشه. تو این مقاله قراره در مورد اینکه چطور...
همسر معتاد به کار
همسر معتاد به کار به چه کسی میگویند: اعتیاد به کار یا کار اعتیادآور به عنوان یک مشکل روانشناختی شناخته میشود که به معنای وابستگی بیش از حد به کار، احساس ناتوانی یا عدم توانایی در توقف یا کنترل کار، و تأثیر مخرب آن بر...
نشانه های عشق پنهانی مردان
عشق پنهانی مردان یک احساس عمیق و قوی است که فردی درون خود احساس میکند اما به دلایلی نمیتواند آن را به طور آشکار نشان دهد یا آن را به طرف مورد نظر اعلام کند. در این نوع عشق، شخص اغلب احساساتش را مخفی نگاه...
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام
ممنون