وبینار رایگان (آنلاین)

طرحواره ها قاتل خاموش رویاها

فقط 100 نفر اول

ثبت نام
توسط منتشرشده در: مرداد ۲۵, ۱۴۰۱دسته بندی ها: مهارت های کلامی و متقاعدسازی

فهرست مطالب این مقاله

فقط کودکان نیستند که به هوش کلامی و تقویت آن نیاز دارند بلکه بزرگسالان هم می توانند با تقویت هوش کلامی بهتر با دیگران ارتباط برقرار کنند و روی آن‌ها تاثیر گذار باشند. در این هوش گفتار و شنیدار و حتی نوشتار مهمترین نقش را دارند و باعث می شوند تا شما بتوانید هوش کلامی خود را به بهترین شکل تقویت کنید. در زیر به تکنیک های تقویت هوش کلامی در بزرگسالان اشاره داریم:

نوشتن روزانه

نوشتن بهترین تکنیک برای افزایش هوش کلامی است. در واقع با نوشتن ما می توانیم جمله بندی درستی داشته باشیم و بهتر از کلمات استفاده کنیم. وقتی از خواب بیدار می شویم بهترین زمان برای نوشتن است چون ذهن هنوز هوشیاری کامل را پیدا نکرده است. با نوشتن کلمات جدبد دایره لغات شما گسترده تر خواهد شد.

برای ثبت درخواست مشاوره فرم زیر را پر کنید یا با شماره 02166425154 تماس بگیرید.

مطالعه کردن

دومین راه برای تقویت هوش کلامی در بزرگسالان مطالعه کردن است. هر چه بیشتر کتاب بخوانیم قطعا اطلاعات ما بالاتر رفته و بهتر می توانیم صحبت کنیم و به دیگران هم اطلاعات بدهیم. آشنایی با کلمات جدید و جمله بندی بهتر این امکان را به شما می دهد تا سخنرانی های تأثیرگذاری داشته باشید. کتاب هایی که شما را به چالش می کشند برای انتخاب عالی هستند.

نظاره‌گر نبودن در هنگام بحث‌ها و مکالمات

در هنگام بحث و مکالمه بهتر است شما هم شریک شوید و نظرات خود را بیان کنید. موضوعات گوناگون را مطرح کنید. در این زمان مغز شما تلاش می کند تا بهترین اطلاعات را پیدا کند.

نامه نوشتن

نوشتن نامه یک روش عالی برای تقویت هوش کلامی است‌ با نامه نوشتن مهارت نوشتاری شما افزایش پيدا مي کند و می تواند کلمات و جملات جدیدی را خلق کنید. نویسنده های مطرح از نامه نویسی شروع کردند.

مطالعه بیشتر: تست هوش غیرکلامی بوناردل

بازی با کلمات و افزایش دایره واژگان

یادگیری کلمات جدید و توانایی استفاده از آن‌ها در طول مکالمات به شما کمک می‌کند تا هوش کلامی خود را افزایش داده و از دیگران متمایز شوید. تهیه یک دفترچه و ثبت کلمات جدید برای انجام این کار بهترین گزینه است.

 

تقویت هوش کلامی در بزرگسالان

تقویت هوش کلامی در بزرگسالان

صحبت درباره اشیاء پیرامون

برای اینکه بتوانید توانایی صحبت کردن را در خود تقویت کنید بهتر لست یک شئ را انتخاب و برای مدت کوتاهی درباره آن صحبت کنید.

تندگویی

صحبت کردن آن هم به صورت تند تند باعث می شود تا کم کم تمرکز و دقت لازم را پیدا کنید و با این روش هوش کلامی شما به بهترین شکل تقویت می شود. این تمرین اطلاعات مغز ما را منظم می‌کند و باعث می‌شود لغات، عبارات و اصطلاحات موجود در مغز دسته‌بندی شوند.

حل جدول

برای فعال نگه داشتن مغز حل جدول و بازی های این چنینی بهترین مهارت هستند که می توانند به تقویت هوش کلامی هم کمک زیادی کنند. این کار به شما در درک بهتر معنی کلمات کمک زیادی می‌کند.

ضبط کردن فایل صوتی

بهتر است در حین صحبت کردن صدای خود را ضبط کنید. با این روش می توانید اشتباهات خود را به راحتی پیدا کنید. در واقع نحوه صحبت کردن شما به راحتی مشخص می شود. اگر از یک کلمه بیش از حد استفاده کرده اید با این کار به راحتی متوجه می شوید.

مطالعه بیشتر: هوش کلامی در کودکان

 

صحبت بدون مکث و تپق

از تکنیک‌ های افزایش هوش کلامی و بهترین راه برای بهتر صحبت کردن، ایستادن و صحبت کردن در مقابل آیینه است. بهتر است تنها یک دقیقه بدون مکث و تپق صحبت کنید و خود را محک بزنید. روان صحبت کردن شما مهمترین مسئله است که هوش کلامی شما را تقویت می کند.

