وبینار رایگان افزایش اعتماد به نفس

دوشنبه 1 اردیبهشت ساعت 21
فقط 100 نفر اول

ثبت نام
توسط منتشرشده در: شهریور ۶, ۱۴۰۱دسته بندی ها: آرامش

فهرست مطالب این مقاله

موفقیتی که ما در رسیدن به اهداف کسب می کنیم در گرو انرژی است که داریم و آن را مدیریت می کنیم. این انرژی هر چه زیادتر باشد نتیجه بهتری را هم به همراه خواهد داشت. اگر نتوانیم انرژی خود را مدیریت کنیم قطعا انرژی ما محدود خواهد شد چون آن را صرف کارهایی کرده ایم که اولویت اول ما نبوده اند. وقتی انرژی ما بیشتر باشد توان بالایی برای انجام کارها خواهیم داشت در نتیجه می توانیم موفق تر باشیم. وقتی انرژی بدن به خوبی مدیریت شود سطح کیفی زندگی ما ارتقا یافته و ما می توانیم شاهد یک زندگی خوب و با آرامش باشیم. این در حالی است که اگر انرژی بدن به خوبی مدیریت نشود ما هیچ گونه پیشرفتی نخواهید داشت.

برای ثبت درخواست مشاوره فرم زیر را پر کنید یا با شماره 02166425154 تماس بگیرید.

برای مدیریت انرژی باید توجه داشته باشیم که انرژی خود را برای چه فعالیت هایی صرف می کنیم و آیا آنها اولویت اول ما هستند. اهدافی که برای رسیدن به آنها برنامه ریزی کرده ایم و نسبت به آنها کاملا متعهد هستیم قطعا اولویت اول ما هستند. با انرژی بیشتر ما می توانیم بازدهی خوبی داسته باشیم. در واقع انرژی ما زمانی زیاد خواهد بود که خواب و خوراک و استراحت کافی داشته باشیم‌. این استراحت از نظر جستی و فکری است. وقتی انرژی خود را ذخیره و آن را مدیریت می کنید در واقع زمان را هم در اختیار خود خواهید داشت و می توانید به بهترین شکل از آن استفاده کنید.

انرژی ذهنی ما باعث می شود تا تمرکز بیشتری روی مسائل داشته باشین و بتوانیم به بهترین شکل با آنها روبرو شویم. وقتی انرژی شما تهلیل می رود قطعا تمرکز لازم را نخواهید داشت و نمی توانید اهداف خود را به بهترین شکل دنبال کنید. انرژی جسمی ما با مصرف خوراکی های سالم تامین می شود و بعد از آن باید به خوبی مدیریت گردد. برای اینکه بتوانیم انرژی خود را به بهترین شکل مدیریت کنیم روش های مختلفی پیش روی ما قرار دارد.

 

مدیریت انرژی بدن

مدیریت انرژی بدن

مطالعه بیشتر: ذهن ناخودآگاه

شناخت انواع انرژی

برای اینکه بتوانید انرژی خود را مدیریت کنید بهتر است ابتدا با انواع انرژی در بدن خود آشنا شوید.

انرژی فیزیکی

این انرژی با سطح خستگی ما رابطه یکسانی دارد چون زمانی که خسته هستین انرژی جسمی و فیزیکی ما به پایین ترین حد خود می رسد. این همان توان بدن ما است که اهمیت زیادی دارد و زمانی که افت می کند انرژی های دیگر را هم تحت تاثیر قرار می دهد. ما به کمک این انرژی می توانیم اعضای بدن را به راحتی حرکت دهیم. با افزایش انرژی فیزیکی می توانید بهترین عملکرد را داسته باشید و کارهای خود را به راحتی انجام دهید.

انرژی احساسی یا عاطفی در مدیریت انرژی بدن: احساسات و عواطف هم انرژی خاصی دارند. وقتی احساسات به بالاترین حد خود می رسند ما انرژی این را داریم تا عواطف خود را به راحتی به دیگران منتقل کنیم. انرژی احساسی به ما کمک می کند تا مسائل را به راحتی حل کنیم.

مطالعه بیشتر: فواید مدیتیشن چیست؟

انرژی ذهنی

با انرژی ذهنی شما می توانید تمرکز و توجه کاملی در ارتباطات خود داشته باشید. وقتی انرژی ذهنی کاهش پیدا می کند شما نمی توانید کارهای روزانه را با تمرکز بالا انجام دهید در این زمان کیفیت کار افت می کند. وقتی انرژی مغز بالا می رود ذهن انسان می تواند در آن واحد چندین فعالیت را انجام دهد. هر چه از آن بیشتر و صحیح تر استفاده کنیم، عملکرد آن افزایش می یابد.

