مشاوره خانواده
همهی ما توی زندگی خانوادگیمون با مشکلات و چالشهایی روبرو میشیم، اما همیشه هم خودمون نمیتونیم راه درست رو پیدا کنیم. بعضی وقتها احساس میکنی همه چی داره از دستت در میره؟ یا دیگه نمیدونی چطور باید با همسرت یا بچهها حرف بزنی؟
مشاوره خانواده دقیقاً برای همینجور مواقعه. شاید فکر کنی این چیزا عادیه و میگذره، ولی خیلی وقتها مشکلات کوچک به مرور زمان بزرگتر میشن. پس چرا زودتر برای درست کردنش دست به کار نشیم؟
چندتا سوال از خودت بپرس:
- آیا وقتی با همسرت حرف میزنی، بیشتر بحث میکنید تا اینکه به یه نتیجه برسید؟
- آیا احساس میکنی ارتباطت با بچههات داره سرد میشه و نمیدونی چطوری باهاشون رابطه بهتری داشته باشی؟
- آیا وقتی مشکلی پیش میاد، دیگه نمیدونی چطور باید اون رو حل کنی و فقط استرس داری؟
- آیا توی خونه تنش و ناراحتی بیشتر از آرامشه؟
اگه جواب این سوالا برات روشن نیست یا احساس میکنی توی این موارد مشکلی داری، ممکنه وقتش باشه که با یه مشاور خانواده صحبت کنی. مشاوره میتونه کمکت کنه تا دوباره آرامش و درک متقابل رو توی خونهت بسازی.
خانواده جایگاهی است که ما از آن جا حضور خود را در جامعه اعلام می کنیم و تمام سرنوشت آینده ما از آنجا نوشته می شود.جامعه نیز از خانواده تشکیل می شود.
همه ما نسبت به خانواده ای که در آن حضور داریم مسئولیتهای مهمی داریم و شخصیت ما تابع رفتاری است که والدین و سایر اعضای خانواده با ما داشته اند.
هر گونه تغییر در خانواده باعث افزایش اضطراب یا نارضایتی در سایر اعضا می شود. وقتی یکی از اعضا فوت می کند یا شغل یکی دچار اشکالاتی می شود سایر اعضا نیز درگیر این تغییرات می شوند.
پادکست آموزشی مشاوره خانواده
مراحل مشاوره خانواده و تأثیرات هر مرحله
مرحله | توضیحات | نتایج مورد انتظار |
1. آشنایی و بررسی مشکلات | مشاور با اعضای خانواده آشنا میشود و مشکلات اصلی را شناسایی میکند. | فهم عمیقتر از مشکلات و تضادها بین اعضای خانواده. |
2. تحلیل روابط خانوادگی | بررسی دقیق روابط بین اعضای خانواده و تشخیص الگوهای ناسالم. | شناسایی الگوهای مخرب و ریشههای تعارضات. |
3. آموزش مهارتهای ارتباطی | مشاور به خانواده مهارتهای ارتباط مؤثر و مدیریت تعارضات را آموزش میدهد. | تقویت ارتباطات و کاهش سوءتفاهمها در خانواده. |
4. اجرای تکنیکهای مشاوره | اعضای خانواده تکنیکها و راهکارهای آموزشدادهشده را در زندگی خود پیادهسازی میکنند. | بهبود روابط خانوادگی و افزایش هماهنگی بین اعضا. |
5. ارزیابی و پیگیری تغییرات | مشاور نتایج تغییرات را بررسی کرده و در صورت نیاز، جلسات پیگیری برگزار میکند. | تثبیت تغییرات مثبت و جلوگیری از بازگشت به الگوهای قبلی. |
درباره مشاوره خانواده در موسسه ذهن موفق
درباره استاد فرزاد میراحمدی
- دارای پروانه تخصصی از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
- مشاور خانواده
- مترجم کتاب های روانشناسی
- نویسنده بیش از 12 جلد کتاب پرفروش در حوزه های شخصیت شناسی، خودشناسی و رابطه
- نویسنده کتاب عشق عاقلانه
- نویسنده کتاب سیاستهای زنانه به سبک هرا
- مدیر موسسه ذهن موفق
- مدیر مرکز سلامت روان ذهن آگاه
- مدیر انتشارات ذهن موفق
- مدرس دوره کالج عشق؛ سیاستها و درایتهای زنانه و مردانه
برای رزرو وقت مشاوره خانواده همین الان میتوانید با شماره 02166425154 تماس بگیرید.
