نیاز به مشاوره فوری دارم
اگر نیاز به مشاوره فوری داری همین الان میتونی از طریق دکمه زیر درخواست خودت رو ثبت کنی!!!
نیاز فوری به مشاوره دارم
شخصیت ESFP
در علم روانشناسی شخصیت افراد بر اساس تیپ های شخصیتی مختلفی سنجیده می شود. شخصیت ESFP نمونه بارزی از این تیپ ها بوده که افراد بر اساس ویژگی هایی که دارند در آن گنجانده می شوند. رفتار آنها کاملا محترمانه و دوستانه بوده بدین ترتیب می توانند به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کنند. با جریانات کاری پیش می روند تا بتوانند موضوعی را به سرانجام برسانند. علاقه زیادی به مهمانی رفتن دارند و دوست دارند همیشه در مرکز توجه باشند. شخصیت این افراد کاملا خاص بوده و در شکل دادن به زندگی آنها نقش موثری دارد.
دیدگاهی که این افراد نسبت به زندگی و شغل و رفتار و روابط بین دیگران دارند باعث شده تا بتوانند بر انتخاب های خود تاثیر بگذارند. این ویژگی های شخصیتی ممکن است در برخی افراد به صورت کاملا یکسان وجود داشته باشد و این تشابه زیاد سبب می شود تا بهتر با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این تست شخصیت شناسی نشان می دهد که افرادی که در تیپ شخصیتی ESFP گنجانده شده اند چه ویژگی هایی دارند. انجام این تست ها کمک می کند تا انسان شخصیت های درونی خود را کشف کند و بتواند به کمک آنها تعاملات گسترده ای با دیگران داشته باشد.
مطالعه بیشتر: مهمترین نقطه ضعف زنان و مردان در رابطه عاطفی
افرادی که در این تیپ قرار دارند آزاد و خوش مشرب و همچنین خلاق هستند و سعی می کنند از زندگی خود نهایت استفاده را ببرند. آنها زندگی را سخت نمی گیرند و تفریح و مسافرت علاقه دارند. قرار گرفتن آنها در کانون توجه در واقع اعتماد به نفس آنها را افزایش می دهد و باعث می شود تا بتوانند بهتر با دیگران ارتباط بگیرند. همیشه سعی می کنند تا سریع با دیگران وارد رابطه شوند و حس های خوبی که تجربه می کنند را به دیگران هم انتقال دهند. با توجه به مشخصاتی که افراد این تیپ شخصیتی دارند شما نی توانید هر جایی آنهه را شناسایی کنید.
صفات و ویژگی های کلیدی تیپ شخصیت ESFP
تیپ شخصیتیESFP هم مانند سایر تیپ ها صفات و ویژگی هایی دارد که به کمک آنها شناخته می شود. این ویژگی ها و صفات عبارتند از:
- افراد این تیپ اغلب جداب و شاداب و همچنین شوخ طبع هستند و صبر زیادی هم دارند. آنها از حضور در جمع دوستان و اطرافیان لذت می برند.
- صفت کلیدی دیگر این است که فرصت زندگی کردن را غنیمت می دانند. این افراد از محیط پیرامون پیرامون هر چیزی که نی بینند و می شوند نهایت لذت را می برند. خود انگیخته بودن باعث شده تا آنها از فرصت های جدید هم نهایت استفاده را ببرند.
- از نظر شخصیتی روحیه سازگاری دارند به همین دلیل هم زندگی را به خود و دیگران سخت نمی گیرند. روابط آنها کاملا گرم و صمیمانه است و برای آن ارزش قائل هستند. بدون اینکه انتظاری از دیگران داشته باشند کاملا دست و دلباز و سخاوتمند هستند.
- اجتماعی بودن این تیپ شخصیتی باعث شده تا با دیگران همدل و همراه باشند. آنها آمادگی هنراهی و حمایت دیگران را دارند. هر جا که شما حضور دارید دیگران احساس خوشی خواهند کرد. تأیید شدن از طرف دیگران برای شما اهمیت زیادی دارد.
- اشتیاق شما برای بازی و تفریح زیادی بوده و همیشع در این فعالیت شرکت دارید.
- این افراد واقعیت گرا هستند و شناخت محیط پیرامون آنها بیشتر از طریق حواس پنج گانه انجام می شود. به مسائل ماورائی علاقه چندانی ندارند. حقایق محکم را همیشه مد نظر قرار می دهند و به فرضیات توجه چندانی ندارند.
