حفظ زندگی مشترک پس از مهاجرت
زوجین در مهاجرت همیشه با چالش ها و مشکلات زیادی روبرو هستند که در برخی موارد هیچ اطلاع قبلی از آن ندارند و یکباره با آن مواجه می شوند. گاهی این مشکلات زندگی آنها را تهدید می کند به همین دلیل نیاز به مشاوره دارند تا بتوانند به بهترین شکل چالش ها را پشت سر بگذارند. برای حفظ زندگی مشترک صبر در این شرایط الزامی بوده و کمک می کند تا بهترین راه حل را پیدا کنید. برخی زوجین در مهاجرت احساس نزدیکی بیشتری به هم می کنند اما برخی دیگر از نظر رابطه زناشویی مشکلات بیشتری دارند که باید راه حلی برای آنها پیدا کنند.
مهاجرت برای زوجین سختتر از افرادی است که به تنهایی این راه را شروع می کنند چون مشکلات برای آنها زیاد است. زوجین هایی که به خانواده وابستگی زیادی دارند بعد از مهاجرت شرایط سخت تری را پیش رو خواهند داشت و حس دلتنگی قطعا برای آنها آزار دهنده است. اگر قبل از مهاجرت مشاوره های لازم را دریافت کرده باشید می توانید در مقابل چالش ها موفق تر عمل کنید. استرس مهاجرت برای همه افراد یکسان نیست و این موضوع می تواند در حفظ زندگی مشترک تاثیر بسزایی داشته باشد. هر چه استرس شما بیشتر باشد شرایط سختتر می شود.
برای حفظ زندگی مشترک شما باید بتوانید ابتدا بر ترس و استرس خود غلبه کنید. انعطاف پذیر بودن کمک می کند تا شما در شرایط سخت هم کاملا منعطف و سازگار باشید. حفظ زندگی مشترک در شرایطی که شما مشکلات روحی و روانی زیادی دارید قطعا سخت است اما به کمک یک مشاوره با تجربه می توانید زندگی مشترک خوبی را شروع کنید. زوجین با حفظ زندگی مشترک می توانند در کنار هم زندگی بدونه دغدغه داشته باشند. اگر زوجین پیش از مهاجرت از مشکلات اطلاع داشته باشند قطعا بهتر می توانند آن را حل کنند و زندگی مشترک خوبی داشته باشند.
چرا حفظ زندگی مشترک بعد از مهاجرت سخت است؟
حفظ زندگی مشترک بعد از مهاجرت سخت است چون زوجین با مشکلات زیادی روبرو هستند و باید به تنهایی آنها را حل کنند. عوامل زیادی زندگی زوجین را تهدید می کند که مهمترین آنها یافتن محل زندگی امن و مناسب، پیدا کردن شغلی که بتوانند زندگی را اداره کنند، امور مالی را سرو سامان دادن، تحصیل کردن، یافتن دوستان معتمد و … است. زوجین برای حفظ زندگی مشترک به این معیارها نیاز دارند. در واقع تلاش برای ادامه زندگی در یک کشور دیگر کاملا ضروری است و زن و مرد هر دو باید برای حفظ زندگی و رسیدن به آرامش و آسایش تلاش کنند.
کودکان و نوجوانان در مهاجرت مشکلات بیشتری دارند اما همیشه زودتر خود را با فرهنگ محیط تطبیق می دهند و سازگار می کنند. نگرانی زوجین در رابطه با فرزندان می تواند شرایط زندگی بعد از مهاجرت را برای آنها مشکل تر کند. پذیرفتن سبک زندگی جدید و فرهنگ تازه اگر چه سخت است اما آشنایی قبلی با آن می تواند زمینه را برای حفظ زندگی مشترک فراهم سازد. سخت بودن حفظ زندگی مشترک بعد از مهاجرت برای همه افراد یکسان نیست و ممکن است برخی با مشکلات بیشتر روبرو باشند و نتوانند به راحتی زندگی مشترک خود را حفظ کنند. دور کردن هر چیزی که زندگی مشترک را تهدید کند میتواند باعث دوام زندگی و حفظ آن شود.
مطالعه بیشتر: افسردگی بعد از مهاجرت
مشکلات زندگی مشترک بعد از مهاجرت
زوجین بعد از مهاجرت با مشکلات تهدید کننده ای روبرو هستند و مدام در تلاش می باشند تا با حدف مشکلات زندگی مشترک خود را حفظ کنند. در ماه ها و سال های اول مهاجرت این مشکلات و چالش ها بیشتر خود را نشان می دهند به همین دلیل نیاز به تلاش بیشتری هم دارند. پیدا کردن محل زندگی و شغل و سایر امکانات یک دغدغه مهم است که با آن دست و پنجه نرم می کنند. پس از مهاجرت بسیاری از زوجین با مشکلات زیر رو به رو می شوند که می تواند شادابی رابطه آنها را تحت تاثیر قرار دهد:
110,000 تومان قیمت اصلی 110,000 تومان بود.49,000 تومانقیمت فعلی 49,000 تومان است.