در صورت پاسخگو نبودن شماره بالا میتوانید با شماره 09302927933 تماس بگیرید.
ساختار و تعداد جلسات مشاوره خانواده
معمولا جلسات مشاوره خانواده مشخص نیست و باید جلسه اول برگزار شود و مشاور نسبت مسئله موجود تصمیم بگیرد که جلسات مشاوره خانواده باید تا کی ادامه پیدا کند.
ما در موسسه ذهن موفق برای مشاوره خانواده به شیوه های زیر عمل می کنیم:
جلسه اول:
1. معرفی: مشاور خانواده معمولاً خود را معرفی میکند و هدف و روش کار خود را توضیح میدهد.
2. تاریخچه خانواده: اعضای خانواده دعوت میشوند تا در مورد تاریخچه خانوادهشان، شامل رویدادها، تجربیات و روابط با هم صحبت کنند.
3. اهداف و نیازهای خانواده درمانی : مشاور از اعضای خانواده میپرسد که هدف یا اهدافشان از مشاوره چیستند و چه نیازهایی دارند.
4. مشکلات و نگرانیهای خانواده ها: در این بخش از خانواده ها پرسیده می شود که در چه مواردی با هم مشکل دارند و در چه مواردی عدم توافق وجود دارد.
5. ارزیابی سیستم خانواده: مشاور خانواده ممکن است از اعضای خانواده بپرسد تا در مورد روابط و تعاملاتشان با یکدیگر، نقاط قوت و ضعف، و الگوهای تکراری خانواده صحبت کنند.
6. ایجاد ارتباط: مشاور خانواده تلاش میکند تا ارتباطی مثبت و معتمد با اعضای خانواده برقرار کند تا آنها احساس کنند که محیطی امن برای به اشتراک گذاری مسائل خود دارند.
7. برنامهریزی برای جلسات آینده: مشاور و اعضای خانواده ممکن است برنامههایی برای جلسات آینده را بررسی و تعیین کنند، از جمله موضوعاتی که قرار است مورد بحث و بررسی قرار گیرند.
همچنین، باید بدانید که محتوای هر جلسه مشاوره خانواده به ویژگیها و نیازهای خاص خانواده مربوط است و ممکن است موارد دیگری نیز در جلسه اول مورد بررسی قرار بگیرند.
برای رزرو وقت مشاوره خانواده همین الان میتوانید با شماره 02166425154 تماس بگیرید.
در صورت پاسخگو نبودن شماره بالا میتوانید با شماره 09302927933 تماس بگیرید.
در مشاوره خانواده به همه اعضا توجه می شود تا تجربه هر شخص در نظر گرفته شود.
مطالعه بیشتر: مشاوره ازدواج
طلاق، بیماری، مشکلات کاری، ارتباطات نامناسب یکی از اعضای خانواده، همه باعث می شوند در کل سازمان خانواده تغییرات مهمی شکل گیرد.
مشاوره خانواده یکی از تخصصی ترین حرفه هایی است که فقط تعداد اندکی از افراد می توانند از پس آن برآیند.
مسیر کلیدی مشاوره خانواده در موسسه ذهن موفق
با توجه به تصویر زیر مسیر کلیدی مشاوره خانواده و چگونگی مراحل آن را ارزیابی کنید.
روال مشاوره خانواده چگونه است؟
مشاوره خانواده یا خانواده درمانی به این صورت شکل میگیرد که افراد خانواده را کنار هم برای حل یک مشکل جمع کنید.
آن چه اعضای خانواده را گرفتار می کند، این است که نمی توانند سهم خود را در مشکلات خویش ببینند.
کار خانواده درمانگر این است که افراد خانواده را به خود بیاورد.
وقتی شوهری شکایت می کند که همسرش غر می زند، درمانگر از او می پرسد که نقش خودت در این غر زدن چیست و این موضوع باعث می شود شوهر هم به نقش خودش پی ببرد.
آیا درمانگر خانواده معجزه میکند
همه میدانیم در همه ی موضوعات مانند بیماری ها ورزش ها و… تعدادی تمرین و دارو هست که به ما کمک میکند.
برای بهبود وضعیت خودمان باید دست بکار شویم این موضوع در مشاوره خانواده نیز وجود دارد و باید اعضای خانواده خود دست به کار شوند و مسئله را حل کنند.