انرژی روحی در مدیریت انرژی بدن: با این انرژی ما محدود توانیم احساس خوبی نسبت به زندگی داشته باشیم. زمانی انرژی روحیه شما در بالاترین حد ممکن خواهد بود که به کاری که می کنید اعتقاد داشته باشید و آنرا دوست داشته باشید.

کتاب برنامه ریزی به سبک آپولو
اگر نیاز داری مثل آپولو ها برنامه ریزی کنی و برنامه ریزی درسی قویی داشته باشی بهت پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو بخونی

خرید کتاب(کلیک)

راهکارهای مدیریت انرژی بدن

برای اینکه بتوانید انرژی بدن را به بهترین شکل مدیریت کنید روش های مختلفی وجود دارد.

اضطراب و استرس خود را کاهش دهید

استرس بیشترین سطح انرژی بدن را گرفته و آن را هدر می رود پس شما با کاهش استرس می توانید به بهترین شکل انرژی بدن را مدیریت کنید. برای کاهش استرس و اضطراب بهترین راه استفاده از ورزش‌هایی همچون مدیتیشن و یوگا استفاده است که به شما کمک می‌کند، انرژی‌های خود را کنترل کرده و جهت‌دهی درست در آن‌ها ایجاد کنید.

یادداشت کنید

نوشتن می تواند به افزایش انرژی در شما کمک زیادی کند و امیدواری و شادی را به شما هدیه دهد. استفاده از یک دفترچه کوچک و نوشتن برنامه هایی که دارید باعث نی شود تا ذهن شما خسته نشود در نتیجه بهترین عملکرد را داسته باشد. به این صورت به افزایش انرژی ذهن خود برای به انجام رساندن فعالیت‌های روزانه و دست‌یابی به آن اهداف کمک می‌کنید.

 

مدیریت انرژی بدن

مدیریت انرژی بدن

 

انرژی ذهنی خود را روی افکار مثبت متمرکز کنید

فکر کردن به افکار منفی تنها انرژی ما را هدر می دهد پس بهتر است تنها روی افکار مثبت فکر کنید و با این کار قدرت ذهنی خود را صرف فعالیت هایی کنید که از آنها لذت می برید. بر وظایف و فعالیت‌هایی که در دراز مدت به شما سود می‌رساند و موجب مدیریت انرژی می شوند تمرکز کنید. مثل آموختن یک مهارت فنی و یا حتی ساخت یک کانال حرفه‌ای.

مدیتیشن و تنفس عمیق

تنفس عمیق به مغز شما کمک می کند تا اکسیژن بیشتری به مغز برسد در نتیجه شما می توانید تمرکز بیشتری داشته باشید و بهتر فکر کنید. این روش باعث افزایش سطح انرژی ذهنی در بدن می شود. بهتر است به مغز خود استراحت دهید و چند ساعتی را از دنیای اینترنت فاصله بگیرید.

کلیک کن و خودتو بشناس

تست ذهن آگاهی

ورزش کنید

ورزش تقریبا تضمین می‌کند که شما آرامتر از سابق خواهید خوابید. با ورزش اکسیزن بیشتری در خون به حرکت در می آید و سوخت و ساز بدن افزایش پيدا مي کند. حتی یک قدم زدن ساده هم نی تواند انرژی شما را بیشتر کند.

روش هایی که در بالا به آنها اشاره کردیم برای مدیریت انرژی بدن بهترین گزینه هستند. زمانی که سطح  انرژی شما کاهش پیدا می کند این تکنیک ها می تواند انرژی تهلیل رفته شما را باز گرداند. با این متد می توانید انرژی چهارگانه خود را تقویت کنید و به بهترین شکل هم از آنها استفاده کنید.

مطالعه بیشتر: انواع مدیتیشن

 

درباره نویسنده: محمدرضا سلمانی ماهینی

من محمدرضا سلمانی هستم، نویسنده و فعال در حوزه روانشناسی. سال‌هاست که با علاقه و اشتیاق در مسیر شناخت ذهن، رفتار انسان و بهبود کیفیت زندگی افراد قدم برداشته‌ام. هدف من اینه که مفاهیم روانشناسی رو به زبان ساده، کاربردی و قابل فهم برای همه ارائه بدم، تا هر کسی بتونه از این علم برای رشد فردی، روابط سالم‌تر و آرامش ذهنی بیشتر استفاده کنه. در این سایت سعی می‌کنم محتوایی ارائه بدم که نه فقط آگاهی‌بخش باشه، بلکه الهام‌ بخش تغییر هم باشه. چون باور دارم هر کسی می‌تونه نسخه‌ ی بهتر خودش رو بسازه فقط کافیه مسیر رو بشناسه و با قدم‌های کوچیک شروع کنه. اگه دنبال مطالبی در مورد خودشناسی، طرحواره‌ ها، روابط عاطفی، اعتماد به نفس و رشد فردی هستی، اینجا جای توئه.
3.7/5 - (4 امتیاز)

درج دیدگاه