خرید دوره(کلیک کنید)
خشم و عصبانیت نسبت به مهاجرت:
خشم و عصبانیت نسبت به مهاجرت در بیشتر زوجین دیده می شود. اغلب زوجین برای پیشرفت شغلی و تحصیلی و مالی مهاجرت می کنند و ممکن است یکی از آنها تمایل زیادی به این کار نداشته باشد به همین دلیل وقتی در موقعیت قرار می گیرد هیجان اولیه او فروکش می کند اما هنوز خشم و عصبانیت اولیه را دارد و این ممکن است در دراز مدت به زندگی مشترک آسیب برساند و باعث فاصله زوجین شود.
استرس:
مهاجرت برای زوجین یک تجربه پر تنش و سخت است که برخی نمی توانند به راحتی آن را پشت سر بگذارند. این استرس در یکی از زوج ها بیشتر است و انتظار می رود تا همسر شرایط او را درک کند و با حمایت کردن استرس او را کاهش دهد. اگر حمایت صورت نگیرد و همسر نتواند طرف مقابل را درک کند قطعا رابطه با مشکل مواجه خواهد شد.
تنهایی:
تنهایی حس عجیبی است که بیشتر زوجین بعد از مهاجرت آن را تجربه می کنند. تا وقتی که آنها بتوانند دوستانی مورد اعتماد پیدا کنند آیت تنهایی ادامه دارد و آنها تنها به یکدیگر تکیه می کنند و حمایت های همدیگر را دارند. برای غلبه بر این تنهایی و حفظ زندگی مشترک زوجین باید توجه بیشتری به هم داشته باشند و تنهایی را با وجود هم پر کنند.
عدم حل مشکلات پیشین پس از مهاجرت:
اگر قبل از مهاجرت مشکل حل نشده ای دارید قطعا بعد از مهاجرت این مشکل پیجیده تر خواهد شد و یک تهدید جدی برای زندگی مشترک شما است. برخی زوج ها بر این باور هستند که شروع یک زندگی جدید می تواند مشکلات قبلی را برطرف سازد که این یک دیدگاه اشتباه است
نگرانی های مالی:
شروع زندگی در یک کشور غریب در ماه های اول از نظر مالی سخت است به همین دلیل بیشتر افراد نگران اوضاع مالی خود هستند. اگر هر دوی زوجین نتوانند مشغول به کار شوند تمام فشار بر روی شانه های یک نفر است که او را خسته و آزرده می کند. هر چه شرایط مالی سختتر می شود فاصله بین زوجین هم افزایش می یابد و نارضایتی از شرایط موجود می تواند زندگی مشترک آنها را تهدید کند.
مطالعه بیشتر: پشیمانی بعد از مهاجرت
جدایی طولانی مدت:
این جدایی به دلیل شرایط کاری زوجین اتفاق می افتد و ممکن است یکی از آنها برای مدت طولانی به دلیل سفر کاری از همسر دور شود. این موضوع حس تنهایی را در او بیشتر کرده و حفظ زندگی مشترک را به خطر می اندازد.
راهکارهای حفظ زندگی مشترک پس از مهاجرت:
از آنجا که حفظ زندگی مشترک در مهاجرت اهمیت زیادی دارد روانشناسان سعی کرده اند تا راهکارهای خوبی در این شرایط معرفی کنند که در زیر به آنها اشاره می کنیم:
تمرکز بر جنبه های عاطفی و عملی مهاجرت:
اولین و مهمترین راهکار این استرکه زوجین بر روی روابط عاطفی و احساسی خود تمرکز بیشتری داشته باشند و از یکدیگر دور نشوند اگر چه یافتن شرایط و امکانات مناسب بعد از مهاجرت اهمیت دارد اما جنبه های عاطفی همیشه اولویت قرار می گیرد بنابراین زوجین باید احساسات خود را با یکدیگر در میان بگذارند و پذیرای عواطف هم باشند.
به دنبال کمک تخصصی باشید:
برای اینکه بتوانید زندگی مشترک خود را حفظ کنید باید ابتدا شرایط خوبی را برای زندگی فراهم سازید در محیط کار با همکاران صحبت کنید تا پیشرفت بهتری را داشته باشید. برای یادگیری فرهنگ و زبان بهتر است کلاس های آموزشی را پشت سر بگذارید. با این روش ها می توان زندگی بهتری را بعد از مهاجرت شروع کرد.