این جمله را از یاد نبرید که مشاوره خانواده فقط به شما کمک میکند.
کمک های مشاوره خانواده چیست؟
مشاور خانواده ابتدا تمامی اعضا را ملاقات میکند و با تک تک افراد به صورت جداگانه صحبت میکند.
سپس با جمع بندی این صبحت ها و جلسه ها و نشان دادن غلط های رفتاری افراد به صورت خصوصی اقدام به جلسه جمعی میکند.
بعد از تمامی جلسات انفرادی مشاور به صورت جمعی جلسات را برگزار میکند.
پس به این موضوع باید اشراف داشته باشیم که برای حل مشکل خانواده با همکاری تمامی اعضای خانواده و کمک مشاوره خانواده امکان پذیر می باشد.
اصلی ترین دلیل برای مشاوره خانواده
خانواده ای که در آن به دنیا می آییم از لحظه تولد ، تاثیر بسیاری بر تک تک ابعاد زندگی ما می گذارد. خانواده ما تعیین کننده شخصیت الان و آیندهٔ ماست و این که آیا در آینده قرار است زندگی خوبی داشته باشیم یا خیر؟ ما عادت هایمان ، دایره لغاتمان ، فرهنگمان و نحوه تفکرمان را از خانواده می گیریم.
همچنین نحوه عشق ورزیدن و ارتباط گرفتن با افراد دیگر را از خانواده می آموزیم.
اگر در خانواده ای سالم همراه با روابط سالم ، پا به این دنیا گذاشته باشید ؛ احتمال بالایی دارد که در بزرگسالی نیز نحوه برقراری ارتباطات سالم را بلد باشید.
اگر در خانواده ای پریشان و به هم ریخته به دنیا آمده باشید ، در آینده نیز برای ارتباط برقرار کردن ، ضعف خواهید داشت. با اینکه به دنیا آمدن در خانواده ای پریشان ، بسیار بد شانسی است ، اما قابل تغییر نیست.
مطالعه بیشتر: تست هوش
مشاوره خانواده چیست؟
خانواده درمانی یکی از روش های اصولی و کاربردی است که برای رفع مسائل خانوادگی و تمام مشکلاتی که از خانواده شکل می گیرد، استفاده می شود.
در مشاوره خانواده، با استفاده از انواع روش های درمانی و تکنیک های متفاوت مانند فرد درمانی، رفتار درمانی، گروه درمانی و موارد دیگر به مراجعان کمک می شود.
یکی از سوالات مهم این است که چه زمانی نیاز داریم به مشاوره خانواده مراجعه کنیم.
مطالعه بیشتر: تست ازدواج
چه زمانی نیاز است به مشاوره خانواده مراجعه کنیم؟
هدف از خانواده درمانی، یعنی بهبود روابط خانوادگی و رفع مشکلات خانوادگی که مردم همه روزه در خانواده با آن ها زندگی میکنند.
معمولا مشکلات رفتاری یا مشکلات احساسی کودکان یکی از موارد مشترک میان اکثر خانواده هاییست که به مشاوره پناه می آورند.
هنوز هم افراد زیادی نسبت به مراجعه به مشاوره خانواده جبهه گیری دارند و اعتقاد دارند که این کار بیهوده ای است.
اما مشاوره خانواده هم مثل سایر حرفه های تخصصی، نیاز به مهارت دارد و مراجعان می توانند برای حل مسائلشان به آنجا رجوع کنند.
دلایلی که شما را به سمت مشاوره خانواده سوق می دهد به شرح زیر است:
1- اختلافات شخصی میان زوجین
گاهی اوقات مراجعه نکردن به مشاوره قبل از ازدواج ، نتایج نامطلوبی را به دنبال خواهد داشت.
زوجین با این ذهنیت که خودشان علامه دهر هستند از رجوع به مشاور پیش از ادواج خودداری می کنند و بعدها دچار مشکلات زیادی در ارتباطاتشان با همدیگر می شوند.
مشاوره خانواده با مدلهای مختلف روانشناسی تلاش می کند به اختلافات زوجین پایان دهد.
2- طلاق و جدایی
گاهی شما نمی دانید که آیا باید با هم ادامه دهید یا زندگی مشترک را به پایان برسانید، در این صورت کمک گرفتن از یک فرد آگاه که نسبت به عواقب عملکردمان آگاه است، بسیار مناسب می باشد.
