وبینار رایگان از تنهایی تا عشق
چهارشنبه 27 فروردین ساعت 21
فقط 100 نفر اول
فهرست مطالب این مقاله
جوانی یک دوره حساس بوده که در آن فرد تازه پا به دوران بزرگسالی گذاشته و یک عضو فعال شناخته می شود که با چالش های زیادی روبرو و است. فاصله سنی که جوانان با والدین دارند باعث شده تا به راحتی توسط آنها درک نشوند و با مخالفت های زیاد آنها روبرو باشند که این امر مشکلات زیادی برای آنها به همراه دارد. توانمندی های انسان در این سن بیشتر است و دوست دارد تجربیات جدیدی هم داشته باشد اما گاهی والدین با انحام این تجربیات موافقت نمی کنند و جوانان را با مشکلاتی روبرو می سازند. انتخاب شغل، استقلال مالی، ازدواج، بحران هویت و غیره بحران هایی هستند که نوجوانان با آنها روبرو می شوند و گاهی خانواده و والدین هم کار را برای انتخاب سخت تر می کنند.
نوجوان در این سختی در حال طی کردن دوران سختی است و تغییرات جسمی و روحی زیادی را پشت سر می گذارد پس بهتر است والدین به عنوان الگوی اول او را درک کنند. در واقع نوجوانان در این مسیر نمی توانند به درستی راه را تشخیص دهند و به نظر و کمک والدین نیاز دارند. گاهی والدین از این کار سر باز می زنند و انتخاب را تنها به عهده خود فرزند می سپارند که این خود مشکل ساز است. وقتی خانواده و والدین حمایتگر درستی نباشند فرزند کم کم اعتماد به نفس خود را از دست می دهد و نمی تواند در مسیر زندگی و در چالش ها تصمیم درستی را اتخاذ کند.
مطالعه بیشتر: تست های روانشناسی
سلب آزادی ها مهمترین مشکلی است که جوانان با خانواده دارند. برای والدین بیش از حد فرزند خود را محدود می کنند و با این کار مانع پیشرفت او می شوند. رفتارهای پر خطری مانند مصرف الکل و سایر مواد مخدر می تواند مشکلاتی چون افسردگی را به همراه داشته باشد. بحران های جدیدی که فرد در این شرایط با آنها روبرو می شود برای او تازگی دارند و گذشتن از آنها برای این افراد سخت است. مشکلات جوانان با والدین میتواند علل گوناگونی داشتهباشد که مهمترین آنها به روش والدین در تربیت فرزندان و نحوهی ارتباط با آنها برمیگردد.

مشکلات جوانان با والدین
منشأ مشکلات جوانان با والدین
مشکلات جوانان با خانواده و والدین منشأ مختلفی دارد که برای رفع این مشکلات بهتر است ابتدا آنها را ریشه یابی کنید. این مشکلات عبارتند از:
سبک های فرزند پروری نادرست
تربیت اشتباه اولین مشکلی است که والدین با جوانان دارند. والدین میتوانند خواهند مانند دوران کودکی سبک کنترل کردن و طرد کردن را روی جوانان پیاده کنند که این کار درستی نیست. احترام در این نوع تربیت کمتر به چشم می خورد. والدین باید مشکلات را با گفتگو برطرف سازند.
مشکلات حل نشده در دوران نوجوانی
جوانان اگر چه به سن بزرگسالی رسیده اند اما هنوز رفتارهای دوران نوجوانی را دارند که خانواده باید آنها را درک کنند. اگر مشکلات دوران نوجوانی به خوبی برطرف نشده باشند این مشکلات به دوره جوانی هم منتقل می شود و می تواند زندکی فرد را مختل کند. افسردگی مهمترین مشکلی است که در این شرایط اتفاق می افتد. فشار روانی در این زمان زیاد بوده و اگر خانوده به جوان خود کمک نکنند مشکل به راحتی برطرف نمی شود.
استقلال جوانی
بهتر است والدین به فرزند خود اجازه دهند که خود را بزرگسال خطاب کند و استقلال داشته باشد و او را درک کنند و بدانند که او بزرگ تر شده است. برخی والدین با کنترل گری های زیاد استقلال فرزند خود را زیر پا می گذارند و مانع از رشد و پیشرفت او می شوند. در این شرایط جوان شما فقط به یک محیط امن نیاز دارد و همواره به دنبال یک رابطه قوی عاطفی است.
