وبینار رایگان (آنلاین)

طرحواره ها قاتل خاموش رویاها

فقط 100 نفر اول

ثبت نام
توسط منتشرشده در: اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۱دسته بندی ها: روابط عاطفی

فهرست مطالب این مقاله

مسئولیت پذیری در رابطه چیست؟

مسئولیت پذیری  تعهدی است که هر فردی به خود می دهد و خود را موظف می کند تا  احساسات ، افکار و اعمال خودش را به طور صحیح  به کار بگیرد .

فردی که مسئولیت پذیر هست همیشه تلاش خود را می کند تا کارهایی که به او واگذار شده است را به نحو احسنت انجام دهد . این کار ها می تواند وظایف شغلی،تحصیلی، اجتماعی، خانوادگی، دوستی و گاهی نیز وظایف مربوط به رابطه عاطفی باشد .

مطالعه بیشتر: تعریف ساختار خانواده

اهمیت مسئولیت پذیری در روابط عاشقانه

به عهده گرفتن مالکیت و مسئولیت اعمال خود بخش مهمی از روابط سالم است. انجام این کار یک یادآوری قدرتمند است که شما بر نقشی که در رابطه خود بازی می کنید کنترل دارید. مسئولیت پذیری باعث ایجاد اعتماد و اطمینان می شود. وقتی مسئولیت رفتارهای خود را بر عهده می گیرید، تمایل خود را برای صداقت و آسیب پذیر بودن به شریک خود نشان می دهید که به نوبه خود شریک زندگی تان را تشویق می کند که با شما صریح باشد.

پذیرش سرزنش نابجا در روابط ناسالم ، به ویژه در روابط وابسته ، معمول است که یک نفر  بگوید “همه  چیز تقصیر   شماست ” و شریک زندگی او بگوید “همه تقصیر من است” . در بسیاری از مواقع ، افراد ممکن است مسئولیت چیزهایی را بپذیرند که تقصیر آنها نیست و حتی ممکن است بدون اینکه آگاهانه بدانند این کار را انجام دهند . بهانه تراشی برای رفتار همسرتان یا خودتان ناسالم است و ممکن است منجر به نادیده گرفته شدن یا پذیرفته شدن این رفتارهای ناسالم شود  . چگونه این را در زندگی واقعی تمرین کنیم مسئولیت پذیری فقط یک تمرین یک طرفه نیست .

برای ثبت درخواست مشاوره فرم زیر را پر کنید یا با شماره 02166425154 تماس بگیرید.

مسئولیت پذیری در رابطه

مطالعه بیشتر: مشاوره کودک

چند روش ضروری برای مسئولیت پذیری در یک رابطه

1. به تعهدات با یکدیگر احترام بگذارید .

درست مانند اینکه چگونه می خواهید در محل کار یا کسب و کار خود حرفه ای باشید ، حرفه ای بودن در انجام تعهدات در روابط خود نیز نشانه مسئولیت پذیری است . بنابراین ، قرارهای خود را در آخرین لحظه لغو نکنید یا شریکتان را مجبور نکنید برای مدت طولانی در مرکز خرید منتظر شما بماند .

همین الان خودتو بسنج و بدون دانش عاطفی داری یا نه جایزه هم بگیر

[wp_quiz_pro id=”20470″]

2. صادق باشید .

صداقت یک عنصر حیاتی در یک رابطه سالم است . صادق بودن با یکدیگر به جلوگیری از درگیری های بعدی ناشی از دروغ های کشف شده کمک می کند. علاوه بر این ، افراد مسئول ، مسئولیت تمام اعمال خود را بر عهده می گیرند ، بنابراین نیازی به پنهان کردن چیزی از شرکای خود ندارند .

3. یکی دیگر از راه های مسئولیت پذیری در رابطه ، مراقب کلمات خود باشید.

یک فرد مسئول درایت دارد . آنها می دانند که کلمات از شمشیر قوی تر هستند و هیچ راهی برای پس گرفتن اظهارات توهین آمیز وجود ندارد . به همین دلیل قبل از گفتن هر چیزی کمی فکر می کنند . امیدوارم شما و شریک زندگیتان نیز بتوانید این کار را انجام دهید .

4. در قبال اقدامات خود مسئولیت پذیر باشید .

جدا از اینکه در قبال حرف های خود مسئولیت دارید ، باید مسئول اعمال خود در مورد رابطه خود نیز باشید . به یاد داشته باشید ،بنابراین بهتر است نحوه رفتار خود با دیگران را با دقت مدیریت کنید . علاوه بر این ، مسئولیت پذیری در قبال اقدامات خود به این معنی است که اگر به نتایج منفی منجر شود ، تقصیر را می پذیرید .

5. در صورت نیاز یکدیگر را اصلاح کنید .

یکی دیگر از راه های مسئولیت پذیری در رابطه ، سرزنش یکدیگر در صورت نیاز است . افراد مسئولیت پذیر اعمال نادرست را تحمل نمی کنند . بنابراین ، اگر می دانید که شریک زندگی شما اشتباهی مرتکب شده است ، با قاطعیت اما محترمانه به او تذکر دهید .

6. زمانی که اشتباه کردید عذرخواهی کنید .

اگر بتوانید اشتباهات خود را بپذیرید و بابت آنها عذرخواهی کنید ، فردی مسئولیت پذیر هستید . هر بار انجام این کار شما و شریکتان را از دعوا بر سر مسائل باز می دارد . به دنبال راه هایی برای دفاع از اقدامات اشتباه خود نباشید . در عوض ، فقط متواضع باشید .