هر چند که برخی از افراد مشاوره ازدواج را جدا از مشاوره خانواده می دانند اما به صورت کلی کمک گرفتن از خانواده در هر مقطع از زندگی مشترک یک امر کاملا صحیح و مناسب است.
مطالعه بیشتر: تست استعداد یابی
3- افسردگی، استرس و ناتوانی در تصمیم گیری
فشارهای ناشی از ورود به زندگی مشترک و اوضاع دشوار بیرونی گاهی منجر به افسردگی اعضای خانواده می شود. مشکل افسردگی ممکن است برای هر یک از افراد خانواده پیش بیاید. ناتوانی در تصمیم گیری و افتادن در گرداب بزرگ ترس و بی اعتماد بنفسی، مشکلی است که با کمک یک مشاوره خوب می توان به آن غلبه کرد.
4- اشکال در تربیت فرزند
گاهی والدین جوان نیاز مبرم به مشاوره خانواده دارند تا بتوانند مشکلاتی که در ارتباط با کودکان خود دارند را حل و فصل کنند.
در بعضی موارد، تنها یک مسئله کوچک، قدرت این را دارد که آرامش را از یک خانواده سلب کند و افراد خانواده در حل آن مشکل ناتوان باشند. عبور از مسائل و مشکلات این چنینی نیاز به دانش و تجربه دارد. یکی از مسائلی که می توان به عنوان مثال آن را نام برد، مشکلات رفتاری و احساسی کودکان است.
ناتوانی در حل مشکلات کودکان، نشان دهنده ضعف پدر و مادر نیست بلکه نشان دهنده اهمیت بیش از حد موضوع است. در چنین شرایطی کمک گرفتن از یک مشاور مناسب بهترین راه ممکن است. البته کمک گرفتن از مشاوره خانواده برای مشکلات کودکان کمی حساس تر است. با توجه به روحیه حساس بچه ها در سن پایین و آسیب پذیر بودن آنها، باید نهایت وسواس را در انتخاب یک مشاوره خوب به خرج دهید.
5- مشکلات اعتیاد اعضای خانواده
اعتیاد تنها یک بیماری جسمانی نیست بلکه تمام روان افراد را در بر می گیرد و سایر اعضا را هم به شدت آشفته می کند. معمولا نزدیکان، خانواده ها و دوستان فرد معتاد به شدت تحت تاثیر رفتار های فرد مصرف کننده قرار می گیرند. حتی اگر افراد بعد از مدتی مصرف مواد مخدر را ترک کنند، بسیاری از مشکلات شخصیتی در آن ها باقی می مانند.
مهم ترین مشکلاتی که افراد به مشاور خانواده نیاز دارند
به صورت کلی مشکلاتی مانند بیماری های مختلف، غم از دست دادن و مرگ عزیزان، بیکاری، مشکلات کودکان، اعتیاد، مشکلات سلامت ذهنی، اضطراب، ناتوانی در ایجاد روابط عاطفی و موراد دیگر از موضوعات کلی هستند که اگر احساس می کنید در هر یک از آن ها نیاز به کمک دارید، بهتر است مشاور خانواده را در لیست اولویت های مورد برسیتان قرار دارد.
باز هم با توجه به اینکه برخی افراد نسبت به ریشه مشکل خود آگاه هستند از مراجعه به مشاور خانواده ترس دارند و همچنین نمی دانند چطور یک مشاور خانواده خوب پیدا کنند.
همه ما بسته به موقعیت و شرایط مان نسبت به سایر اعضای خانواده خود مسئولیت داریم.
این مسئولیت برای ارکان مدیریتی خانواده یعنی زن و مرد از اهمیت بیشتری برخوردار است.
بر همین اساس زن و مرد می بایست با تکیه بر مهارت های اکتسابی حاصل از مشاوره خانواده نسبت به بهبود زندگی خود تلاش نمایند.
فرزندان خانواده نیز می بایست به نحو صحیحی تربیت شوند تا بتوانند فردی موفق و مفید باشند.
در مقایسه خانواده های موفق با خانواده های غیرموفق از لحاظ ساختاری به چند تفاوت ساده اما اساسی می رسیم!
