دلتنگی بعد از مهاجرت
دلتنگی بعد از مهاجرت برای همه افراد یکسان نیست و آن دسته که وابستگی بیشتری به خانواده دارند دلتنگی بیشتری را تجربه می کنند که ممکن است حتی آنها را به افسردگی هم بکشاند. مهاجرت همیشه موضوع حساسی بوده و افراد در آن با چالش های زیادی روبرو می شوند بنابراین نیاز به مشاور دارند تا راهنمایی های لازم را در اختیار آنها قرار دهد. اگر دلتنگ شدید هرگز خود را سرزنش نکنید چون یک پروسه کاملا طبیعی است. برای اینکه بتوانید به شرایط جدید عادت کنید باید بر این دلتنگی و ناراحتی غلبه کنید. افرادی که به اجبار مهاجرت می کنند قطعا شرایط سخت تری خواهند داشت.
حتی اگر از مهاجرت خود راضی هم باشید باز هم با سختی و مشکلاتی مواجه هستید که ممکن لست سلامت روح و روان شما را تهدید کند. احساس عربی و حس دلتنگی آن برای همه افراد یکسان نیست برخی به همراه خانواده مهاجرت می کنند و چون تنها نیستند حس دلتنگی و حتی افسردگی در آنها به مراتب کمتر است اما برخی مجبور هستند به تنهایی مهاجرت کنند که این تنها بودن دلتنگی و ناراحتی آن ها را بیشتر می کند و حتی ممکن است به افسردگی هم مبتلا شوند. دلتنگی در این زمان با نشانه هایی همراه است و فرد مدام بی حوصله است و نمی تواند با دیگران ارتباط بگیرد.
احساس غربت و دلتنگی یک حالت روحی عاطفی است که فرد بعد از جدایی از خانواده و مهاجرت آن را تجربه می کند. این دلتنگی به همراه خود استرس و ناراحتی را دارد و اگر فرد در همان روزهای اول با مشاور صحبت نکند حال او وخیم تر خواهد شد. هدف افراد از مهاجرت متفاوت است به همین دلیل حسی هم که دارند با هم فرق می کند. اگر شرایط آن طور که دوست دارند پیش نرود این می تواند اوضاع روحی و روانی آنها را وخیم تر کند. احساس دلتنگی و ناراحتی به صورت آنی رخ نمی دهد بلکه افراد کم کم با آن روبرو می شوند و حالت روحی به دلایل مختلفی اتقاق می افتد.
150,000 تومان قیمت اصلی 150,000 تومان بود.90,000 تومانقیمت فعلی 90,000 تومان است.
خرید دوره(کلیک کنید)
چه عواملی باعث ایجاد حس دلتنگی بعد از مهاجرت می شود؟
حس دلتنگی بعد از مهاجرت به دلایل مختلفی رخ می دهد و این باعث همه افراد به یک شکل نیست. وقتی محیط زندگی به طور ناگهانی تغییر می کند فرد با چالش های زیادی روبرو می شود و باید تلاش کند تا از همه نظر خود را با محیط وفق دهد. این چالش ها و مشکلات فشار روحی و روانی را روی فرد زیاد کرده و حس دلتنگی و ناراحتی و به همراه آن استرس و اضطراب را بیشتر می کند. بیشتر افراد در کنار خانواده که هستند احساس امنیت دارند بنابراین وقتی پا در کشوری غریب می گذارند حس امنیت آنها کمتر شده و دلتنگی جایگزین آن می شود.
دلیل دیگری که دلتنگی بعد از مهاجرت را منجر می شود وابستگی زیاد به خانواده است. برخی افراد به اجبار مهاجرت می کنند و به دلیل وابستگی زیادی که به خانواده دارند به سرعت دلتنگی و ناراحتی آنها شروع می شود و با گوشه گیری های زیاد حتی ممکن است به افسردگی هم مبتلا شوند. حس دلتنگی روی تمام امورات زندگی تاثیر گذاشته و به طور کلی کیفیت زندگی را کاهش می دهد. ارتباط با دیگران در یک کشور دیگر قطعا سخت است بنابراین وقتی فرد نمی تواند به راحتی با دیگران ارتباط بگیرد بیشتر احساس تنهایی می کند و حس دلتنگی بیشتر خود را نشان می دهد.
علت دیگری که دلتنگی بعد از مهاجرت را رقم می زند ناشناخته بودم فرهنگ یک کشور دیگر است. فردی که مهاجرت می کند با فرهنگ کشور مقابل آشنایی زیادی ندارد به همین دلیل نمی توانند تفاوت فرهنگی را به راحتی هضم کند. شرایط اقتصادی می تواند حس دلتنگی و حتی نا امیدی را افزایش دهد. افرادی که در ماه های اول با شرایط اقتصادی بدی زندگی می کنند بیشتز در معرض افسردگی و دلتنگی هستند. آنها به سرعت نا امید می شوند بنابراین در لاک تنهایی فرو می رومد و بیشتر دلتنگ خانواده خانواده دوستان می شوند. وجود یک مشاور می تواند کمک زیادی به این افراد کند.