- این افراد جزئیات را هیچ وقت فراموش نمی کنند و به همین دلیل به گذشته بهای زیادی می دهند. همیشه از تجربه های خود درس می گیرید و تمرکز زیادی روی آنها دارید.
- استقلال خوبی دارند و با ار شرایط و فردی خود را وفق می دهند. این افراد هیچ وقت اراده خود را به دیگران تحمیل نمی کنند و در واقع خود را همانطور که هستند دوست دارند و می پذیرند. دیگران شما را دوست خواهند داشت و از شخصیتی که دارید احساس خوبی دارند.
- علاقه شما به جمع آوری اطلاعات زیاد است و برای حل مسائل و مشکلات سعی می کنید که از امکانات و راهبردهای موجود، استفاده کنید.
- توانایی این افراد که متقاعد کردن دیگران زیاد است چون به خوبی صحبت می کنند. شما دیگران را وادار می کنید که پیشنهادات شما را قبول کنند.
- به احساست دیگران اهمیت می دهند به همین دلیل در معاشرت با آنها موفق عمل می کنند و به این کار علاقه زیادی دارند. صحبت کردن با این افراد لذت زیادی دارد چون فن بیان خوبی دارند و می توانند با کلام خود روی دیگران تاثیر بگذارند. بیشتر این افراد سخنرانان ماهری هستند.
- رفتار آنها در هر موقعیتی خوشایند بوده و لذت زیادی از کمک به دیگران می برند. اما همیشع دوست دارند این کمک به صورت واقعی و ملموس باشد.
- شگفت زده و خوشحال کردن دیگران برای این افراد جذابیت زیادی دارد و دوست دارند مدام اطرافیان را سورپرایز کنند.
مطالعه بیشتر: اختلال شخصیت چیست؟
روابط ESFP
در قسمت بالا به صفات تیپ شخصیتی ESFP اشاره کردیم و متوجه شدیم که این افراد تعاملات گسترده ای با دیگران دارند و خوشحال کردن افراد برای آنها اولین اولویت است. آنها دوستدار مردم هستند و وقت گذراندن با آنها لذت زیادی برای این افراد دارد. افرادی که در این تیپ شخصیتی قرار دارند علاوه بر ارتباط خوب و تاثیر گذار با مردم می توانند احساس آرامش را هم به آنها هدیه دهند تا جایی که شما تمام لذت و پشتیبانی را از آنها دریافت خواهید کرد بدون اینکه چشم داشتی از شما داشته باشند.
در لحظه زندگی کردن آنها باعث شده تا روحیه لی آزاد و سرگرم کننده داشته باشند. داشتن یک رابطه طولانی مدت برای این افراد دشوار لست چون مدام دوست دارند هیجانات جدید را تجربه کنند. هر ارتباطی که برای آنها هیچان و لذت را به همراه داشته باشد برای آنها مهم است و به دنبال حفظ آن هستند. روابط سرد و راکد برای آنها جذابیتی ندارد و همین موضوع باعث شده تا بیشتر با افراد خاصی ارتباط بگیرند. در روابط آنها شادی جایگاه بالایی دارد و همیشه سعی می کنند تا شادی را به دیگران هدیه دهند. شخصیت این افراد قابل پیش بینی نیست و زمانی که هیجان آنها از بین می رود در واقع روابط آنها هم تمام می شود.
این افرادی در روابطی که دارند کاملا متغییر هستند. شما زمانی آنها را کاملا سرگرم کننده مشاهده می کنید به طوری که لحظاتی بعد تعهدات خود را ارزیابی می کنند و کاملا جدی هستند. این افراد به راحتی یک رابطه را قطع می کنند آن هم زمانی که احساس کنند رابطه یکسانی ندارند. روابط با این افراد فراموش نشدنی چون شما لحظاتی خوب و بیاد ماندنی را با آنها سپری می کنید. آنها جویای هیجان هستند و همیشه به دنبال راه های جدید و جالب برای گذراندن وقت با شرکای خود هستند. ذهن باز این افراد باعث شده تا شریک هایی با محبت و صمیمی باشند. هدیه دادن به شریک عاطفی برای آنها اهمیت زیادی دارد و سخاوتمندی این افراد را در رابطه نشان می دهد.
مطالعه بیشتر: خصوصیات مرد متولد دی
نقاط ضعف و قوت تیپ شخصیتی ESFP
افرادی که در این شخصیتی ESFP گنجانده شده اند نقاط ضعف و قوت زیادی دارند که ما در اینجا ابتدا به نقاط قوت آنها اشاره می کنیم:
- افراد در این تیپ کاملا منعطف هستند و به واقعیات توجه دارند.
