وبینار رایگان (آنلاین)

طرحواره ها قاتل خاموش رویاها

فقط 100 نفر اول

ثبت نام
توسط منتشرشده در: اسفند ۱, ۱۴۰۱دسته بندی ها: روابط عاطفی

فهرست مطالب این مقاله

برای رسیدن به عشق و ایجاد یک رابطه صمیمی پایدار شما نیاز دارید تا مهارت های هوش هیجانی را آموزش ببینید. این نشان می دهد که هوش هیجانی می تواند در روابط عاطفی ما هم تاثیرات مثبنی را ایجاد کند. برای آگاهی از تغییرات کوچک و بزرگی که در زندگی ما و اطرافیان رخ می دهد ما به هوش هیجانی نیاز داریم. به کمک این هوش می توان ارتباطی عمیق و پایدار را تجربه کرد. علاوه بر این در مدیریت احساسات هم نقش مهمی را ایفا می کند. تقویت هوش هیجانی در افراد باعث شده تا ارتباطات گسترده ای با دیگران داشته باشند. زوج هایی که هوش هیجانی را درون خود پرورش داده اند درک بهتری از زندگی و عشق دارند.

از تاثیرات مهم هوش هیجانی بر روابط عاطفی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

به صورت کاملا فعال به دنبال تغییر در رابطه هستید.

با این کار رابطه شما مدام رشد و ترقی خواهد کرد و آن طور که شما می خواهید می شود. این تغییرات در جهت مثبت است.

مطالعه بیشتر: دوره هوش هیجانی

چالش‌های رابطه را به‌چشم فرصت می‌بینید.

این بدین معنی است که نقاط ضعف خود را به نقطه قوت تبدیل می کنید. به مسائلی که پیش رو دارید به عنوان یک فرصت خوب نگاه می کنید. در این زمان عادات مخرب را ترک کرده و برای حل مشکلات راه حل های خوبی را پیدا می کنید. افرادی که هوش هیجانی بالایی دارند ترسی از گفتگو درباره مشکلات ندارند.

همین الان خودتو بسنج و بدون دانش عاطفی داری یا نه جایزه هم بگیر

[wp_quiz_pro id=”20470″]

به تمام احساساتی که به هم دارید احترام می‌گذارید.

وقتی هوش هیجانی شما بالا باشد در کنار عشق و محبت احترام زیادی هم برای یکدیگر قائل هستید. کنترل احساسات در این شرایط آسان تر خواهد شد. زوجین یکدیگر را سرزنش نخواهند کرد و این صمیمیت بین آنها را بیشتر می کند.اگر هوش هیجانی خود را تقویت کنید، به‌خوبی با هر احساسی کنار خواهید آمد و احساسات ناخوشایند نمی‌توانند رابطه شما را خراب کنند.

مطالعه بیشتر: تست هوش هیجانی

خنده را در رابطه عاشقانه خود حفظ می‌کنید.

هوش هیجانی است امکان را به شما می دهد تا خنده را جایگزین خشم و عصبانیت خود کنید. در این شرایط افراد انتقاد پذیر خواهند بود و ایرادات یکدیگر را می پذیرند.

7 راز جذابیت زنان

قیمت اصلی 1,100,000 ریال بود.قیمت فعلی 290,000 ریال است.

خرید دوره(کلیک کنید)

مولفه های مهم در هوش هیجانی

هوش هیجانی است ۵ عنصر مهم تشکیل شده که هر کدام یک مؤلفه‌ کاملا ضروری هستند. در زیر به معرفی این ۵ عنصر می پردازیم:

خودآگاهی:

اولین عنصر خودآگاهی است که اهمیت زیادی هم دارد. این بدین معنی است که شما باید در موقعیت های مختلف به واکنش خود آگاهی داشته باشید. در این شرایط شما می توانید در هر شرایطی بهترین واکنش را از خود نشان دهید.

خودتنظیمی:

این عنصر به مدیریت بهتر احساسات به ما کمک می‌کند کند. در چنین شرایطی ما می توانیم نتیجه و پیامد احساساتمان را بهتر درک کنیم. خود را با شرایط سازگار کنیم.