راه های جلوگیری از بی وفایی

قیمت اصلی 1,490,000 ریال بود.قیمت فعلی 990,000 ریال است.

خرید دوره(کلیک کنید)

مسئولیت پذیری در رابطه

مطالعه بیشتر: تست neo

7. به جای واکنش نشان دادن پاسخ دهید.

دعواها سوء تفاهم های تشدید شده ای هستند که اغلب نتیجه یک روش ناپخته در برخورد با بحث ها هستند . یک فرد مسئولیت پذیر می تواند با انتخاب پاسخگویی درست  به بحث ها به جای واکنش مطابق با احساسات خود ، از این موارد اجتناب کند . اگر هر دوی شما بتوانید بر این امر مسلط شوید ، رابطه شما آرام تر خواهد شد . 8. تاریخ های مهم را به خاطر بسپارید.

یک فرد مسئول نیز متفکر است .  شما می توانید این را با فراموش نکردن مناسبت های مهم مانند تولدها ، سالگردها و سایر رویدادهای خاص که برای هر دوی شما مهم است نشان دهید . اگر حافظه ضعیفی دارید ، می توانید به سادگی این تاریخ ها را در یک برنامه ریز فهرست کنید تا فراموش نکنید .

همین الان آزمون دانش عشق رو بزن و ببین چقدر بلدی

[wp_quiz_pro id='20470']

8. در دوستی با جنس مخالف مرزبندی کنید .

افراد مسئولیت پذیر برای تعهد خود به شرکای خود ارزش قائل هستند .  بنابراین ، اگر برای رابطه خود ارزش قائل هستید ، مراقب باشید که اعتماد شریک خود را از بین نبرید . داشتن دوستان جنس مخالف اشکالی ندارد ، اما فقط محدودیت هایی را در نظر بگیرید . به عنوان مثال ، با آنها خیلی دوستانه یا شیرین رفتار نکنید . به علاوه ، از تنها ماندن با یکی از آنها خودداری کنید .

9. حواس پرتی یکدیگر نباشید .

شما و شریک زندگیتان باید به یکدیگر در رسیدن به اهدافتان کمک کنید این یکی از مهمترین راه های مسئولیت پذیری در رابطه است . بنابراین، مطمئن شوید که شما عاملی برای حواس پرتی یکدیگر نباشید . به عنوان مثال ، از ایجاد استرس در شریک زندگی خود ، مانند دعوا بر سر چیزهای بی اهمیت  خودداری کنید .

10. زمان را با هم مدیریت کنید .

اگر می خواهید مسئولیت پذیر باشید ، مطمئن شوید که روی مدیریت زمان کار می کنید . دستیابی به این امر آسان نیست زیرا مستلزم نظم و انضباط است . با این حال ، می توانید  برای رسیدن به این هدف به یکدیگر کمک کنید . به عنوان مثال ، می توانید یکدیگر را به استفاده از برنامه ریز ، ایجاد جدول زمانی و استفاده از ساعت زنگ دار تشویق کنید .

اگه فکر میکنی رابطه عاطفیت شکست خورده یا نمیتونی زندگی زناشویی تو نجات بدی و زندگی سردی داری این کتاب کلی میتونه بهت کمک کنه.اگه فکر میکنی که نیاز داری توی رابطت چطور رفتار کنی حتما استفاده کن.

خرید کتاب(کلیک)

11. در حل مسائل بالغ باشید

هیچ رابطه ای از مشکلات مصون نیست . بنابراین ، انتظار داشته باشید که هر چند وقت یکبار شما و شریک زندگیتان با مشکل مواجه شوید .  با این حال ، به جای متوسل شدن به سرزنش‌کردن ، در مورد راه‌حل‌ ها  فکر و صحبت کنید .

12. اهداف رابطه را تعیین کنید .

برای اینکه رابطه خود را سازنده و در مسیر درست نگه دارید ، اهداف خود را به عنوان یک زوج مشخص کنید و سپس برای دستیابی به آنها با هم سخت کار کنید .

13. در دستیابی به اهداف شخصی به یکدیگر کمک کنید .

جدا از اهداف زوجی ، هر یک از شما باید اهداف شخصی خود را نیز داشته باشد . و به عنوان شرکای مسئولیت پذیر ، از یکدیگر برای دستیابی به آن ها حمایت کنید . 15. اولویت های خود را بشناسید .

افراد مسئولیت پذیر اولویت های خود را می دانند . بنابراین ، اولویت های شخصی خود را با یکدیگر در میان بگذارید تا از درگیری جلوگیری کنید .

با هم مسئولیت پذیر باشید خیلی خوب است که می خواهید در رابطه خود مسئولیت پذیر باشید . با این وجود، اگر هم شما و هم همسرتان هدف یکسانی داشته باشید، بهتر است. این فرآیند روان تر، آسان تر و موفق تر خواهد بود. بنابراین، در این مورد با معشوق خود صحبت کنید و به اشتراک بگذارید که چگونه می توانید این نکات ذکر شده را در زندگی واقعی اعمال کنید.

مطالعه بیشتر: سیاست حفظ حریم خصوصی

 

5/5 - (1 امتیاز)

به اشتراک گذاشتن این استوری،بستر های خود را انتخاب کنید!

درج دیدگاه