مطالعه بیشتر: دلتنگی چیست؟
علائم و نشانه های دلتنگی بعد از مهاجرت
دلتنگی بعد از مهاجرت علائم دارد که می توان به کمک این نشانه ها افراد را شناسایی کرد. روانشناس برای مشاوره دادن ابتدا این علائم را بررسی می کند:
- احساس غم، تنهایی و درماندگی مهمترین علامت افرادی است که بعد از مهاجرت دچار دلتنگی شدید می شوند به طوری که چیزی تسکین آنها نخواهد بود
- فرد مدام با افکار ناامیدی و افسردگی روبرو است و هیچ روزنه امیدی پیش روی خود نمی بیند. افسردگی باعث می شود تا گوشه گیر باشد و نتواند برای هدف خود تلاش کند.
- اضطراب و استرس در این افراد به وفور دیده می شود. وقتی استرس زیاد می شوند زندگی فردی و اجتماعی فرد را درگیر کرده و باعث می شود تا مهاجر نتواند کیفیت زندگی خوبی داشته باشد.
- حملات وحشت و پرخاشگری علائم دیگر این افراد است. آنها بی حوصله هستند به همین دلیل در مقابل دیگران رفتاری پرخاشگرانه از خود نشان می دهند.
- احساس ناامنی می کنند چون امنیت را تنها در کنار خانواده می بینند و حس می کنند که بدون خانواده نمی توانند امنیتی داشته باشند.
- نوسانات مکرر خلقی در بیشتر این افراد دیده می شود. آنها اخلاق و رفتارهایی متناقض از خود نشان می دهند و کج خلقی هایی دارند که باعث رنجش دیگران هم می شود.
- احساس تعلق نداشتن به مکان جدید دارند چون فکر می کنند اینجا غریب هستند و در این مکان ناشناخته نمی توانند با دیگران ارتباط بگیرند و اهداف خود را دنبال کنند.
- تمایل به برگشت به خانه دارند و مدام از نا امیدی حرف میزنند و انگیزه ای برای ادامه راه ندارند.
- مدام گریه می کنند و این حس دلتنگی به جایی می رسد که از مهاجرت خود پشیمان می شوند.
- بیاشتهایی در برخی افراد دیده می شود. وقتی استرس زیاد می شود فرد اشتهایی به غدا ندارد و مدام با بیخوابی مواجه است و این باعث ضعیف شدن بدن کاهش وزن می شود.
- عدم تمرکز در محل کار یا مدرسه دارد و نمی تواند به خوبی کارها را انجام دهد.
- کمبود اعتماد به نفس در این افراد دیده می شود.
- عدم توانایی در لذت بردن از شرایط دارند و بدون انگیزه زندگی می کنند تا یک مشاور بتواند به آنها کمک کند.
- بیانگیزگی و بیاشتیاقی نشانه دیگر بعد از مهاجرت است که دلتنگی افراد را بیشتر می کند.
- از دیگر نشانه ها می توان به دشوار بودن انجام کارهای ساده اشاره کرد چون فرد تمرکز لازم را ندارد.
- گوشهگیری اجتماعی باعث می شود تا زیاد از خانه بیرون نرود.
- خلق تحریکپذیر دارد و مدام با دیگران جر و بحث می کند.
- مشکلات خواب این افراد را درگیر می کند.
- بیماری جسمی در نتیجه فشار روانی بیش از حد یا رژیم غذایی نامناسب.
- سردرد
- شکم درد
- حالت تهوع
- خستگی و بیحالی
مطالعه بیشتر: مشکلات دور بودن از همسر
توصیههایی برای کنار آمدن با دلتنگی بعد از مهاجرت
روانشناس پساز دیدن علائم ابتدا علت را مورد بررسی قرار می دهد و با نتیج بدست آمده سعی می کند تا برای دلتنگی بعد از مهاجرت یک راه حل خوب پیدا کند. تکنیک های زیادی برای رفع این مشکل وجود دارد که در زیر به چند مورد از آنها اشاره می کنیم:
درباره خانه جدیدتان تحقیق کنید:
برای سرگرم کردن خود از خانه بیرون رفته و درباره محل سکونت تحقیقاتی انجام دهید.
سفرتان را به عنوان یک گردشگر شروع کنید، سپس در نقش مهاجر قرار بگیرید:
وقتی در نقش یک گردشگر باشید می توانید از طبیعت و مناظر کشور مقابل نهایت لذت را ببرید و این سرگرمی مانع از ناراحتی و دلتنگی و همچنین افسردگی شما می شود. پیاده روی در شهر شما را با فرهنگ آن آشنا کرده و باعث می شود تا بتوانید ارتباط گسترده تری هم با دیگران داشته باشید.
مواجهه افراطی با مشکلات را در دستور کار قرار بدهید:
خود را بیش از حد غرق در مشکلات نکنید و سعی کنید به شرایط عادت کنید تا بتوانید سریع تر بر مشکلات و چالش ها پیروز شوید. وقتی زیاد درگیر مشکلات شوید استرس شما بیشتر شده و تمرکز نخواهید داشت.
