راضی کردن همسر برای بچه دار شدن
درود بر تو دوست من که برای شناخت خود و پیشرفت خود زمان میگذارید. نظر و تجربت را با ما به اشتراک بزار تا همه بتونیم بهم کمک کنیم. ثبت نظر
بچه شیرینی زندگی است آن هم در صورتی که زوجین زندگی بدون اختلاف و مشکل را دارند. برای بچه دار شدن رضایت دو طرف الزامی بوده و این به تربیت بهتر کودک کمک زیادی می کند. زوجینی که شرایط را مهیا نی بینند تمایل بیشتری برای بچه دار شدن دارند. گاهی یکی از زوجین به دلایل مختلف با فرزتدآوری مخالفت می کند و همسر می تواند با ریشه یابی علت و رفع آن به راحتی مشکل را برطرف و همسر را راضی کند. بیشتر زوج ها در اوایل زندگی تمایلی به فرزندآوری ندارند و سعی می کنند تا یکی دو سال اول را به بهبود شرایط اختصاص دهند. راضی کردن همسر برای بچه دار شدن وضعیتی خاص بوده و یک موقعیت بسیار دردناک و دشوار را ایجاد خواهد کرد.
نگرانی زوجین برای فرزندآوری همیشع قابل درک بوده و برخی به دلیل سن پایین و مشکلات مالی و حتی خانوادگی از این کار سر باز می زنند. در چنین موقعیتی یکی از طرفین نمی تواند برای بچه دار شدن پافشاری کند چون بعد ممکن است مسئولیت را به تنهایی به دوش بکشد. امروزه بیشتر زوجین قبل از ازدواج درباره بچه دار شدن هم توافق می کنند تا با مشکل روبرو نشوند. اگر یکی از زوجین بچه میخواهد و بچهدار شدن را هسته اصلی هدف از زندگی میداند با هم ماندن و بچه دار نشدن منجر به غم و اندوه، افسردگی، ناامیدی، پشیمانی و رنجش می شود و جدا شدن آنها به صلاح است.
مطالعه بیشتر: ازدواج با مرد بچه دار
اگر همسر تنها به دلیل ترس از مسئولیت با بچه دار شدن مخالفت می کند بهتر است با مثال های مختلف او را متقاعد کنید اما در صورتی که مشکل ریشه دار باشد قطعا راضی کردن آن کار مشکلی خواهد بود. در برخی مواقع یکی از طرفین با بچه دار شدن مشکلی ندارد اما فرد مقابل درمان های لازم برای باروری را انجام نمی دهد و از این بابت آنها با مشکل مواجه هستند. پس راضی کردن همسر اگر چه کار سختی است اما با تکنیک هایی که یک روانشناس در اختیار ما قرار می دهد به راحتی عملی می شود.
دلایل عدم تمایل یکی از زوجین برای بچه دار شدن
مهمترین دلیلی که باعث شده تا برخی زوجین فرزندآوری را تجربه نکنند عدم تمایل یکی از طرفین بوده که شرایط را برای هر دو بحرانی کرده است. این در مواقعی که زن و مرد سال های زیادی است با هم زندگی می کنند بیشتر خود را نشان می دهد. در پس این ماجرا دلایل دیگری هم وجود دارد که در زیر به آنها اشاره می کنیم :
فشار مالی
مهمترین دلیل مسائل مالی و اقتصادی است که امروزه بیشتر خانواده ها با آن درگیر هستند و همین هم باعث شده تا شرایط بچه دار شدن را نداشته باشند اگر چه آن را دوست دارند. بالا رفتن هزینه ها این امکان را به زوجین نمی دهد تا بتوانند شرایط رفاهی خوبی برای فرزند خود مهیا کنند به همین دلیل ترجیح می دهند تا بدون فرزند به زندگی خود ادامه دهند.
مطالعه بیشتر: چگونه خانواده را برای ازدواج راضی کنیم؟
همین الان خودتو بسنج و بدون دانش عاطفی داری یا نه جایزه هم بگیر
این یک مسابقه زمان دار است. در هر سوال 20 ثانیه به شما داده می شود. حاضری?