این تفاوت ها در مواردی نظیر آگاهی، عشق، محبت، مسئولیت پذیری و همدلی می باشد که بدون آنها نمی توان خانواده و زندگی زناشویی مناسبی داشت. اگر فردی تصمیم بر ازدواج و تشکیل خانواده گرفته است می بایست مهارت و آگاهی لازم را داشته و یا کسب نماید.
خانواده یک نظام در هم پیوسته است
با توجه به اینکه همه انسان ها در اجتماعی به نام خانواده زندگی می کنند و یا حتی در صورت زندگی انفرادی به نحوی به یک خانواده متعلق دارند، نباید تنها شرایط و منافع شخصی در نظر گرفته شود. ما نسبت به تک تک اعضای خانواده خود، مسئولیت هایی داریم و می بایست برای حفظ ارکان خانواده به آنها پایبند باشیم. خوشبختانه در کشور ما، خانواده در بالاترین جایگاه فردی و جمعی قرار دارد و این موضوع نشان دهنده مهر و محبت بالای اعضای خانواده ها در ایران است. باید این مساله را در نظر داشته باشیم که ما تنها زندگی نمی کنیم که هر طور خواستیم زندگی کنیم! و بر همین اساس حتما باید بدانیم که رفتار و کردار ما بر جو خانواده اثرگذار است. اگر یکی از اعضای خانواده مشکلی داشته باشد کل خانواده را درگیر خود می کند.
جالب است بدانید منشا مشکلات انسان ها در یک جایی از گذشته قرار دارد! اگر شخصی پرخاشگر است، دروغ می گوید، افسرده است، همیشه منفی نگری می کند، تعهد اخلاقی ندارد و … باید دانست که این مشکلات به یکباره به وجود نیامده است و غالبا ریشه در سبک زندگی و سیستم خانوادگی آن شخص دارد. زمانی که یک شخص برای مشکلی به روانشناس مراجعه می نماید با بررسی های مقدماتی اگر مشخص شود که منشا ایجاد این مشکل از خانواده بوده، لازم است دیگر اعضای خانواده نیز مورد ارزیابی قرار گرفته و راهکار متناسب با شرایط موجود ارائه شود.
مطالعه بیشتر: مشاوره شغلی
مزایای مشاوره خانواده چیست
مزایا | توضیحات |
بهبود ارتباطات خانوادگی | مشاوره به اعضای خانواده کمک میکند تا بهبود قابل توجهی در نحوه برقراری ارتباط و حل اختلافات داشته باشند. |
کاهش تعارضات و تنشها | مشاور به خانوادهها راهکارهایی برای کاهش تعارضات و تنشهای درونی ارائه میدهد و موجب آرامش بیشتری در خانه میشود. |
تقویت روابط عاطفی | جلسات مشاوره به تقویت پیوندهای عاطفی بین اعضای خانواده کمک میکند و احساس نزدیکی بیشتری ایجاد میکند. |
حل مشکلات قدیمی | بسیاری از مشکلاتی که در طول سالها حل نشدهاند، با مشاوره قابل شناسایی و حل شدن هستند. |
تثبیت الگوهای سالم | مشاوره خانواده به اعضا کمک میکند تا الگوهای سالمتری را برای مدیریت روابط و زندگی خانوادگی ایجاد کنند. |
نتیجه گیری
در این مقاله سعی کردیم دلایل نیاز به مشاوره خانواده را بررسی کنیم. مشاوره خانوادی امری بسیار مهم است که خانواده ها باید توجه ویژه ای به این موضوع کنند.
ما در موسسه ذهن موفق سعی میکنیم مشکلات خانواده ها را با مشاورین مجرب در زمینه خانواده حل کنیم تا بتوانید در این شرایط کمکی به خانواده های سرزمینمان کنیم.