غذاهای محلی را امتحان کنید:
برای رفع مشکل دلتنگی باید با فرهنگ این سرزمین ناشناخته آشنا شوید پس بهتر است غذاهای محلی آن را امتحان کنید و خود نیر اقدام به پخت خوراکی های متفاوت کنید. با خوردن غذاهای جدید حس بهتری پیدا خواهید کرد.
به دلیل غوطهور شدن در فرهنگ زادگاهتان احساس گناه نکنید:
کمی از فرهنگ زادگاه خود فاصله گرفته و مدام فرهنگ دو کشور را با هم مقایسه نکنید. کارهایی که در کشور خود انجام می دادید را اینجا هم انجام داده و به موزیک مورد علاقه خود گوش کنید.
هدایایی را برای دوستان و خانوادهتان در میهن بفرستید:
برای اینکه حس دلتنگی شما کمتر شود به خرید رفته و هدایایی برای دوستان و خانواده تهیه و ارسال کنید. این نی تواند حس خوشایندی را در شما ایجاد و شما را از دلتنگی دور کند.
برنامه روزمره داشته باشید:
به کارهایی که علاقه دارید ادامه دهید و سعی کنید در زندگی برنامه ریزی داشته باشید. برای خود برنامه بچینید که قرار است در روزهای هفته چه کاری انجام دهید.
مطالعه بیشتر: استرس قبل از مهاجرت
آخرین مقالات
-
درمان طرحواره آمیختگیآیا احساس میکنید که همیشه در حال مبارزه با ترس و […]
-
درمان طرحواره تایید طلبیآیا تا به حال احساس کردهاید که برای تأیید دیگران بیش […]
-
درمان طرحواره رهاشدگیآیا شما هم احساس میکنید که در روابط خود همیشه در معرض […]
-
درمان طرحواره بدبینیآیا احساس میکنید همیشه دیگران قصد دارند شما را فریب […]
-
درمان طرحواره تنبیهآیا تا به حال احساس کردهاید که اشتباهات کوچک و بزرگی […]
-
درمان طرحواره آسیب پذیریآیا احساس میکنید همیشه در معرض آسیبپذیری بیشتر از […]
-
مدیتیشن برای کاهش خشمآیا تا به حال احساس کردهاید که خشم شما تحت کنترل شما […]
-
مدیتیشن برای رهایی از استرسآیا از استرسهای روزمره خسته شدهاید؟ آیا به دنبال […]
-
فواید مراقبه چیستآیا احساس میکنید زندگی شما از استرس و اضطراب پر شده […]
-
مدیتیشن برای افزایش تمرکز کودکانآیا کودکتان هنگام انجام تکالیف به راحتی حواسش پرت […]
مزایای کتاب سیاست های زنانه به سبک حرا
بهبود رابطه عاطفی - رشد سیاست های زنانه - افزایش درایت های مردانه - پیشرفت در رابطه عاطفی - رهایی از وابستگی
خرید کتاب سیاست های زنانه
مزایای کتاب عشق عاقلانه
رشد کیفی رابطه - تشخیص رابطه سمی از رابطه سالم - بهبود اختلاف در رابطه - هدف گزاری برای رابطه ها
خرید کتاب عشق عاقلانه
حتما این مطالب را بخوانید
رفتار غیر مستقیم پسر عاشق
تا حالا شده حس کنی یکی از اون نگاههای عمیق و طولانی بهت میندازه، اما هیچوقت مستقیم نمیگه چی تو دلشه؟ پسرایی که عاشقن، گاهی اونقدر غیرمستقیم رفتار میکنن که آدم نمیفهمه این همه نشونه برای چیه! شاید لبخندای کوچیک، مراقبتای غیرمستقیم و توجههای خاصشون...
مشاوره رابطه عاطفی
رابطه عاطفی همیشه مثل یه جاده هموار نیست. خیلی وقتا پیش میاد که حس کنی دیگه نمیدونی چطور باید با طرفت حرف بزنی یا مشکلات رو حل کنی. اینجاست که مشاوره رابطه عاطفی میتونه کمک بزرگی باشه. تو این مقاله قراره در مورد اینکه چطور...
همسر معتاد به کار
همسر معتاد به کار به چه کسی میگویند: اعتیاد به کار یا کار اعتیادآور به عنوان یک مشکل روانشناختی شناخته میشود که به معنای وابستگی بیش از حد به کار، احساس ناتوانی یا عدم توانایی در توقف یا کنترل کار، و تأثیر مخرب آن بر...
نشانه های عشق پنهانی مردان
عشق پنهانی مردان یک احساس عمیق و قوی است که فردی درون خود احساس میکند اما به دلایلی نمیتواند آن را به طور آشکار نشان دهد یا آن را به طرف مورد نظر اعلام کند. در این نوع عشق، شخص اغلب احساساتش را مخفی نگاه...
دیدگاهتان را بنویسید