تقلید از دیگران

تقلید کردن آن هم از افراد موفق و الگو قرار دادن آنها بهترین راه تقویت هوش کلامی است. با تقلید می توانید از تمام جملات و کلمات و حتی طرز صحبت کردن آنها استفاده کنید و شما هم فرد موفقی شوید. اگر تقلید کورکورانه باشد نتیجه ای نخواهد داشت.

رژیم مغز

مغز هم مانند سایر اعضای بدن به رژیم غذایی سالم نیاز دارد. عشق و اکسیژن و مواد غذایی خوراک اصلی مغز هستند که باعث رشد آن می شوند. با گوش کردن به پادکست های جذاب و کتاب خواندن و حتی تماشای فیلم مغز را تغذیه کنید.

 

 

مهارت‌های به دست آمده از تکنیک‌ های افزایش هوش کلامی

افرادی که با تکنیک های افزایش هوش کلامی توانسته اند این مهارت را درون خود تقویت کنند قطعا به مهارت های ديگري هم دست پیدا کرده اند. آنها مهارت‌هایی را در اختیار دارند که با استفاده از آن‌ها می‌توانند در زندگی فردی و اجتماعی خود موفق‌تر از دیگران عمل کنند. مهارت‌های این‌گونه افراد عبارتند از:

  • حرف های آن‌ها روی مخاطب تاثیر گذار است و می توانند دیگران را متقاعد کنند.
  • صحبت‌های دیگران را به خوبی درک می کنند.
  • به خوبی لحن مناسب صحبت کردن را در هر موقعیتی تشخیص می‌دهند،
  • خوب گوش می‌کنند.
  • نویسنده‌های ماهری هستند.
  • در صحبت کردن فردی منطقی می باشند.
  • و می‌توانند از کلمات جدید و متنوع استفاده کنند.
  • روان و واضح صحبت می‌کنند و در هنگام صحبت، حرف کم نمی‌آورند،
  • برای دیگران، فردی الهام‌بخش و انرژی‌دهنده هستند،
تقویت هوش کلامی در بزرگسالان

تقویت هوش کلامی در بزرگسالان

تاثیر هوش کلامی در نقش های متفاوت اجتماعی چیست؟

هوش کلامی در همه افراد یکسان نیست و افراد در نقش های مختلف می توانند این مهارت را درون خود تقویت و از آن استفاده کنند:

دانش آموزان

این افراد می توانند با دیگران به سرعت ارتباط برقرار کنند و همیشه دانش آموزی شاخص هستند و به پیشرفت های خوبی هم می رسند.

دانشجویان

دانشجویان با هوش کلامی در آزمون ها و کنفرانس ها موفق می شوند و با اساتید هم ارتباط موثری دارند. آنها راحت وارد بازار کار می شوند.

چه مردانی دنبال رابطه بلند مدت نیستند

قیمت اصلی 1,450,000 ریال بود.قیمت فعلی 270,000 ریال است.

خرید دوره(کلیک کنید)

استادان

آن‌ها با شرایطی کاملا ساده تدریس را انجام می دهند و شانس خوبی در کسب سمت های مهم تر دارند.

کارمندان

ارتباط آنها با ارباب رجوع و کارفرما عالی بوده و در انتقال اطلاعات به دیگران عملکرد خوبی دارند و وظایف خود را به بهترین شکل انجام می دهند.

مدیران

در انتقال اهداف سازمانی و شرح وظایف کارکنان، کاملا موفق خواهند بود و به عنوان یک مدیر کار آزموده، اثربخشی بیشتری خواهند داشت.

کارآفرین

می تواند سرمایه گذار را به راحتی متقاعد و انگیزه او را برای تلاش بیشتر کند.

فروشندگان

فروشنده ای که هوش کلامی دارد با فن بیان خوب با مشتری ها صحبت می کند و به راحتی می تواند آنها را جذب کند.

پزشکان

آن‌ها نتیجه درمانی خوبی را رقم می زنند و ارتباطی الهام بخش با بیمار دارند. موفقیت های علمی آنها زیاد است.

 

 

 

5/5 - (1 امتیاز)

به اشتراک گذاشتن این استوری،بستر های خود را انتخاب کنید!

یک دیدگاه

  1. مهدی آذر 29, 1402 در 12:01 - پاسخ

    سلام یه سوال برام پیش اومد ، آیا شعر‌ نوشتن هم میتونه تاثیر مثبت داشته باشه؟ چون جمله بندی توی شعر میتونه متفاوت باشه

درج دیدگاه