تست تنهایی
تنهایی یک احساس انسانی است که برای هر فردی پیچیده و منحصر به فرد است. از آنجایی که هیچ علت مشترکی ندارد، پیشگیری و درمان این وضعیت ذهنی مضر، می تواند به طور چشمگیری متفاوت باشد.
به عنوان مثال، یک کودک تنها که در مدرسه برای دوست یابی تلاش می کند، نیازهای متفاوتی نسبت به یک فرد بزرگسال تنها که همسرش اخیراً فوت کرده است، دارد.
این مقاله منظور ما از اصطلاح “تنها” و همچنین علل مختلف، پیامدهای سلامتی، علائم و درمانهای بالقوه تنهایی را مورد بحث قرار میدهد.
تعریف تنهایی چیست
تنهایی در واقع یک حالت ذهنی است. تنهایی باعث می شود افراد احساس پوچی کنند. افرادی که تنها هستند اغلب علاقه دارند که با انسان های دیگر ارتباط بگیرند، اما وضعیت روحی آنها برقراری این ارتباط را با افراد دیگر را دشوارتر می کند. محققان پیشنهاد میکنند که تنهایی با انزوای اجتماعی، مهارتهای اجتماعی ضعیف، درونگرایی و افسردگی مرتبط است.
مطالعه بیشتر: احساس تنهایی در زندگی
به گفته بسیاری از کارشناسان، تنهایی لزوما تنها بودن نیست.
به عنوان مثال، یک دانشجوی سال اول ممکن است با وجود احاطه شدن توسط هم اتاقی ها و سایر همسالان، احساس تنهایی کند. سربازی که کار نظامی خود را آغاز می کند ممکن است پس از اعزام به یک شهر دیگر احساس تنهایی کند، علیرغم اینکه در خابگاه سرباز های دیگری هم در کنار او هستند.
تنهایی در مقابل تنهایی
در حالی که تحقیقات به وضوح نشان می دهد که تنهایی و انزوا هم برای سلامت روانی و هم برای سلامت جسمی مضر است، تنها بودن با احساس تنهایی کردن متفاوت است.احساس تنهایی با وجود تمایل به ارتباطات اجتماعی با احساس انزوا مشخص می شود. اغلب به عنوان جدایی غیرارادی، طرد یا رها شدن توسط افراد دیگر تلقی می شود.از سوی دیگر، تنهایی اختیاری است. افرادی که از گذراندن وقتشان به تنهایی لذت میبرند، همچنان روابط اجتماعی مثبتی را حفظ میکنند که در صورت تمایل به برقراری ارتباط، میتوانند به آن بازگردند. آنها هنوز با دیگران وقت می گذرانند، اما این تعاملات با دوره های زمانی تنهایی متعادل می شود.
مطالعه بیشتر: تست انیاگرام
علل تنهایی در تست تنهایی
عوامل مؤثر در تنهایی شامل متغیرهای موقعیتی مانند انزوای فیزیکی، نقل مکان به مکان جدید و طلاق است. مرگ شخصی که در زندگی یک فرد مهم است نیز می تواند منجر به احساس تنهایی شود. علاوه بر این، می تواند نشانه ای از یک اختلال روانی مانند افسردگی باشد. افسردگی اغلب باعث کناره گیری افراد از نظر اجتماعی می شود که می تواند منجر به انزوا شود. تحقیقات همچنین نشان می دهد که تنهایی می تواند عاملی باشد که به علائم افسردگی کمک می کند.
تنهایی را می توان به عوامل درونی مانند عزت نفس پایین نیز نسبت داد. افرادی که به خود اعتماد ندارند اغلب بر این باورند که ارزش توجه دیگران را ندارند، که می تواند منجر به انزوا و تنهایی مزمن شود. عوامل شخصیتی نیز ممکن است نقش داشته باشند. برای مثال، درونگراها ممکن است کمتر به دنبال ایجاد و جستجوی ارتباطات اجتماعی باشند، که می تواند به احساس انزوا و تنهایی کمک کند.
خطرات سلامتی مرتبط با تنهایی
تنهایی طیف وسیعی از اثرات منفی بر سلامت جسمی و روانی دارد، از جمله:
-سوء مصرف الکل و مواد مخدر
-تغییر عملکرد مغز
-پیشرفت بیماری آلزایمر
-رفتار ضد اجتماعی
-بیماری های قلبی عروقی و سکته مغزی
-کاهش حافظه و یادگیری
-افسردگی و خودکشی
-افزایش سطح استرس
-تصمیم گیری ضعیف
اینها تنها زمینه هایی نیستند که تنهایی در آنها تاثیر خود را می گذارد. به عنوان مثال، بزرگسالان تنها نسبت به افرادی که تنها نیستند کمتر ورزش می کنند.6 رژیم غذایی آنها چربی بیشتری دارد، خواب آنها کارآمدی کمتری دارد، و خستگی بیشتری در طول روز گزارش می کنند. تنهایی تنظیم فرآیندهای سلولی در اعماق بدن را مختل می کند و افراد تنها را مستعد پیری زودرس می کند.
مطالعه بیشتر: آرکتایپ هادس
نکاتی برای پیشگیری و غلبه بر تنهایی می توان بر تنهایی غلبه کرد. برای ایجاد تغییر نیاز به تلاشی آگاهانه دارد. در درازمدت، ایجاد تغییر میتواند شما را شادتر، سالمتر کند و به شما این امکان را بدهد که بر دیگران تأثیر مثبتی بگذارید.
در اینجا چند راه برای جلوگیری از تنهایی آورده شده است:
1. خدمات اجتماعی یا فعالیت دیگری را که از آن لذت می برید در نظر بگیرید.
