توسط منتشرشده در: شهریور ۵, ۱۴۰۱دسته بندی ها: انگیزه و اعتماد به نفس

فهرست مطالب این مقاله

تظاهر به اعتماد به نفس در واقع همان اعتماد به نفس کاذب است که در طولانی مدت زندگی فردی و اجتماعی انسان را مختل می کند. در این شرایط فرد هیچ علائمی از اعتماد به نفس را درون خود مشاهده نمی کند و فقط این حس را مدام تلقین می کند. فردی که به صورت واقعی اعتماد به نفس دارد با فردی که وانمود می کند تفاوت فاحشی دارد. زمانی که فرد در شرایط خوبی قرار ندارد اعتماد به نفس کاذب می تواند تا حدودی به او کمک کند تا مطمئن و آرام به نظر برسد در صورتی که در باطن اینچنین نیست. اعتماد به نفس واقعی زمان بر بوده و زمانی که شما به صورت فوری به آن نیاز دارید به صورت کاذب در اختیار شما قرار می گیرد.

برای حضور در موقعیت های مختلف آن هم برای طولانی مدت تنها اعتماد به نفس واقعی است که می تواند نیاز شما را برطرف سازد. بیشتر افراد برای عبور از شرایط استرس زا اغلب از اعتماد به نفس کاذب استفاده می کنند. آنها وقتی تحت فشار قرار می گیرند نمی توانند عملکرد خوبی از خود نشان دهند و شما سریعا متوجه خواهید شد که احساس آنها کاذب بوده است. این افراد به صورت آنی این حس را درون خود پرورش می دهند تا خود را از شرایطی خاص دور کنند‌. مشاوره هایی که امروزه برای شناخت این افراد انجام می شود میزان اعتماد کردن به آنها را نشان می دهد.

کلیک کن و خودتو بشناس

تست کتل

این افراد از دور خونگرم و صمیمی و ریلکس هستند اما وقتی به آنها نزدیک می شوید نمی توانید به درستی با آنها ارتباط بگیرید و در تماس با آنها راحت نیستید چون نمی توانید اعتماد کنید. افرادی که اعتماد به نفس بالا و سالمی دارند در بیشتر موارد باعث ایجاد حس اعتماد در دیگران هم می شوند. این افراد در واقع خود را باور ندارند و بیشتر در حال نقش بازی کردن هستند و ادای اعتماد به نفس داشتن را در می آورند. در ظاهر انسان هایی قوی به نظر می رسند اما در باطن اینچنین نیستند.

مطالعه بیشتر: دلایل نداشتن اعتماد به نفس

 

برای ثبت درخواست مشاوره فرم زیر را پر کنید یا با شماره 02166425154 تماس بگیرید.
اعتماد به نفس کاذب چیست؟

اعتماد به نفس کاذب چیست؟

نشانه های اعتماد به نفس کاذب

اعتماد به نفس کاذب یک ویژگی منفی است که با نشانه هایی همراه است و شما می توانید به کمک این نشانه های افراد اطراف خود را به راحتی شناسایی کنید:

آن ها همیشه ظاهر خیلی خوبی دارند

این ظاهر را نقش بازی می کنند تا به دیگران نشان دهند که اعتماد به نفس لازم را دارند. برای آنها دیده شدن از چشم دیگران بسیار مهم است و یک انسان معمولی بودن برای آنها سخت می باشد.

تایید دیگران برای آن ها اهمیت زیادی دارد

آنها تنها برای راضی نگه داشتن دیگران زندگی می کنند به همین دلیل بیشتر کارهای آنها برای دیگران است و منتطر تشویق و تحسین آنها هستند. اگر از دیگران ناراحت شوند انگیزه خود را از دست می دهند.

ممکن است در روابط عاطفی خود احساس مالکیت زیادی داشته باشند

چون به توانایی های خود اعتماد نگران همیشه هم نگران از دست دادن کسی هستند که او را دوست دارند. احساس مالکیت در آنها زیاد است که روی روابطی که دارند تاثیر می گذارد.