مطالعه بیشتر: دلتنگی بعد از مهاجرت
در مورد مسائل مالی با یکدیگر راحت صحبت کنید
اگر مشکل مالی دادید بهتر است خود آن را حل کنید چون این چالش ها به خودی خود حذف نمی شوند. اگر شرایط کار کردن را ندارید بهتر است برای رفع مسائل مالی پیشنهادهای خوبی را ارائه دهید.
با مشکلات خود مواجه شوید:
در لین شرایط بهتر لست مشکلات را نادیده نگیرید و بعد ار مهاجرت زمان مناسب را برای حل مشکلات در نظر بگیرید. اگر مشکل مالی، عاطفی، فرهنگی و … حل نشود به مرور زمان زندگی شنا را مختل می کند. برای حفظ زندگی مشترک حل مشکلات اولین راهکار است.
زمان بیشتری را با هم صرف کنید:
برای حفظ زندگی مشترک زوجین باید زمان بیشتری را با هم سپری کنند تا از نظر عاطفی به هم نزدیک تر باشند. برای اینکه کیفیت زندگی مشترک افزایش پیدا کند زوجین باید زمان بیشتری با هم باشند. انجام کارها و صحبت های عاشقانه و احساسی می تواند روابط آنها را نزدیک کند. این کارها می تواند استحکام رابطه را بیشتر کند.
به دنبال مشاوره باشید:
گاهی مشکلات بعد از مهاجرت به قدری جدی است که شما برای حل آن نیاز به مشاوره دارند. مشاوره های آنلاین هم می تواند در لین زمینه به شما کمک بزرگی کند چون مشاور راهکارهای خوبی را پیش روی شما قرار می دهد.
از برگشتن نترسید:
اگر واقعا شرایط زندگی بعد از مهاجرت در یک کشور غریب را ندارید برگشتن هیچ مانعی ندارید و نباید از این بابت ترسی داشته باشید. برخی برای مهاجرت ذوق زیادی دارند و وقتی با مشکل برخورد می کنند برای بازگشت به کشور احساس حقارت دارند که این اشتباه است و نباید انگیزه و امید خود را از دست دهند.
مطالعه بیشتر: مرکز مشاوره ایرانیان خارج از کشور
دوره های آموزشی رایگان در یوتیوب
همین الان میتونی از کانال یوتیوب ما دیدن کنی و مارو حمایت کنی و کلی ویدیو های آموزشی و دوره های آموزشی رایگان ببینی
نمایش دوره های رایگان
مزایای کتاب سیاست های زنانه به سبک حرا
بهبود رابطه عاطفی - رشد سیاست های زنانه - افزایش درایت های مردانه - پیشرفت در رابطه عاطفی - رهایی از وابستگی
خرید کتاب سیاست های زنانه
مزایای کتاب عشق عاقلانه
رشد کیفی رابطه - تشخیص رابطه سمی از رابطه سالم - بهبود اختلاف در رابطه - هدف گزاری برای رابطه ها
خرید کتاب عشق عاقلانه
حتما این مطالب را بخوانید
مشاوره رابطه عاطفی
رابطه عاطفی همیشه مثل یه جاده هموار نیست. خیلی وقتا پیش میاد که حس کنی دیگه نمیدونی چطور باید با طرفت حرف بزنی یا مشکلات رو حل کنی. اینجاست که مشاوره رابطه عاطفی میتونه کمک بزرگی باشه. تو این مقاله قراره در مورد اینکه چطور...
همسر معتاد به کار
همسر معتاد به کار به چه کسی میگویند: اعتیاد به کار یا کار اعتیادآور به عنوان یک مشکل روانشناختی شناخته میشود که به معنای وابستگی بیش از حد به کار، احساس ناتوانی یا عدم توانایی در توقف یا کنترل کار، و تأثیر مخرب آن بر...
نشانه های عشق پنهانی مردان
عشق پنهانی مردان یک احساس عمیق و قوی است که فردی درون خود احساس میکند اما به دلایلی نمیتواند آن را به طور آشکار نشان دهد یا آن را به طرف مورد نظر اعلام کند. در این نوع عشق، شخص اغلب احساساتش را مخفی نگاه...
دعوای خانوادگی و اختلاف همسر
دعواهای خانوادگی ممکن است از اختلافات کوچک شروع شده و به مشکلات بزرگتر تبدیل شوند. برخی از علل دعواهای خانوادگی شامل اشتباهات ارتباطی، نبود تعامل و تبادل نظر سالم، عدم توجه به نیازها و تمایلات همدیگر، و کهانش ابزارهای مدیریت خشونت میباشند. جلوگیری از دعواهای...
دیدگاهتان را بنویسید