انگیزه:

عنصر دیگری که در هوش هیجانی به چشم می خورد انگیزه است که افراد آن را از استانداردهای درونی خود می گیرند و عوامل خارجی هیچ تاثیری در شکل گیری آن ندارد.

همدلی:

با عنصر همدلی می توان نیازها و خواسته های خود و دیگران را بیشتر درک کرد و علاوه بر این قدردان بود.

مهارت‌های اجتماعی:

در هوش هیجانی مهارت های اجتماعی نقش مهمی دارند و شما به کمک آنها می توانید تماس چشمی خود را با دیگران حفظ کنید و با گوش دادن فعال و حفط زبان بدن ارتباط موثرتری با دیگران داشته باشید.

افرادی که هوش هیجانی را درون خود تقویت می کنند بیشتر شاهد این ۵ عنصر هستند. با این مولفه ها می توان ارتباطی موثری با دیگران برقرار کرد.

تاثیر هوش هیجانی در رابطه عاطفی

نکاتی برای تقویت هوش هیجانی در روابط عاطفی

برای اینکه بتواند روابطی صمیمی و پایدار داشته باشید باید ابتدا هوش هیجانی را درون خود تقویت کنید. این تقویت با صبر و زمان و پشتکار شکل می گیرد. برای این کار نکات مهمی وجود دارد که ما در اینجا به معرفی آنها می پردازیم:

مطالعه بیشتر: کلاس هوش کلامی

تغییر در رابطه را بپذیرید:

اگر به دنبال ایجاد تغییر در رابطه هستید قطعا خود تلاش خواهید کرد تا بتوانید روابط را به سمت بهتری سوق دهید. اگر در برابر تغییر مقاومت از خود نشان دهید قطعا روابط سالم تری نخواهید داشت. شما می توانید در زندگی احساسات مختلفی از جمله دوستی و همراهی را تجربه کنید. بر ترس های خود غلبه کنید و سعی داشته باشید تا بدون ترس و استرس با تغییرات جدید روبرو شوید. تاثیر هوش هیجانی اینحا بیشتر مشخص می شود. هوش هیجانی نمونه های مختلفی دارد که شما می توانید متناسب با شرایط خود آن را تجربه کنید.

از یکدیگر یاد بگیرید:

وقتی دانسته های خود را با دیگران به اشتراک می گذاریم می توانیم رابطه ای سالم تر داشته باشیم و هوش عاطفی و هیجانی خود را به بهترین شکل تقویت کنیم. تجربیات و دانش عاطفی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. شما و همسرتان هر کدام مولفه های خاصی از هوش هیجانی را دارید که باید آنها را با یکدیگر به اشتراک بگذارید. سعی کنید شنونده خوبی برای گفته های هم باشید و از هم چیزهای جدید یاد بگیرید. روی نقاط قوت یکدیگر کار کرده و سعی کنید تا نقاط ضعف خود را هم به نقاط قوت تبدیل کنید. افراد می توانند با هوش هیجانی احساست خود را در عمل ثابت کنند و به دیگران نشان دهند که روابطی صمیمی و پایدار دارند.

صادق باشید:

مهمترین مولفه در هوش هیجانی صداقت است‌ این بدین معنی است که اگر از چیزی ترس دارید بر آن غلبه کنید. اگر اطلاع از چیزی ندارید درباره آن سوال کنید. باید احساسات خود را به روشی سالم بیان کنید. درباره ترس ها با هم صحبت کنید و اجازه ندهید که ترس مانع از پیشرفت شما شود. اگر در کودکی آسیب دیده اید سعی کنید با ترس آن غلبه کنید.

به هنر مدیریت تعارض مسلط شوید:

سعی کنید همیشه با هم توافق داشته باشید و درباره اختلافات با هم صحبت کنید. اگر می خواهید هوش هیجانی را درون خود تقویت کنید باید به بهترین شکل درگیری و تعارضات را مدیریت کنید. رابطه شما با دیگران نباید آسیبی به آنها وارد کند پس بهتر است تاثیرات هوش هیجانی را تا حد زیادی حدی بگیرید.

مطالعه بیشتر: درمان محرومیت هیجانی

 

راضی بودی؟

به اشتراک گذاشتن این استوری،بستر های خود را انتخاب کنید!

درج دیدگاه