در جایگاه شغلی خود احساس عدم امنیت می کنند

ترس از دست دادن شغلشان را دارند و فکر می کنند که یکی بهتر از آنها استخدام خواهد شد. حس حسادت به همکاران در آنها زیاد است و مدام پشت سر آنها صحبت می کنند‌

کتاب ذهن آبی در جستجوی هدف
دنبال یه کتاب مفید توی زمینه های ناخودآگاه و انیگزه میگردی این کتاب خیلی میتونه کمکت کنه

خرید کتاب(کلیک)

آن ها دروغ زیاد میگویند

کسی که اعتماد به نفس کاذب دارد مدام در حال دروغ گفتن است. آنها سعی می کنند انسانی شاد و پر مشغله خود را نشان دهند و نارضایتی خود از زندگی را به این شکل پست دروغ های خود پنهان می کنند‌.

آن ها وابستگی شدیدی به افراد مورد علاقه شان دارند

کسانی که اعتماد به نفس کاذب دارند نمی توانند خودشان و زندگی را بدون بعضی از افراد تصور کنند. وابستگی شدیدی به آن ها حس می کنند و در نبود آن ها رفتار های عصبی شدیدی از خودشان بروز می دهند.

ضعف های خود را نمی پذیرند

ضعف در همه انسان ها وجود دارد و مهم این است که انسان نقاط ضعف خود را درک کرده و آنها را تبدیل به نقطه قوت کند. کسانی که اعتماد به نفس کاذب دارند این حرف را قبول نمی کنند و فکر می کنند انسان کامل و بدون نقطه ضعف و نقصی هستند‌.

مطالعه بیشتر: بالا بردن اعتماد به نفس کودکان

خودشان را در موقعیت رقابت و مبارزه قرار نمی دهند

آنها اهل ریسک و تغییر نیستند و خود را در شرایط رقابت قرار نمی دهند. به همین دلیل در رقابت های مختلفی چون زندگی و شخصی و کاری همیشه شانه خالی می کنند مگر اینکه مطمئن باشند در رقابت پیروز هستند.

به جای این که با مشکلات رو به رو شوند از آن ها فرار می کنند

آن ها فکر نمی کنند که بتوانند در برابر مشکلات پیروز شوند به همین دلیل از شکست می ترسند. آنها کارهای سخت را مدام به تعویق می اندازند و از انجام آن سر باز می زنند. یکی از راه حل های آسان آن ها برای فرار از مشکلات رو آوردن به موارد مخدر است.

آن ها همیشه در حال انتقاد کردن هستند

این افراد انتقادپذیر نیستند اما مدام دیگران را انتقاد می کنند. همین ویژگی باعث شده تا در روابط اجتماعی خود دچار مشکل شوند.

کسانی که اعتماد به نفس کاذب و ضعیفی دارند معمولا انتقادهای دیگران را نمیپذیرند و به جای آن بیش از اندازه از دیگران انتقاد می‌کنند. این ویژگی می‌توانئ روابط آن ها را با دیگران دچار مشکل کند.

 

اعتماد به نفس کاذب چیست؟

اعتماد به نفس کاذب چیست؟

اثرات مخرب اعتماد به نفس کاذب در زندگی

وقتی که شما اعتماد به نفس کاذبی داشته باشید و درمورد خودتان و توانایی هایی که دارید خوب فکر نکنید قطعا تاثیرات فردی و اجتماعی آن را مشاهده خواهید کرد و کم کم از اجتماع دور خواهید شد. این اثرات مخرب عبارتند از:

  • در زندگی موفقیت کمتری را تجربه خواهید کرد.
  • استرس و اضطراب همراه همیشگی شماست
  • از روابط اجتماعی خود لذت کافی نمی برید
  • شادی و لذت کمتری در زندگی تجربه می کنید
  • در روابط عاطفی خود به مشکل بر می خورید
  • نمیتوانید از تنهایی خود لذت ببرید
  • زندگی برای شما ارزش و معنای مشخصی ندارد
  • همیشه نگران حفظ ظاهر خودتان هستید
  • احتمال رفتارهای خود تخریبی در شما بالاست
  • ممکن است اجتماع گریز شوید

مطالعه بیشتر: کمبود اعتماد به نفس در زنان

5/5 - (1 امتیاز)

به اشتراک گذاشتن این استوری،بستر های خود را انتخاب کنید!

درج دیدگاه