نگرایش های جوانی
جوانان دوست دارند تا تجربیات جدید را خود به تنهایی امتحان کنند و پر از حس عبور و کنجکاوی هستند که خانواده بهتر است این موضوع را درک کنند. والدین در این شرایط بیشتر فرزند خود را از انجام تجربیات جدید منع می کنند. لازمه حل این مشکلات تنها گفتگوی درست والدین با فرزندان است که می تواند تا حد زیادی فاصله بین آنها را کم کند.
تفاوت نسل ها
این اصلی ترین دلیل مخالفت والدین با جوانان است و مشکلات زیادی را برای جوانان ایجاد می کند. در واقع هر کدام از این نسل ها طرز فکر و عقاید مختص به خود را دارند و باید به نظرات یکدیگر احترام بگذارند. خانواده ها نباید نظر خود را به فرزند خود تحمیل کنند. به کمک یک روانشناس با تجربه این دو نسل می توانند ارتباطی موثر با هم داشته باشند.

مشکلات جوانان با والدین
حل مشکلات جوانان با والدین
مشکلات جوانان با والدین به راحتی قابل حل بوده به شرطی که شما در ابتدا مشکل را ریشه یابی کنید. برای حل این مشکل راهکارهایی ذکر شده که در زیر به معرفی آنها می پردازیم:
مطالعه بیشتر: مشاوره خانواده
مشکل را شناسایی کنید
ابتدا باید از ماهیت مشکل آگاه شوید و دلیل اصلی آن را پیدا کنید. باید ببینید مشکل پیش روی شما از چه چیزی نشات می گیرد و دقیقا چه چیزی را شامل می شود در این زمان است که با مذاکره می تواند مشکل را برطرف سازید.
تمرکز
برای حل مشکلات باید ابتدا تمام تمرکز خود را روی آن قرار دهید. به جای اینکه روی فرزند خود و احساست او تمرکز کنید بهتر است تنها مشکل را هدف قرار دهید تا بتوانید به راحتی آن را برطرف سازید.
گوش کنید
گوش دادن به حرف های جوان بهترین راه برای رفع مشکل است. فرزند شما در این سن با چالش های زیادی روبرو بوده و نیاز به تشویق شما دارد تا بتواند به راحتی ارتباط برقرار کند.
ایجاد یک راه حل
در این مرحله شما باید یک راه حل اساسی پیدا کنید. بهتر است حتی از فرزند خود کمک بگیرید شاید او بهترین راه حل را به شنا ارائه دهد.
راه حل را ارزیابی کنید
برای اینکه بتوانید مشکل را به صورت ریشه ای حل کنید باید ابتدا راه حل ذکر شده را به خوبی ارزیابی کنید تا مشکلی نداشته باشد. هیچ راه حلی را چشم بسته انجام ندهید.
ایده را عملی کنید
در این مرحله شما راه حل خود را پس از بررسی و ارزیابی اجرا می کنید. فرزند شما اولین نقش را در اجرای رده حل ذکر شده دارد.
ارزیابی نتیجه
در این مرحله باید بررسی کنید که با راه حل چند درصد به نتیجه رسیده اید.
1,220,000 ریال قیمت اصلی 1,220,000 ریال بود.290,000 ریالقیمت فعلی 290,000 ریال است.
خرید دوره(کلیک کنید)
مطالعه بیشتر: ازدواج در سن بالا
درباره نویسنده: mohammad salmani
مطالب مرتبط
مطالب مرتبط
یک دیدگاه
درج دیدگاه لغو پاسخ
آخرین مطالب
راه های غلبه بر حس بی ارزشی
فروردین ۲۶, ۱۴۰۴|
تیپ 2 یا امدادگر در اینیاگرام
فروردین ۱, ۱۴۰۴|
تیپ 3 یا بازیگر در اینیاگرام
اسفند ۲۹, ۱۴۰۳|
تیپ 4 یا احساساتی در اینیاگرام
اسفند ۲۸, ۱۴۰۳|
تیپ 5 یا ناظر در انیاگرام
اسفند ۱۹, ۱۴۰۳|
تیپ 6 یا بازرس در اینیاگرام
اسفند ۱۶, ۱۴۰۳|
عالی بود واقعا ممنونم از شما❤️