- در محیط کار وفاداری زیادی بین کارکنان و سازمان وجود دارد.
- در این تیپ فضای مناسب کاری ایجاد می شود.
- افراد میل زیادی به همکاری و کمک به دیگران دارند.
- در این تیپ افراد ماجراجو توانند منابع و شرایط موجود را ارزیابی کنند.
- انرژی این افراد زیاد بوده و توانایی لذت بردن از کارهای مختلف را دارند.
- به احساسات و خواسته های دیگران توجه زیادی می کنند.
- کار تیمی را به خوبی پیش می برند.
- ریسک پذیری آنها زیاد است.
در کنار نقاط قوت شما نقاط ضعف زیر را هم دد این تیپ شخصیتی مشاهده می کنید:
- تصمیم گیری منطقی آن هم دد شرایط سخت برای این افراد دشوار است.
- نمی توانند کارها را به موقع انجام دهند.
- آینده نگر نیستند.
- به تنهایی کار کردن علاقه ندارند.
- کاملا سطحی نگرند.
- به مقررات و قوانین زیاد علاقه ندارند.
رویکردهای شناختی تیپ شخصیتی ESFP
تیپ شخصیتی ESFP با ۴ رویکرد مهم و تاثیر گذار معرفی می شود:
-
رویکرد غالب
- که به برونگرای حسی هم معروف است. این افراد فقط در زمان حال زندگی می کنند و زیاد اهل آینده نگری نیستند. برنامه ریزی و سازماندهی در کارهای خود ندارند و هنگام حل مسائل فقط به توانایی خود اعتماد دارند چون افرادی منطقی ک عملگرا هستند.
-
رویکرد کمکی
- این افراد درونگرای احساسی هستند. هنگام تصمیم گیری بیشتر متکی به احساسات خود هستند و کمتر از منطق و عقل خود کمک می گیرند. آنها نسبت به احساسات خود کاملا واقف هستند و و به خوبی دیگران را درک می کنند.
-
رویکرد سوم
- این دسته به افراد برونگرای منطقی تعلق دارد. افراد در این رویکرد به نظم دنیای بیرون اهمیت زیادی می دهند. کمتر نظرات و قضاوت های خوددرا با دیگران مطرح می کنند.
-
رویکرد فرعی
- در این رویکرد افراد درونگرای شهودی هستند و با شناخت الگوها می توانند بین مشاهدات خود ارتباط برقرار کنند. توجه آنها به جهان اطراف زیاد بوده و سطح می کنند روز به روز مشاهدات خود را بیشتر کنند.
مطالعه بیشتر: خصوصیات مردان متولد اسفند
دوره های آموزشی رایگان در یوتیوب
همین الان میتونی از کانال یوتیوب ما دیدن کنی و مارو حمایت کنی و کلی ویدیو های آموزشی و دوره های آموزشی رایگان ببینی
نمایش دوره های رایگان
حتما این مطالب را بخوانید
شخصیت ضد اجتماعی چیست
شخصیت ضد اجتماعی یک الگوی رفتاری است که در آن فرد نسبت به اجتماع و قوانین و ارزشهای آن احساس ناسازگاری و عدم تطابق میکند. شخصیت ضد اجتماعی به طور کلی نشانگر تمایلات و رفتارهایی است که معمولاً در تعاملات اجتماعی با مشکل مواجه میشوند....
خودشناسی چیست و روش های شناخت خود
خودشناسی یا "self-awareness" به معنای شناخت و آگاهی از خود و هویت شخصی است. در واقع، خودشناسی به معنای داشتن یک درک درست از خود، شناخت احساسات، نیازها، مقصد و ارزشهای فردی است. به عبارت دیگر، خودشناسی به شما کمک می کند تا درک بهتری...
دوره آموزش خودشناسی
در دوره آموزشی خودشناسی، دانشجویان با مفاهیم اساسی انسانی همچون شخصیت، اعتماد به نفس، خودانگاری، ارتباطات بین فردی و روابط عاطفی آشنا می شوند. این دوره باعث بهبود کیفیت زندگی، بهبود روابط اجتماعی و افزایش خودآگاهی می شود. هدف اصلی این کلاس، کمک به دانشجویان...
شخصیت INTP
INTP یک تیپ شخصیتی مجزا بوده که به شخصیت شناسی کمک زیادی می کند. افرادی که در این تیپ گنجانده شده اند کاملا درونگرا هستند و ساکت و مستقل بودن آنها به خوبی قابل مشاهده است. دنیای آنها تئوریک و محاسباتی بوده به همین دلیل...
دیدگاهتان را بنویسید