اگر دو نفر از خیلی جهات با هم سازگار باند(خانوادگی، مالی، فرهنگی و...) ولی یکی از طرفین هنوز خیلی کشش جسمانی به طرف دیگر نداشته باشد، چه کاری باید انجام دهند؟
کدام جمله درست است؟
کدام جمله نادرست است؟
بیشترین عامل جدایی زن و مرد چیست؟
ازدواج با زنی که سن بالاتری داشته باشد؟
کدام مورد جزو اصلی ترین پیش بینی کننده های جدایی یک رابطه است؟
مهمترین مهارتی که یک زن و مرد در زندگی نیاز دارند چیست؟
اصلی ترین ویژگی ای که زنان در مردان جستجو می کنند چیست؟
ازدواج مرد قدرت طلب با زن قدرت طلب چگونه است؟
زنی که وابسته است جذب مردی می شود که در بسیاری از موارد
شما باختی
فقط همین امروز دوره کالج عشق را رایگان دریافت کنید
هدف ما در موسسه ذهن موفق افزایش آگاهی می باشد
شما در این مسابقه شرکت کردید اما متاسفانه باختید اما ما در موسسه ذهن موفق اهدافی دیگری داریم و میخواهیم آگاهی و اندیشه را در اختیار شما قرار دهیم.
همین الان با کلیک بر روی دکمه زیر میتوانید دوره 4 جلسه ای کلاس کالج عشق را به صورت رایگان دریافت کنید. این دوره شامل 4 ویس 1 ساعته از وبینار های استاد فرزاد میراحمدی می باشد.
شما بردی
فقط همین امروز دوره کالج عشق را رایگان دریافت کنید
هدف ما در موسسه ذهن موفق افزایش آگاهی می باشد
شما در این مسابقه شرکت کردید اما متاسفانه باختید اما ما در موسسه ذهن موفق اهدافی دیگری داریم و میخواهیم آگاهی و اندیشه را در اختیار شما قرار دهیم.
همین الان با کلیک بر روی دکمه زیر میتوانید دوره 4 جلسه ای کلاس کالج عشق را به صورت رایگان دریافت کنید. این دوره شامل 4 ویس 1 ساعته از وبینار های استاد فرزاد میراحمدی می باشد.
اعتماد به شریک
این اعتماد از آن جهت است که آیا طرف مقابل در مسئولیت تربیت و پرورش فرزند به آنها کمک خواهد کرد و مشارکتی خواهد داشت یا نه این تنها به عهده یوی از زوجین است. زوجین باید هر دو در پرورش کودک سهم داشته باشند.
تکرار الگوهای ناسالم خانواده
گاهی دلیل این عدم تمایل بچه دار شدن ریشه در خانواده و نوع تربیت آنها دارد. افرادی که از طرف والدین مورد اذیت و آزار قرار گرفته اند و یا تربیت فرزندان کوچکتر را به عهده داشته به طور کلی از بچه دار شدن بیزار هستند و ترس زیادی هم دارند. این ترس از تربیت های غیر عادی سرچشمه می گیرد.
مطالعه بیشتر: ازدواج مجدد با وجود بچه
تغییرات بدنی
تغییرات بدن مانند افزایش وزن و از بین رفتن تناسب اندام ها نگرانی دیگری است که باعث شده بسیاری از افراد به دنبال بچه دار شدن نباشند. گاهی خود زن این حس را دارد و گاهی مرد مانع از فرزندآوری می شود.
از دست دادن دوستان و یا زندگی اجتماعی
دلیل دیگری که باعث شده تا برخی زوجین تمایلی به بچه دار شدن نداشته باشند محدود شدن آنها است. در واقع آنها فکر می کنند که با آمدن فرزند روابط اجتماعی و دوستانه آنها به هم می خورد. این دیدگاه نادرست به مرور زمان هم بیشتر می شود.