آخرین مقالات
-
درمان طرحواره تنبیهآیا تا به حال احساس کردهاید که اشتباهات کوچک و بزرگی […]
-
درمان طرح واره آسیب پذیریآیا احساس میکنید همیشه در معرض آسیبپذیری بیشتر از […]
-
مدیتیشن برای کاهش خشمآیا تا به حال احساس کردهاید که خشم شما تحت کنترل شما […]
-
مدیتیشن برای رهایی از استرسآیا از استرسهای روزمره خسته شدهاید؟ آیا به دنبال […]
-
فواید مراقبه چیستآیا احساس میکنید زندگی شما از استرس و اضطراب پر شده […]
-
مدیتیشن برای افزایش تمرکز کودکانآیا کودکتان هنگام انجام تکالیف به راحتی حواسش پرت […]
-
مدیتیشن برای خواب آرامآیا شبها به سختی به خواب میروید؟ یا ممکن است حتی […]
-
مدیتیشن برای رفع سر دردآیا از سردردهای مکرر و طاقتفرسا خسته شدهاید؟ آیا به […]
-
مدیتیشن برای آرامش اعصابآیا هر روز با استرس، اضطراب و فشار ذهنی مواجه هستید؟ […]
-
مدیتیشن برای آرامش ذهنآیا احساس میکنید که در دنیای پرسرعت امروز به […]
حتما این مطالب را بخوانید
مشاوره قبل از ازدواج
تصور کنید همه چیز برای ازدواج شما آماده است، ولی در اعماق ذهنتان احساس نگرانی دارید. آیا این رابطه همان چیزی است که میخواهید؟ آیا میتوانید با مشکلات زندگی مشترک کنار بیایید؟ آیا تا به حال به این فکر کردهاید که مشاوره قبل از ازدواج...
مشاوره فردی چیست و انواع مشاوره فردی
در دنیای پر از چالشها و استرسهای روزمره، دستیابی به تعادل روحی و روانی امری حیاتی است. بسیاری از افراد به دنبال راههایی هستند تا از مشکلات شخصی و حرفهای خود عبور کنند و زندگی بهتری را تجربه کنند. یکی از موثرترین راهها برای دستیابی...
مشاوره رابطه عاطفی
رابطه عاطفی همیشه مثل یه جاده هموار نیست. خیلی وقتا پیش میاد که حس کنی دیگه نمیدونی چطور باید با طرفت حرف بزنی یا مشکلات رو حل کنی. اینجاست که مشاوره رابطه عاطفی میتونه کمک بزرگی باشه. تو این مقاله قراره در مورد اینکه چطور...
مشاوره درسی
امروزه با توجه به رقابت شدید در زمینههای تحصیلی و آموزشی، نقش مشاوره درسی بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است. مشاوره درسی میتواند به دانشآموزان و دانشجویان کمک کند تا مسیر تحصیلی خود را با دقت بیشتری انتخاب کنند و با بهرهگیری از...
10 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
ممنونم از مشاوره خوبتون
مشاوره خانواده برای حل تعارضاتی که در خانه داشتم خیلی بهم کمک کرد
سلام منم خواستم نظر خودم رو بنویسم به نظرم مشاوره یکی از بهترین راهکار ها برای حل مشکلات خانواده هست توصیه میکنم حتما انجام بدید به من که خیلی کمک کرد با تشکر
مشاوره خانواده خیلی به من کمک زیادی برای حل مشکلاتم کرد
سلام منم خواستم نظر خودم رو بنویسم به نظرم مشاوره یکی از بهترین راهکار ها برای حل مشکلات خانواده هست توصیه میکنم حتما انجام بدید به من که خیلی کمک کرد با تشکر
مشاوره خانواده رفتم پیش دکتر میراحمدی بد نبود
ممنون از ذهن موفق
خانواده درمانی بچه هامون را نجات میده خیلی میتونه کمک کنده مشاوره خانواده میتونه کمک کنه روابط خانوادگی به کل برگرده و شادابی و نشاط به خونه برگرده به نظر من همه باید یک بار حداقل پیش مشاور برن چون واقعا واقعا دیدمون را نسبت به زندگی عوض میکنه
من با استاد میراحمدی مشاوره خانواده گرفتم اولش حقیقتا فکر کردم دارم هزینه الکی میکنم اما هرچی گذشت فهمیدم و متوجه شدم که مشاوره خانواده چقدر نیاز هست برای همه
دوستان لطفا کامل کامنت من را بخونید
من یک خانم متاهل هستم و دو فرزند دختر دارم و با همسرم دائما دعوا داشتم
مشاوره خانواده به ما کمک میکنه که بتونیم روابط خودمون با همسر و فرزردان تصحیح کنیم و زمانی که این اتفاق نیوفته باعث عصبی شدن و نابود شدن بچه ها میشیم خیلی از افراد بحث مشاوره خانواده را جدی نمیگیرند اما من بهتون میگم که حتما مشاوره انجام بدید
سلام مشاوره خانواده خیلی از مشکلات را حل میکنه من پیشنهاد میکنم حتمااااااااااااا مشاوره انجام بدید