این موقعیت ها فرصت های خوبی برای ملاقات با مردم و ایجاد دوستی ها و تعاملات اجتماعی جدید ایجاد می کند.
2. انتظار بهترین ها را داشته باشید.
افراد تنها اغلب انتظار طرد شدن را دارند، بنابراین سعی کنید در روابط اجتماعی خود بر افکار و نگرش های مثبت تمرکز کنید.
3. بر توسعه روابط با کیفیت تمرکز کنید.
به دنبال افرادی باشید که نگرش ها، علایق و ارزش های مشابهی با شما دارند.
4. بدانید که تنهایی نشانه این است که چیزی باید تغییر کند.
انتظار نداشته باشید همه چیز یک شبه تغییر کند، اما می توانید کار هایی را انجام دهید تا کمتر احساس تنهایی کنید.
5. اثرات تنهایی را در زندگی خود درک کنید.
تنهایی عواقب جسمی و روحی دارد. اگر متوجه شدید که برخی از این علائم بر احساس شما تأثیر می گذارد، تلاش آگاهانه ای برای مبارزه با آنها انجام دهید.
6. به یک گروه بپیوندید یا گروه خود را راه اندازی کنید.
برای مثال، در یک کالج اجتماعی شرکت کنید، به یک باشگاه کتاب بپیوندید یا در یک کلاس ورزشی شرکت کنید.
7. یک رابطه فعلی را تقویت کنید.
ایجاد ارتباطات جدید مهم است، اما بهبود روابط موجود شما نیز می تواند راهی عالی برای مبارزه با تنهایی باشد. سعی کنید با یکی از دوستان یا اعضای خانواده که مدتی است با او صحبت کرده اید تماس بگیرید.
8. با کسی که بتوانید به او اعتماد کنید صحبت کنید.
تماس گرفتن با یک نفر در زندگی شما برای صحبت در مورد احساساتتان مهم است. او میتواند دوست یا یکی از اعضای خانواده باشد، اما شما می توانید با پزشک یا درمانگر هم صحبت کنید. درمان آنلاین می تواند یک گزینه عالی باشد زیرا به شما امکان می دهد هر زمان که برای شما مناسب است با یک درمانگر تماس بگیرید.
تست احساس تنهایی
این تست برای اولین بار توسط آشر تهیه شد و بیشتر برای کودکان کاربرد داشت . اما نسخه ی پیشرفته تر آن برای اندازه گیری تنهایی افراد بالای 13 سال استفاده می شود که احساس تنهایی عاطفی و احساس تنهایی اجتماعی افراد را می سنجد .
مطالعه بیشتر: حفظ زندگی مشترک پس از مهاجرت
آخرین مقالات
-
درمان طرحواره بدبینیآیا احساس میکنید همیشه دیگران قصد دارند شما را فریب […]
-
درمان طرحواره تنبیهآیا تا به حال احساس کردهاید که اشتباهات کوچک و بزرگی […]
-
درمان طرحواره آسیب پذیریآیا احساس میکنید همیشه در معرض آسیبپذیری بیشتر از […]
-
مدیتیشن برای کاهش خشمآیا تا به حال احساس کردهاید که خشم شما تحت کنترل شما […]
-
مدیتیشن برای رهایی از استرسآیا از استرسهای روزمره خسته شدهاید؟ آیا به دنبال […]
-
فواید مراقبه چیستآیا احساس میکنید زندگی شما از استرس و اضطراب پر شده […]
-
مدیتیشن برای افزایش تمرکز کودکانآیا کودکتان هنگام انجام تکالیف به راحتی حواسش پرت […]
-
مدیتیشن برای خواب آرامآیا شبها به سختی به خواب میروید؟ یا ممکن است حتی […]
-
مدیتیشن برای رفع سر دردآیا از سردردهای مکرر و طاقتفرسا خسته شدهاید؟ آیا به […]
-
مدیتیشن برای آرامش اعصابآیا هر روز با استرس، اضطراب و فشار ذهنی مواجه هستید؟ […]
حتما این مطالب را بخوانید
تیپ شخصیتی جستجوگر در تست هالند
تیپ شخصیتی جستجوگر در تست هالند معمولاً به دنبال فعالیتهایی است که امکان تجزیه و تحلیل دقیق و تحقیقات برای حل مسائل را فراهم میکنند. این افراد به دنبال فرصتهایی هستند که نیاز به استدلال و تحقیق داشته باشند و از طریق جمعآوری اطلاعات به...
تیپ شخصیتی واقع گرا در تست هالند
تیپ شخصیتی واقع گرا در تست هالند اگر شخصی در تست هالند نتایجی که به واقع گرایی اش اشاره دارند، به عنوان مثال مهارتهای عملی و واقعگرایی بیشتری داشته باشد، میتواند به عنوان یک واقعگرا شناخته شود. افراد واقعگرا علاقه دارند که در محیطهای واقعی...
تیپ شخصیتی اجتماعی تست هالند
تیپ شخصیتی اجتماعی تست هالند که به عنوان "سازنده اجتماعی" یا "Conventional" شناخته میشود. افراد با این تیپ شخصیتی معمولاً به ارتباطات اجتماعی، فعالیتهای تیمی، و کار در محیطهای اداری و اجتماعی علاقهمندند. ویژگیها و خصوصیات اصلی تیپ شخصیتی اجتماعی در تست هالند عبارتند از:...
تیپ شخصیتی قراردادی تست هالند
تیپ شخصیتی قراردادی تست هالند تست هالند یک ابزار معروف در زمینهی شناخت و تحلیل تیپهای شخصیتی است. این تست توسط جان ل. هالند در دهه 1950 ابداع شد و از آن زمان به عنوان یکی از ابزارهای مهم برای مشخص کردن تیپهای شخصیتی فرد...
دیدگاهتان را بنویسید