دلایل دیگر برای تردید در بچه دار شدن: تغییرات در سبک زندگی مانند خواب و مسافرت و …. و همچنین نگرانی از آینده فرزند و جامعه و … همگی می توانند عدم تمایل به بچه دار شدن را در زوجین کاهش دهند.
وقتی یکی از زوجین با قاطعیت زیاد و دلایل قانع کننده با بچه دار شدن مخالفت می کند قطعا راضی کردن آن کار سختی بوده و در صورتی که شما با تهدید این کار را انجام دهید عواقب خوبی به همراه نخواهد داشت چون شما مجبور هستید تا کودک را به تنهایی و با مسئولیت خود بزرگ کنید. اما روانشناسان ۳ تکنیک مهم را پیش روی شما قرار داده اند تا به کمک آنها بتوانید مسیر بهتری را انتخاب کنید و همسر خود را با دلایلی قانع کننده برای بچه دار شدن راضی کنید.
عوامل مخالفت
اولین راه این است که شما مشکل و دلیل مخالفت را ریشه یابی کنید. بهتر لست با مهربانی و شفقت عات را جویا شوید و به طرف مقابل فرصت امن بدهید تا بتواند به راحتی با شما صحبت کند و دلایل خود را نیز بیان کند. در این شرایط بهتر می توانیر به نتیجه دلخواه خود برسید.
مشابه سازی موقعیت
اگر همسر شما در تعیین اینکه چه چیزی برای او درمورد بچه دار شدن مناسب است مشکل دارد توصیه می شود که از راه های متفاوت برای کشف یک حس نسبت به بچه ها در او استفاده کنید. در واقع موقعیت را برای او مشابه سازی کنید تا انگیزه لازم را بدست آورد. درباره پدر و مادر بودن حس خوبی را در او ایجاد کنید.
اعلام صریح خواسته ها
اگر خواسته ای دارید به صورت کاملا صریح و قبل از ازدواج آن را بیان کنید و به خاطر دوست داشتن فرد مقابل زندگی خود و دیگران را خراب نکنید. مشاورین بر این عقیده هستند که زوجین باید قبل از ازدواج درباره فرزند آوری صحبت کنند.
مطالعه بیشتر: مخالفت خانواده با ازدواج
درود بر تو دوست من که برای شناخت خود و پیشرفت خود زمان میگذارید. نظر و تجربت را با ما به اشتراک بزار تا همه بتونیم بهم کمک کنیم. ثبت نظر
حتما این مطالب را بخوانید
تغییر رفتار همسر بعد از ازدواج
زندگی مشترک پس از ازدواج 🤵👰 زندگی مشترک پس از ازدواج یکی از دورانهای خوشبختی در زندگی افراد است. اما گاهی اوقات ممکن است با تغییر رفتار همسر بعد از ازدواج باشد و این مسئله میتواند به یک چالش تبدیل شود. در این مقاله، ما...
نشانه های یک رابطه سمی
در زندگی ما با افراد مختلفی در تعامل هستیم. این تعاملات میتوانند از نوع مثبت و رابطه های سالم باشند یا در مواقعی به رابطههای سمی تبدیل شوند. رابطههای سمی ممکن است آسیبهای عمیقی به روان و جسم فرد وارد کنند. در این مقاله، به...
ترمیم رابطه سرد شده
در روابط عاشقانه، گاهی اوقات اتفاق میافتد که رابطهای که به مدت زمانی طولانی دوام پیدا کرده است، به نظر میرسد که سرد و بی روح شده است. و همسران در رابطه ای سرد گرفتار می شوند .در این مقاله، به بررسی راهکارهایی برای ترمیم...
چگونه با همسر خود آشتی کنیم
زندگی زناشویی، یکی از مهمترین و پایهایترین ابعاد زندگی انسانهاست. این مسیر پر از چالشها و لحظات شیرین است که نیازمند فهم، تعامل و ارتباط مؤثر بین همسران میباشد. در این مقاله، به شما نکات و راهکارهایی برای آشتی با همسر خود خواهیم گفت و...
دیدگاهتان را بنویسید